![]() |
Jeszcze nie przeniesione?
|
Wszystko nieźle ale troche mętlik tam powstał.
8/10 |
Wszystko fajnie tylko proszę mi nie pisać że sword jest tani/właśnie kolejność jest taka co do cen 1.sword-najdroższy 2.axe-tańszy 3.club-najtańszy.
DL kosztuje 10k powiedzmy a gs koło 17k przynajmniej u mnie. Bs jest droższy niż fire axe więc swordy najdroższe-jedynie sca trochę droższy od sova i tyle |
@2up
Raczej starałem się wszystko uporządkować, jeżeli Ty widzisz mętlik to wytłumacz mi gdzie jest;X @up Ceny zależą od wieku serwera. Fa leci z demonów albo z questa 60lv+ więc w porównaniu do Bs który dostępny jest na 45lv jest dużo tańszy (nowe światy). Potem gdy hlv zaczynają masowo huntować bna demonach ceny odwracają się na korzyść axe'ów. |
Cytuj:
Tak pozatym bardzo dobry poradnik PRZENIESC |
GS to wyjątek wśród swordów...
|
Czytałem z zaciekawieniem, mimo że Knightem nie jestem i nim grać nie lubię, skillowanie to dla mnie mordęga. Ogólnie bardzo ciekawe i przydatny poradnik.
|
Cytuj:
Dajmy na to leja nas 4 scouty bo sie zagapilismy i co "klepac exury" do zgona bo zaczna spamowac po 40 ? Jedyna wymierna korzyscia w leczeniu sie exurami na porzadniejszym huncie ("manasujac sie") jest szybszy wzrost mlvl , a uhac sie i tak prawdobodobnie bedziemy musieli ;P poza tym GOOD . |
Bardzo dobry poradnik :D, jedynie zabraklo mi tu miejsc dla sredno lvl knightow (miedzy 20-40 lvl), ale pozatym super.
|
Cytuj:
Cluby są dla początkujących graczy. |
Cytuj:
|
@2UP:
Cluby są dla wszystkich, a nie tylko początkujących graczy.. ile czasu wam zajmie zrozumienie tego.:/ |
Bardzo ładny poradnik :)
Ale mam jedno pytanie : Czy na Elf fortress jest skrzynka? down. Dzieki, a gdybym nie miał postmana bym się nie pytał ;p. |
Jest, ale musisz mieć postmana.
|
Cytuj:
|
Poradnik świetny 10/10
Cytuj:
Cytuj:
|
Hmm no według mnie jest to poradnik kompletny. Daje 10/10
Przyczepił bym sie tylko do takich szczególików: Orc fort jest bardzo dobrym expowiskiem na wyższym lvlu warto o tym wspomnieć. Dragi spowalniają expienie?? czemu, przecież jak wyznaczymy sobie konkretną drogę i bedziemy zachaczać na po1 dragi to wyjdzie to na dobre sam tak robiłem jak zbierałem orchidy i exp byłcałkiem przyzwoity. Ostatnia rzecz to żółwie 45k/h?? Sporo, byłem tam pare razy i owszem było jakies 45k, ale warto zaznaczyć że używałem sca i posiadam cołakiem nie zły skill. Myśle że kto kto ma ~75 skilla i używa dl/gs na dodatek gdy jest spory ruch nie masz szans zrobic takiego expa. To tyle jak mówiłem to takie błachostki i to tylko moje przemyślenie nie czepiam sie do niczego. pozdro ~Fax |
Cytuj:
Orc fort jest bardzo dobrym expowiskiem na wyższym lvlu warto o tym wspomnieć. Wspomnialem o Ofie, jeżeli tylko znajde dokładne informacje o nim napewno je tu zamieszcze. A jeżeli chodzi o żółwiki. Zgadzam się, ciężko jest ubić te 45k/h ale możliwe jak sam to stwierdziłes. Wszystkie statystyki zaokrąglałem raczej w górę. |
No i dlaczego nie poprawisz tego o treningu, albo chociaż nie powiesz dlaczego nie poprawisz? O.o
|
Bo uważam że to co napisałem jest słuszne?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:28. |