![]() |
Yeah! Loguje mnie już 5ty raz (z czego 2gi-dobry (w reszcie miałem okropny obraz przez edycje sprite'ów))
Tym razem na rookstayera :) |
Jak to możliwe że Ci działa skoro u mnie cały czas non stop disconnect from server ? i nawet ni razu nie pokazało mi sie okienko kolejki :|
|
Cytuj:
ehhh chyba sie nigdy niezaloguje liste postaci wczytuje i na tym koniec |
Cytuj:
|
zagraŁbym na roku ale czasu już nie mam teraz pujdą ostanie sd i koniec.
|
Palce mnie juz bola od tego klikania "ok" i "abort" -.- ale zrypany test omg nigdy nie mialem problemow zeby tam wbic az do tego ts... olewam to i ide na rl, przynajmniej expowiska free beda :p
|
Drugi udany Login yeaa:) i fota z niego poczym śmierć:(:(
http://img207.imageshack.us/img207/4731/uo0008gs9.jpg |
lol wbilem juz na serwa i kogos w trapie bili jak zabili to error tibi ;]
|
@Sen-~
Gdzie są te Wyverny i są bardzo dobre ? |
Czy ja wiem jestem tu nowy jak i newbie w Tibi ale z moim stuffem zadały mi 39 dmg +Posion Strike na cała szerokość.
A wiec sam zdecyduj czy mocne... Hmm..Nieznam sie na mapie ale idąc z CARLIN na zachod cały czas poczym zejść na południe iść tymi rzeczkami... Znajdziesz skały na nich siedzi ich pare... |
Cytuj:
@up ok, dzięki :) |
http://smg.photobucket.com/albums/v6...=quest3xd6.jpg
Żeby nie było to dostałem tego screena od kolegi. |
Przepraszam ale czy logowanie polega na tym ze klikam na liscie charow i wyskakuje disconnect from server. Czy mi sie cos popsulo? ;s
Caly czas daje i ani razu nawet kolejki nie ujrzalem. |
Ale sobie pograłem własnie znalazłem na ulicy bp sd,2bp hmm,bp ih i miałem własnie kogos zabić gdy mnie zabili zanim zaczołem atakować xd dobrze ze niektóre rzeczy oddałem za free zalogował bym sie na roku ale mi sie niem chce ;p.
|
A ja nadal nie moge wejść...
|
@up
Boże...za co.... |
przed chwila na testerze w thais byl :demon,behe,dragon lord :) tym ktorzy nie moge sie zalogowac :nie duscie caly czas enter tylko enter popatrzcie i znowu,wmiare szybko,ale zeby wyczuc moment w ktorym zalaplo,a potem czekamy z 5min..
|
ta w veno demce i warlocki .. ciagle gine bo jak cos mnie zaatakuje to mam crasha tibi..
|
jaki masz name to moze razem pozabijamy cos.. bo nie mam team partnera
|
ee czyzby wylaczyli serwery?zalapało i connecting to game world.w8 pls:confused: i tak od 10 min wczesniej wchodzilo po 3-5 min..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:40. |