![]() |
Prawdopodobnie jutro zsotanie zrobiony pierwszy poi quest przez ekipe z harmoni.
Mateusz Dragon Wielki 253ed Kiryh 213 ms Herganon 206rp Pancras Dragonheart 201rp Penancea 200ek oraz wielu innych 130lvl+ |
Cytuj:
rzycze im powodzenia trzymam kciuki jak zrobia sadze ze pochwala sie zdobyta wiedza w tym artykule mile widziane sski Harmonia jest mi znana bo ja zaczynalem na tm serwie gre szczegolna sympatia darzyłem Dan Jagiello Pozdro dan :* |
Cytuj:
Jak ktoś gra na Harmoni to niech napisze do Mateusza Dragona WIelkiego żeby zrobił filmik8o |
Ktos mowil, ze o 10 zaczynaja.
Pytam raz jeszcze. Czy istnieje wand od 98lvlu? I slsyzalem od kumpli, ze te nagrody z questa PoI byly tylko na TS, sam juz niewiem... |
Excalibug wkońcu jest w tibii! Zapytajcie się odchodźby kilku Npc jak Avar Tar to
się więcej dowiecie;] Tak... Wydaje mi się że ten Avenger to Excalibug |
Cytuj:
|
Z tego co mi wiadomo to na tescie Tutorzy mieli wprowadzona komende do kasowania questów aby byla mozliwosc sprawdzenia czy wszytskie questy dzialaja dlatego np mozna zaobserwowac jak Mentor z jakims knightem wyciagaja 8 demon helmeetów z questa :P. Co do tego questa na poi zapewne tez bedzie 1 item do wziecia ale nie mam pewnosci :P
|
na harmonii juz robili PoI ale dzwignia byla zabugowana tak mowia
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
All jest dobrze z questem ale trzeba umieć ;p. Szybko im się nie uda zrobić tego questu.
|
Była dziś już ekipa ale dźwignia była zbugowana :(
|
Wątpie w zbugowanie dźwigni. Zapewne postępowali z nimi jak na teście, a zapewne Cip zmienił trochę, żeby nie było tak łatwo, trzeba kombinować, ten quest nie jest taki prosty.
|
ja myśle że ten sword z poi to excailbug gdyż dużo npc z pohu mówi o nim,a poi cały czas było tylko że zamknięte
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zdobyć a mieć to chyba różnica. (zdobyć nie w sensie kupić ani ukraść tylko z questa) O warlord swordzie mówi się że to excalibug, a więc niewiadomo :P , pożyjemy zobaczymy :D |
Wie ktos jak nalezy ustawic dzwignie ? w tym roomie gdzie jest ich 12 ? jesli ma ktos ssa plx link :)
|
@up:hehe. QS się kłania:p
|
dzwignie ;/
Jesli ktos wie jak ustawic te dzwignie za tymi kamieniami prosze o odpowiedz albo ss'a
|
Prośba xD
Plz podajcie linka jakiegos z filmikiem ;] dotyczacym tego questa :D:baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:14. |