![]() |
@up
jak ja bym byl taifunem to bym chcial poznac na rl kumpli ktorzy sa w gildi, heh ;] |
Cytuj:
|
To jest kompleks xP A nei sprawa czy ona jest ładna, czy nie jest, bo oczywiście nie jest xP no chyba że ktoś lubi takie półolbrzymki xP
|
Jesli to prawda, to widac ze to maniaki ostre, caly dzien na kompie
|
Czytam czytam i widze ,że pare osób z Sosnowca tak jak ja B) Napiszcie na gadu 8009248 moze skrecimy jakis team :p
|
Maleństwo czy jak ją matka urodziła to krzykneła Joke ? 8o
Taifun Devilry :cup: Co to za facjata :)..Błagam pochowajcie mnie :D ...:D @Offtopic XIII hah co ty jesteś gej ,że zbierasz foty mężczyzn ?..N/C My foto : http://img175.imageshack.us/img175/2610/60781440xo3.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bez przesady koles co założył ten temat to chyba chciał zgnoić tych graczy bo oni tak niewyglądaja przynajmniej napewno nie wyglada tak taifun on ma Długe krencone włosy i Charonsi tez tak niewyglada do reszty nie wiem jak wygladaja ale pewnie tez nie tak NO COMENT
|
alez oni mają ryje nie ciekawe:D
|
ja pierdole to jest wal patriarha'gru mieszka 300 m odemnie i kurwa nie jest takim rumunem hahahhahahahahaha wal
|
Wszyscy wielkie kozaki, pokazcie swoje zakazane mordy chyba ze wam wstyd ? Tak to jest rl fotka, oni pi*rdola opinie ludzi takich jak wy, krytykujecie ich bo nic nieznaczycie ani niebedziecie znaczyc w tej grze chodz byscie chcieli ... POZDRO lil Newb's -.^
|
.
Own3d.
Prawie z krzesla spadlem. :] |
Cytuj:
|
po 1. było już wcześniej
po 2. fakt nie wyglądają idealnie, ale pierw spójrz w lustro a później oceniaj innych:) |
wierzba i susan a fakt jest taki ze ostatni post byl w styczniu a teraz mamy polowe marca !! okolo 1,5 miesiaca i po co odswierzac ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:06. |