![]() |
hyhy tak czytam niektórych tu osób wypowiedzi to mi sie śmiać chce:p :p :p
wyzywacie, jedziecie tego eternala a wiekszość z was w tibi nawet 100 lv nie zrobi;] nikt z nas niewie czego nie gra.Moze jest chory,moze załozył rodzine.Niewiadomo a takie wypowiedzi typu "nas powinno gówno obchodzić co sie z nim dzieje" są śmieszne jak wybyście mieli takie lv i nagle przestali grac to napewno kazdy tez by się zastanawiał dlaczego już się nie logujesz.W dupie mam was że mnie zjedziecie, ale taka jest prawda;) ;) Pozdro ;) |
Albo chce skończyc z tibią ale chce przed odejsciem umilic gre knightom swoim protestem :fuck:
|
eh nie wiadomo czy się śmiać czy płakać takie tu wypowiedzi słysze..... Ci co mówią że ich nie interesuje EO to dlaczego wogóle klikneli w ten link do tematu??B) no ale btw. nie zastanawiacie się dlaczego od 1 grudnia Taifun nie wbił nic expa?? co prawda siedzi codziennie ponad godzinę (choroba?) no ale nie goni do tego 300... Może na test servie siedzi???
|
nom zgadzam się;) ;)
po co wchodziliscie jak was to nieobchodzi :) wogule to setzer gambler tez nie gra MAteusz tez od paru dni malo expa wbija,ciekawe co sie dzieje :baby: :baby: |
Cytuj:
|
Hej słuchajcie gadałem z Eternalem i dał mi kilka powodów dla czego nie gra...
1.Mam Virusa i boję się wejść na konto. Nigdy więcej nie będę ściągał plików z tibia.xx.pl 2.Zepsuła mi się myszka.A znalazłem tak a propo fajny program do sprawdzania ile razy kliknołeś w ciągu godziny wyszło mi że około 7,5 miliona razy. 3.Pomyślałem sobie że jeśli nie będę grał przez 3 dni to po wpisaniu w google Eternal Oblivion z 20 tysięcy znalezionych wyników wcześniej będzie teraz 7,5 i wszystkie z Tibia.pl do tego w każdym znajdziemy słowa "o kó** Etejonal Obiwak nie gra bo protest mocny na cip loft ,i napisany głównie przez osoby ,które stworzyły swoje konta na tibia.pl max 2 do 3 dni temu. I to są powody napisane przez Eternal Oblivion'a ,który teraz siedzi w swojej miejscówce i ma dzięki wam rzecz jasna powody do śmiechu... |
Cytuj:
|
Cytuj:
no bo zwiedzaja nowe tereny na tescie nawet widzialem mateusza na filmi w poi, jakbym byl tutorem to tez bym niegral w normalna tibie... a co do niektorych wypowiedzi w tym temacie to dawno sie tak nie usmialem;) |
normalnie jak czytam co wy tu pier.dolicie to mnie normalnie nosi po pokoju... eternal wbil to wbil tamto a nikt z was nie pomyslal ze eternal to tak naprawde kilka(nascie) osob grajacych w tibie ile wlezie?? weszla stamina i EO ma w dupe ;p nie moze grac caly czas to przestal a pozatym ten taifun na wrl z sd mnie dobil :D
pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lol
Łaski bez , jak nie chce to niech nie gra X( Moze Taifun Devilry wbije ten lvl i bedzie nowy król 8o |
Cytuj:
Ta król. -.- Co do EO widocznie ma powody aby nie grac.:> |
hehe może czeka az taifun wbije 290 lv zeby potem się z nim ściagac kto lepszy:)
w statystykach zobaczylem że od czasu do czasu EO wbija na tibie ostatnio zrobil chyba 200 expa :P |
ja was nie rozumiem! przeciesz tu nie chodzi o to zeby tajfun szybciej wbil ten 300 lvl tylko o to ze EO który ma profesja najt nie moze czy niechce juz grac i to jest glownym problemem!
\ja mam taki malutki pomysl ktory moglby troche zmienic sytlacje najta :> mozna by zmniejszyć koszt zuzycia mana na exori dzieki czemu czar ten bylby wykozystywany do expienia w masowych ilosciach. |
Cytuj:
|
Ja wam muwie jak [CHAR]Taifun Devilry[/CHAR] prześcignie EO to nikt juz nie bedzie lubił EO tylko Taifuna
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co do EO to mialem o nim od poczatku do konca takie same zdanie: "Podziwiam go, ze jest(byl) taki wytrwaly i gral tak dlugo, bo mnie by sie to znudziło"
Nie zapominajcie, że EO to postac w tibi ludzi, ktorzy ta postacią graja moe byc kilka. Nie oszukujmy sie. Ludzie sharuja postacie i wszyscy o tym dobrze wiedza. A co do Taifuna: Ten gościu ma lekkiego bzika, wbija pare kk expa dziennie, to jest wiecej niz uzaleznienie... Pozdro :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:25. |