![]() |
Cytuj:
Na Titani był już kilka razy, cienki na maksa, nawet 2 lvl poradzi sobie z nim jeśli będzie bił go samego w przejściu. Nic wielkiego nie zostawia, no ewentualnie te ciastka. Jak był kill statistic na Tibia.com to przecież był wymieniony - ile razy został zabity i ile osób zabił. Wiec nie wiem jakiego dowodu ty potrzebujesz, to jest oczywiste jak Apprentice Sheng |
Cytuj:
|
Ten Munster to zajebista rzecz, ale żyby go spotkać to chyba trzeba się wlognąć lub iść po restarcie serva w miejsce gdzie się respi.
|
Cytuj:
|
lol
:cup::cup::cup:ten dziwny potwór jest tam normalnie na ratach wchodzi sie tam przy plazy w skale:cup:
|
cieszymy sie ze masz wlasne zdanie ale kufa nie odswiezaj tematow z 2007 r :/
|
Wiesz co, lepiej odświeżyć stary temat niż założyć nowy idiotyczny. ; o
W sumie ta rozmowa o dice powinna się odbywać tu. |
Cytuj:
- Czy na edron masz znaki po Orshaabalu? - Czy Apprentice sheng zostawia kartke na mino hell "I'll be back!"? - Czy są znaki respa Ghazziego? - Czy są oznaki respa ferumbiego? nie ludzie znajdywali te respy i nie wiedzieli co tam jest więc? ja ci powiem że np Orshabooton 3000 zrespi sie na samym srodku dp w thais no i co? To nie jest prowokacja no ale nie zawsze są ślady danego respawnu.. Nie bierz tego do siebie jak akt "Trollostwa" :) nie miałem złych intęcji @Ameriov I to jest postawa prawdziwego inteligentnego forumowicza :) @Tops Munster jest munsterem więc zrespi się tam gdzie trzeba :) |
- Czy są znaki respa Ghazziego?
- Czy są oznaki respa ferumbiego? Odpowiedź Tak. Są znaki ich respu. |
Cytuj:
moj błąd ... Co do Feru to się zgodzę ale Ghazzi? |
Jeśli się nie mysle to wyskakuje napis podczas najazdu "Ghaziego" że "pan piekieł powrócił" lub coś w tym stylu...
Tak btw, co z tą kostką (dice) na rookgaardzie? Potwierdzone to zostało ?:D |
Cytuj:
@tops Nie potwierdzono nic o dice |
@up
Oczywiście że tak. Orsh - resp w miejscu kultu/świątyni aka 'stonehenge', 3 komunikaty: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Munster - resp w `bardzo` specyficznym miejscu jak na raty. Następny raz odwiedz miejsca i przeczytaj cokolwiek na temat tego co piszesz. http://tibia.wikia.com/ @down Co do potworów które wymieniłem nic się nie zmieniło... |
Cytuj:
Nie grałem w tibie dość długo więc się nie orientowałem ale z tego co pamiętałem to nie było oznaczeń resparnów tych otóż potworów.. Wiele się zmieniło za te 6 miesięcy xd |
Czemu munster w nietypowym miejscu 2x up? Podziemia o ile dobrze pamiętam.
|
Cytuj:
Edit: Albo mi sie wydaje, albo munster respi sie podczas rat plague? |
tak to pewne że respi się podczas plagi ratów a może mi ktoś odpowiedzieć o której godzinie jest plaga? bo raz widziałem ją ok 23:31 a roz coś koło 1 na ranem ale dziwi mnie to że na tibi.pl napisane jest że z munstera leci dice to troche dziwne patrzcie z czego leci na mailandzie i żeby ja zdobyć trzeba grać z gosciem za jeden los bierze 100 gp a na rooku noobek z 2 levem może miec dice X(
|
Ale temat odkopałeś. Ale i to lepsze od zakładania nowego. Nigdy nie wiadomo, kiedy będzie plaga szczurów. I pamiętaj, że czasami Munster pojawia się razem z nimi. A, i "noobek z 2 levem" nie poradziłby sobie z Munsterem i jego obstawą Cave Ratów.
|
Poradziłby sobie, wystarczy mace i odciąganie wszystkiego pojedyńczo.
Ja kiedyś sprawdzałem plagi raów, kika razy nawet udało mi się ją przewidzieć, ale to był fuks. Z tego co pamiętam największa szansa na zobaczenie owej jest o godzinie 17:30 lub 18:30. |
Cytuj:
I swojego pierwszego też zabiłem po pladze. :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:58. |