![]() |
Dzieki wam za krytyke :P i za to
Cytuj:
|
|
@jeyti
Mi sie troche podobaja twoje grafiki. Daje 6/10 na zachete. :D |
|
Deco spoko ale dla Adriano chyba cos reke ucieles ;P bo watpie zeby to byla frotka xD
|
O jezu.... ile wydajesz czasu na zrobienie signa? 5 minut? Góra 10? Sorka, ale naprawde nie ma co tu narazie wychwalać... Przecież te twoje efekty robią się 2 min + znalezienie głupiego rendera 2 min + 1 min napis. Nic pięknego Deco jest najlepsze ale ocenka 2-/10. Rozumiem, że masz zapał i życzę ci żebyś robił lepsze signy. Mówie ci pracuj a będą z ciebie ludzie. I tak jest lepiej niż na początku (Kreski ołówkiem - Blask zewnetrzny) + 2 rendery i jeden krycie ma zmniejszone, ale to jeszcze nie to... Poczytaj toturiale, i pościągaj brushe. :|
PS. Sorka za krytyke, ale narazie nie ma czym się podniecać... sam robiłem signy i wiem jakie są początki. Później zacząłem ściagać brushe i czytać toturiale i nawet nawet mi wychodziło. Wesołych Świąt |
@up,
Jak zaczynasz krytykować, to skończ krytykować, nie przepraszaj... PS. Wolę Hydrobudowę od IV ligi. xD @topic, Zajmij się innymi pracami niż signy, bo nie popisujesz się niczym. Narysuj coś dobrego, nie tylko poprawnego. |
http://images2.fotosik.pl/306/f4f3bd6738b33a08.png
Jak to wam sie nie podoba to juz naprawde chyba nie mozna wam dogodzic, na forum na ktorym ludzie robia naprawde przesadne przed Duże P grafiki ocenili mi na 6.5/10 |
jak na sygn to ta ostatnia jest juz na dosc przyzwoitym poziomie, chociaz wiekszosc jest robiona na jedno kopyto... nie wiem czy brakuje ci pomyslow, czy nie potrafisz zrobic czegos innego, ale w wiekszosci z nich powtarzaja sie te same efekty... np w adriano deco i henry'm wystepuja identyczne skosne paski... za to w wielu innych postac jest zbyt rozmyta co psuje efekt...
|
Masz racje, czasami calkowicie mi brakuje pomyslu, ale obiecuje poprawe :D
|
"(...)Glory, Glory Man United(...)" Hehe. Ładne ^_^
|
Nie czepiajcie sie rozmiarow, na forum dla ktorego to robilem takie panują
http://images4.fotosik.pl/262/708aa161bfbe8216.png |
Miller już "dosyć" dobry, ale ta ostatnia praca znowu ci nie wyszła...
@Korektor Niechce by chłopak się kompletnie załamał krytyką, bo wiadomo że jak będzie robić signy to wkońcu coś w nim "styknie" i będzie robić lepsze prace. Co do drugiej twojej wypowiedzi : Żal mi ciebie ;( Choć pewnie sobie jaja robisz:p |
Słabizna, wtapiaj rendery i urozmajcaj troche tla niech to niebeda brushowanki.
|
Ładne prace :)
|
Mnie się Twoje prace podobają choć nie mam zielonego pojęcia o robieniu grafik itp.(dopiero zaczynam :baby: ) więc nie wiem czy w ogóle się powinnam udzielać...
Jednak jako, że należę do grona artystów (tiaaa...Chodzę do szkoły artystycznej) i co nie co wiem na temat tego jak coś powinno wyglądać dlatego czuję obowiązek wypowiedzenia się w tym temacie:). Oceny nie bedę wystawiać bo oceny mi się ze szkołą kojaża a teraz szkoły nie ma (I CHWAŁA ZA TO:))... Twoje prace są b. ładne... nie powiem, że cudowne bo swojego idola już na tym forum mam który robi cudne graficzki a do niego Ci troszke brakuje... może kiedyś:P P.S. Nie martw się jak ja zaczynałam malowac, rysowac itp. to tylko nieliczni mnie pochwalali a moja profesor robiła głupie miny na widok moich prac... teraz coraz częsciej używa słów BARDZO DOBRE co jej się wyjątkowo rzadko zdarza...<czy ja się aby nie chwale??:P> dlatego myślę, że jeszcze usłyszysz nie jednokrotnie " Jeyti twoje prace są oszałamiająco dobre" itp. P.S. Ojoj ale się rozpisałam ale tak to już ze mna bywa...Jak się rozgadam (lub też rozpisze) to nie potrafię skonczyć... Pożdrawiam i życzę sukcesów Princessinka :* Uff...skończyłam:) <jupi> |
@Kabalin - ale zes sie rozpisał
@7up - wiem wiem ta praca mi nie wyszla, ale to z tego powodu ze 1 raz robilem siga z dwoma renderami @Princessinka - dzieki za tą "ocene :)" mam nadzieje że ciebie i siebie nie zawiode i będe robił coraz lepsze prace :) |
Według mnie to ostatnia należy do tych które najmniej Ci wyszły ;)
Ta z Deco bardzo ładna, może dlatego że lubię czerwony :confused: |
Widzisz. Podoba się ManU :P Zrób może "Szkolsa" albo Giggsa.
|
Heheh, akurat skolsa mam ze wczoraj, to jest collab z mafussem
http://kbox.pl/out.php/i3147_collab.png A to z dzisiaj.. mysle ze nawet fajnie wyszly te brushe za nim http://images4.fotosik.pl/263/e9944af13cc8f69b.png |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:28. |