Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Eternal Oblivion... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104756)

Cygan Slejter 07-12-2006 18:19

hyhy tak czytam niektórych tu osób wypowiedzi to mi sie śmiać chce:p :p :p
wyzywacie, jedziecie tego eternala a wiekszość z was w tibi nawet 100 lv nie zrobi;] nikt z nas niewie czego nie gra.Moze jest chory,moze załozył rodzine.Niewiadomo a takie wypowiedzi typu "nas powinno gówno obchodzić co sie z nim dzieje" są śmieszne jak wybyście mieli takie lv i nagle przestali grac to napewno kazdy tez by się zastanawiał dlaczego już się nie logujesz.W dupie mam was że mnie zjedziecie, ale taka jest prawda;) ;)
Pozdro ;)

MaRtInX 07-12-2006 20:06

Albo chce skończyc z tibią ale chce przed odejsciem umilic gre knightom swoim protestem :fuck:

Kuldan Azielmak 07-12-2006 20:08

eh nie wiadomo czy się śmiać czy płakać takie tu wypowiedzi słysze..... Ci co mówią że ich nie interesuje EO to dlaczego wogóle klikneli w ten link do tematu??B) no ale btw. nie zastanawiacie się dlaczego od 1 grudnia Taifun nie wbił nic expa?? co prawda siedzi codziennie ponad godzinę (choroba?) no ale nie goni do tego 300... Może na test servie siedzi???

Cygan Slejter 07-12-2006 22:19

nom zgadzam się;) ;)
po co wchodziliscie jak was to nieobchodzi :)

wogule to setzer gambler tez nie gra MAteusz tez od paru dni malo expa wbija,ciekawe co sie dzieje :baby: :baby:

Me$z 07-12-2006 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cygan Slejter (Post 1116393)
hyhy tak czytam niektórych tu osób wypowiedzi to mi sie śmiać chce:p :p :p
wyzywacie, jedziecie tego eternala a wiekszość z was w tibi nawet 100 lv nie zrobi;] nikt z nas niewie czego nie gra.Moze jest chory,moze załozył rodzine.Niewiadomo a takie wypowiedzi typu "nas powinno gówno obchodzić co sie z nim dzieje" są śmieszne jak wybyście mieli takie lv i nagle przestali grac to napewno kazdy tez by się zastanawiał dlaczego już się nie logujesz.W dupie mam was że mnie zjedziecie, ale taka jest prawda;) ;)
Pozdro ;)

Kto cię zjedzie jest idiotą. Proste - największy lvl w tibii nie gra i nikt by się tym nie "przeją"...? I nie pie***lcie, że macie to w d**ie. Jeśli macie to w d**ie, to po co w ogóle się wypowiadacie w tym temacie? -.- Jakbyście to mieli w d**ie, to po prostu nic byście nie pisali. To moje zdanie. :baby:

matkow21 07-12-2006 22:54

Hej słuchajcie gadałem z Eternalem i dał mi kilka powodów dla czego nie gra...
1.Mam Virusa i boję się wejść na konto. Nigdy więcej nie będę ściągał plików z tibia.xx.pl
2.Zepsuła mi się myszka.A znalazłem tak a propo fajny program do sprawdzania
ile razy kliknołeś w ciągu godziny wyszło mi że około 7,5 miliona razy.
3.Pomyślałem sobie że jeśli nie będę grał przez 3 dni to po wpisaniu w google Eternal Oblivion z 20 tysięcy znalezionych wyników wcześniej będzie teraz 7,5 i wszystkie z Tibia.pl do tego w każdym znajdziemy słowa "o kó** Etejonal Obiwak nie gra bo protest mocny na cip loft ,i napisany głównie przez osoby ,które stworzyły swoje konta na tibia.pl max 2 do 3 dni temu.

I to są powody napisane przez Eternal Oblivion'a ,który teraz siedzi w swojej miejscówce i ma dzięki wam rzecz jasna powody do śmiechu...

Me$z 07-12-2006 22:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez matkow21 (Post 1117012)
Hej słuchajcie gadałem z Eternalem i dał mi kilka powodów dla czego nie gra...
1.Mam Virusa i boję się wejść na konto. Nigdy więcej nie będę ściągał plików z tibia.xx.pl
2.Zepsuła mi się myszka.A znalazłem tak a propo fajny program do sprawdzania
ile razy kliknołeś w ciągu godziny wyszło mi że około 7,5 miliona razy.
3.Pomyślałem sobie że jeśli nie będę grał przez 3 dni to po wpisaniu w google Eternal Oblivion z 20 tysięcy znalezionych wyników wcześniej będzie teraz 7,5 i wszystkie z Tibia.pl do tego w każdym znajdziemy słowa "o kó** Etejonal Obiwak nie gra bo protest mocny na cip loft ,i napisany głównie przez osoby ,które stworzyły swoje konta na tibia.pl max 2 do 3 dni temu.

