![]() |
Wszystkie prace bardzo fajne, ale jedno mnie zastanawia. Konkurs miał na celu zareklamować strone tibia.pl, a z tego co widziałem tylko trzecia praca pokazuje to. Z pierwszych dwóch nie można się niczego dowiedzieć o tibia.pl : / Mimo wszystko gratuluje podobają mi się wszystkie : )
Pozdrawiam, Goshnar |
Cytuj:
PS. A za gratulacje wielkie dzięki :) |
Cytuj:
1 ss z medalikiem byl na tibia news 2 medalik jest na selenie od miesiaca |
Cytuj:
Pierwszego dostał nie tak dawno(miesiąc czy dwa) jakiś Meksykanin na konwencie. |
Cytuj:
http://www.tibianews.net/pictures.asp?num=27 3 jest na selenie od miesiaca ale co do tego nie jestem pewien (prawdopodobnie Healek go ma ale nie jestem pewien bo to dawno bylo) se se se <rotfl> Tibia.pl winna zedytowac posta zamiast szerzyc nieprawde:) no chyba ze lubicie koloryzowac i upiekszac rzeczywistosc:) Przeprosiny za klamstwo tez by sie przydaly no i oficjalne podziekowania w newsie na stronie glownej za to ze stoje na strazy prawdy. Jak kupicie mi pacca na 6 miechow to wam wybacze:) @down to ja znalazlem to plugawe klamstwo a nie ty!!11 zapomnij ze dostaniesz pacca albo cuś |
Cytuj:
ogolnie sporo osob z seleny wtedy dostalo jakas nagrode... dziwne :cup: edit :@up STOIMY :D a kto ci powiedzial o healku xD? pacca se mozesz wziac ja sobie moge kupic... zreszta ... teraz mnie to wali... bo jestem na fali :D |
Heh... Ta pierwsza taka zwykła,prosta... lecz może to w niej się jurorom spodobało :)
|
Noo no :) on dla niej , ona dla niego... piekna historia :p
no oczywiscie nie zabraklo wspanialej nagrody :D Gratulacje !! |
miłość :P
Gratuluje! Ja od razu wiedziałem, że szans nie mam :D Ale gratuluje i życze miłego spędzania czasu (nie tylko w Tibi :D). - Bo... jak się chyba dobrze zorientowałem... :P ... jesteście dobraną parą :P
Pozdro! |
KEylogger !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111!1!11
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:57. |