![]() |
Witam :)
Poradnik bardzo dobry. Wiem już prawie wszystko :P Kaske można przesyłać pomiędzy graczami ale na tym samym serwerze ale czy można też transferować j± na konto swojej postaci (ten sam acc) ale na innym serwerze? Powiem szczerze, że próbowałem zrobić to w taki sposób jak wyżej czyli "transfer to" ale nie działa... Może jest jaki¶ inny sposób? Czy nie można tego zrobić ?? |
Teraz jest tak ze jeszcze mozna Deposit All i wtedy cała kaska z twojego bp do banku wchodzi :P
|
maly update (deposit all)
|
Cytuj:
sorry ale ja wszystkie komedy zalem na 20lv :P martwi nie to ze jeszcze takie noobki, ktore sie podszywaja jeszcze istnieja xD fire nizija |
mógłby¶ zmniejszyć rozmiar zdjęć aby się szybciej strona ładowała i radio nie lagowało?? :D
do niczego innego nie można się przyczepić:cup: |
dobry bardzo dobry poradnik mi się bardzo podoba 10/10
|
Bardzo pożyteczny poradnik na pewno przyda się nowym graczom.
Powodzenia w pisaniu innych takich poradników;) |
Jużnicprzepraszam
|
Kaska
a jak sie chce wyminic platinium coins na gold coins bo drobnych nie mam to co mowisz??
|
Poradnik dobry do tego stopnia, że duzo ludzi pyta mnie jak korzystać z banku. Twoja praca przyniesie efekty, czego Ci życzę.
|
Bardzo fajny poradnik
|
trzeba byc premium zeby kupic domek???????????????
|
Co i jak ??
Mam pytanie wie kto¶ z was jak zamienić platinium na gold's ??platynki na gp ?? PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ
X( |
xD
Fajne...dla nowych graczy się przyda ;}
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04. |