![]() |
gdzie w venore mozna swieczke kupic?
|
Cytuj:
|
Ciacho
Fajny poradnik. Właśnie ide do Carlin z 100 sztkami mąki...:p
|
sensownie napisane :D nawet z zartem thx zrobie ciacho na kumpla urodzinki :D
|
siema
Siema super poradnik właśnie niewiedziałem jak dać świeczki do ciasta
10/10 8o |
kurde a knife tylko w Venore mozna kupic ;/ tak samo jak z milk tylko w Carlin troche lipa tak kursowac od miasta do miasta
chyba zrobie sobie hurtowo 2000 takich ciastek jak narazie to mam 200 tych ciast ale bez mleka ;] |
good poradnik pisz wiecej takich !!!!!!!!!
mam pytanko czy tylko takie ciasto mozna zrobic ?? |
Można jeszcze zrobić gingerbreadman (piernikowy ludek). Przepis można zdobyć w sposób dość głupi bo z Grynch Clan Goblins lecą Chrismas Tokens. Za 10 takich możemy dostać na wyspie Św. Mikołaja od chyba NPC Ruphert czy jakoś tak ten przepis. Ale od tego to juz jest temat wiec nie komentujcie tego
|
Poradnik wyszedł ci całkiem nieźle.
9/10 ;] |
poradnik super!!!!! bede je sprzedawal w masowych ilosciach ;P
mam pytania 1.Jak zjem ciasto to daje 60many czy 2 many na 3 sekundy?? 2.Gdzie moge znalesc zboze oprocz thais?? |
Cytuj:
1. Będzie ci rosła normalnie mana tak jak np. byś zjadł szynkę (ham) 2. W każdym mieście i nawet na farmach czyli (Fibula, Greenshore, Nordport itd.) :> |
a mogbys jakies mapki :>??
|
Naprawde Nice poradnik 10/10 GZZZZZZZZZZZZZzzzzz MORE PLX MORE !! :D:cup:
|
Dzieki za poradnik przejrzysty.
ocena:10/10 Kupywałem se na początku tego backpackami a teraz to sprzedaje 1 za 100-200gp i dużo ludzi kupuje. Wielkie brawa dla tego Pana:) . Oby tak dalej takie poradniki pisał:) . Pozdro dla wszytkich Tibijczyków |
Napracowałeś się przy robieniu screenów. Poradnik dokładny, dobrze dopracowany. Nie mam zastrzeżeń. Pozdro. (10/10 oczywiście) :D
|
Znakomity 10/10 przedtem nie wiedzialem jak sie piecze a tera to lece piec xD
A i pytanka skad wiziasc zboze i gdzie znajde rozne piece xD |
Gingerbraedman
za ile moge sprzedac na askarze Gingerbradmana? ma on jakies specialne wlasciwosci?
|
nice poradnik :) gdzie moge znalesc siano do zkoszenia ? wiem tylko o tym w ab :|
|
Super poradnik, nie wiedziałem jak przyozdobić ciasto owocami a teraz GIT! (zrobiłem ich z 80) :D
10/10, więcej takich :) |
pomocy
wiem ze moze durny post archeolog ze mnie ale gdzie kupie knife tylko w venore a ma kots na obsidi do spzredania gdzies??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:39. |