![]() |
@Goburu
Z prawie wszystkim sie z toba zgadzam i masz racje ale jednak knight potrafi wykonac questy solo dajmy dla przykladu DHQ jest to jeden z najtrudniejszych questow a jednak wielu knightow go wykonalo samemu. Pozdrawiam |
ta "dziwna" kusza jest dostępna po zrobieniu questa w Pits of Inferno
http://members.chello.pl/l.lewczyk/i...t/arbalist.gif dla Newbie nazywa sie Arbalest |
Cytuj:
Ty bedziesz tak bił co pare minut jednego gsa.. a ja w ten czas zabije mase żółwi i tak bede mial wiecej expa niz ty, do tego ladniej zarobie + to ze moj exp jest calkowicie bezpieczny, Ciebie niedajboże złapie lag albo cos innego i masz szybki transport do miasta przez swiatynie :) Cytuj:
|
Ja mam;) Swoim paladynem na 40+ lvl w powiedzmy Mintwalin spalam tyle samo mf's co rycerz na 60-70+ lvl wychodząc na tym naprawdę NIEWIELE gorzej (tj. -500-1000gp). Rycerz nie ma co marzyć nawet o expie na ~Guard'ach z których można wynieść po 5-10+k wystrzeliwując bełty wartości ~1-2k już od 25-30lvl ze skill'em 60+ w dist.
Expie na Guard'ach porównywalnie do mojego znajomego (EK 70lvl), który siedzi na żółwiach - tylko, że ja wychodzę na plus w kasie co najmniej 3x tak jak on;) Nie wiem jak to jest na 200/300+ lvl'ach:o Ale chyba nie wielu to interesuje:D |
Ta broń nie wniosła niemalże nic. Tylko dystans... To jest lepsze praktycznie tylko przy PvP.
|
@up
Sorc na bardzo wysokim poziomie tlucze demony solo, knight nie. |
Cytuj:
Pozdrawiam;) @Lolny A co chciałbyś żeby ta kusza wniosła? podwójne obrażenia? podwójny atak? same "blood hity"? Wg. mnie wystarczy, że wnosi COŚ do Role-Play'ingu;) ...Że nie każdy paladyn będzie sobie mógł na taką pozwolić... |
@up
to nakręć filmik. |
Cytuj:
|
Warto przypomnieć, że nie odpisywałem tym postem w temacie exp/h tylko "KTO EXPI NAJTANIEJ (co podobno jest wiadome)" i chodziło mi raczej o to, że przy "podobnym" (ale mniejszym) "exp~'ie"/h wyciągnę tam parę razy więcej kasy;o
|
[quote=FakeMarker;1126872]TAK TO MOŻE BYĆ PRAWDA !! PRZEGLĄDAŁEM SPRITY I ZNALAZŁEM TAKĄ BROŃ:
Tak tam była właśnie na tym obrazku (zajrzyjcie sobie) taka kusza jakby ulepszona. Widziałem taką jak przeklądałem jakąś strone o questach. DO ZDOBYCIA WŁAŚNIE TAKA KUSZA !!! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
a ja wlasnie chcialem powiedziec ze kupilem arbalesta ^^
za kase z world trade, na 8 pallu cykam sie nosic ale to n pvp ;) 20:41 You see an arbalest. It weighs 95.00 oz. It is a bit heavy due to the iron mounting, but very precise. wieksza srednia hitow, 1 + sqm dalsze i mniej spudlowan =] |
Omg
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mysle Ze Tak ale nie najdokladniej
Cytuj:
Musi byc bron dla palladin I dla knight zazwyczaj sa takie questy:lucznik: :lucznik: |
Cytuj:
człowieku myśle że tyle bełtów wystarczy mu do kresu jego tibijskich przygód wypowiadasz się na jakiś temat a nawet nie wiesz o czym jest mowa ja też uważam że to eq które wymieniłem są dla palla za dobre ale przepraszam cię bardzo co on ma do kurwy nędzy zrobic z 2000 k jak nie kupic sobie dobre eq...... X( |
Cytuj:
Łohohohoho, dziwne , że ja mam skilla 77 i best hit to 147. Na 62 skillu nie walniesz za 153, nie ma bata , chyba, że power bolców używałeś, wtedy jeszcze jest pewna możliwość... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:55. |