![]() |
Furora - atak na kazo sie wlasnie skonczyl (a dzis juz bylo z 7+)
|
Na calmerze było już pare. Myślałem, że jest po 1 atak na każde miasto dziennie a Thais były już 2.:o
|
na świecie furora byla ataki o 12.25 =D pokolei na: Thais, Darashie, Edron, Kazzo, Venore...Moze wczesniej jakies przegapilem bo jak sie zalogowałem to prawie odrazu już pierwszy atak
|
Fart
16:38 Goblins of the infamous Grynch Clan are invading Darashia to steal all presents, beware! Wczesniej bylo z 10 ataków na calmerze i maielm fart jak nic!
Valentines'cake, 14 santa bagow (tych z muszelkami:p ), 54 ciasteczka, 43 snowball itp.:D |
Ja gram na Aldorze i jestem w Carlin i jestem bardzo niezadowolony otóż: Gdy są ataki to nigdy jak siedze przy Kompie nie ma ich na carlin, po drugie na każdym świecie są zawsze powybijane... :(
|
Na Harmonii dzis byly ataki na Carlin, zaraz po 10 minutach znowu na Carlin (!!!), potem na Kazzo.
Nie wiem czemu, ale jeszcze nigdy nie trafilem na atak Venore... :( |
Tak... na Aldora są tylko na Ab na Veno i Thais... :(
|
ja niestety też nie mogę trafić na atak... zawsze loguje się już po... na Celeście były przynajmniej 2 na Carlin i jeden na Edron, pewnie jakieś jeszcze - nie wiem, nie siedziałam cały czas.
|
chyba koniec
:( :( chyba nie ma juz tych goblinów;( szkoda ,od 2 godzin nie ma najazdów:(
18:18 Goblins of the infamous Grynch Clan are invading Liberty Bay to steal all presents, beware! Są najazdy ciągle :D |
Harmonia
Z ostatniej chwili:
Cytuj:
|
Macie podniete -.-
Na iridi od rana było ~35 ataków... |
ludzie kogo to obchodzi?? po co w kolko wypisujecie to samo? wiadomo ze w kolko sa te ataki >_>
edit: Kasahi szybszy |
Cytuj:
Ale juz mnie to denerwuje, ciagle mi spamuje i nie widze hp ; > |
Po ile są te worki co ważą 80.00oz?:baby: Na calmerze:p
|
wie ktoś do kiedy te ataki będą??
|
@up: do końca świąt.
|
Na Saphirze był atak tych stworków. Ja tam biegnę do Carlin(może coś ciekawego się lootniie). Przyszłem, patrzę i co? SAME DEADY!!
|
Te ataki sa bardzo czesto... na present bagach zarobilem juz kolo 40k na candii [sprzedalem kolo 70 bagow]. Ale ich cena spada codziennie : SSS ;( Kosztowaly 500-600gp a teraz kolo 200gp ;// <beczy>
|
ile te tokeny warte??
Na poczatku pierwszy bagi chodzily po 4k teraz tokena nie moge sprzedac za 2k:/ (SELL 11 TOKEN'S-HArmonia)
|
25 tokens = ksiazka z przepisami
50 tokens = czapka mikolaja 100 = lalka mikolaja narazie mam 11 tokenów takze jak ktos gra na guardi i sella to pisac do mnie!!:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:59. |