I to są powody napisane przez Eternal Oblivion'a ,który teraz siedzi w swojej miejscówce i ma dzięki wam rzecz jasna powody do śmiechu...

Chyba długo musiałeś się głowić nad tymi bzdurami, co? :D

Thebill 07-12-2006 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cygan Slejter (Post 1116936)
wogule to setzer gambler tez nie gra MAteusz tez od paru dni malo expa wbija,ciekawe co sie dzieje :baby: :baby:

no bo zwiedzaja nowe tereny na tescie nawet widzialem mateusza na filmi w poi, jakbym byl tutorem to tez bym niegral w normalna tibie...

a co do niektorych wypowiedzi w tym temacie to dawno sie tak nie usmialem;)

alfa 08-12-2006 00:14

normalnie jak czytam co wy tu pier.dolicie to mnie normalnie nosi po pokoju... eternal wbil to wbil tamto a nikt z was nie pomyslal ze eternal to tak naprawde kilka(nascie) osob grajacych w tibie ile wlezie?? weszla stamina i EO ma w dupe ;p nie moze grac caly czas to przestal a pozatym ten taifun na wrl z sd mnie dobil :D

pozdro

Marcin24 08-12-2006 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez alfa (Post 1117137)
nikt z was nie pomyslal ze eternal to tak naprawde kilka(nascie) osob grajacych w tibie ile wlezie?? weszla stamina i EO ma w dupe ;p nie moze grac caly czas to przestal

Ty mnie tym dobiłeś

Me$z 08-12-2006 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez alfa (Post 1117137)
normalnie jak czytam co wy tu pier.dolicie to mnie normalnie nosi po pokoju... eternal wbil to wbil tamto a nikt z was nie pomyslal ze eternal to tak naprawde kilka(nascie) osob grajacych w tibie ile wlezie?? weszla stamina i EO ma w dupe ;p nie moze grac caly czas to przestal a pozatym ten taifun na wrl z sd mnie dobil :D

pozdro

Buehehehe, chyba kpisz? :D :D

Bambooha 08-12-2006 14:13

Lol
Łaski bez , jak nie chce to niech nie gra X( Moze Taifun Devilry wbije ten lvl i bedzie nowy król 8o

^Trial^ 08-12-2006 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bambooha (Post 1117468)
Lol
Łaski bez , jak nie chce to niech nie gra X( Moze Taifun Devilry wbije ten lvl i bedzie nowy król 8o

Ta król. -.-
Co do EO widocznie ma powody aby nie grac.:>

Cygan Slejter 08-12-2006 15:56

hehe może czeka az taifun wbije 290 lv zeby potem się z nim ściagac kto lepszy:)

w statystykach zobaczylem że od czasu do czasu EO wbija na tibie ostatnio zrobil chyba 200 expa :P

Zenuś 08-12-2006 16:25

ja was nie rozumiem! przeciesz tu nie chodzi o to zeby tajfun szybciej wbil ten 300 lvl tylko o to ze EO który ma profesja najt nie moze czy niechce juz grac i to jest glownym problemem!
\ja mam taki malutki pomysl ktory moglby troche zmienic sytlacje najta :>
mozna by zmniejszyć koszt zuzycia mana na exori dzieki czemu czar ten bylby wykozystywany do expienia w masowych ilosciach.

matiiii 08-12-2006 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^Trial^ (Post 1117559)
Ta król. -.-
Co do EO widocznie ma powody aby nie grac.:>

rodzice mu zabronili :)

MaRtInX 08-12-2006 17:24

Ja wam muwie jak [CHAR]Taifun Devilry[/CHAR] prześcignie EO to nikt juz nie bedzie lubił EO tylko Taifuna

Raditz Saiya-jin 08-12-2006 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zenuś (Post 1117679)
mozna by zmniejszyć koszt zuzycia mana na exori dzieki czemu czar ten bylby wykozystywany do expienia w masowych ilosciach.

knight nie powinien byc profesja ktora uzywa do expienia magii, mysle ze lepsze byloby zwiekszenie hitow z broni

Thebill 08-12-2006 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MaRtInX (Post 1117813)
Ja wam muwie jak [CHAR]Taifun Devilry[/CHAR] prześcignie EO to nikt juz nie bedzie lubił EO tylko Taifuna

a kto go tam lubi

MaBBy 08-12-2006 20:55

Co do EO to mialem o nim od poczatku do konca takie same zdanie: "Podziwiam go, ze jest(byl) taki wytrwaly i gral tak dlugo, bo mnie by sie to znudziło"
Nie zapominajcie, że EO to postac w tibi ludzi, ktorzy ta postacią graja moe byc kilka. Nie oszukujmy sie. Ludzie sharuja postacie i wszyscy o tym dobrze wiedza.

A co do Taifuna: Ten gościu ma lekkiego bzika, wbija pare kk expa dziennie, to jest wiecej niz uzaleznienie... Pozdro :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:25.