![]() |
kiedy next part?! hehe walcze w 1 walce ze shrekiem- glownym bohaterem, wiedz pewnie dlugo nie pociagne ;(
|
Eee, koniec naboru? A mnie przyjąłeś? ;(
A co do fakea.... 20\10. To będzie lepsze niż pierwsza część! POZDRo! |
Kiedy nastepną częsć?? Jak dla mnie to 9/10 ogólnie jest dobre, oprócz kilku małych błedów które wytknęli przedmówcy.
|
Cytuj:
Co do fake to taki nawet no... Te ich "kwatery" sa takie dziwne ;p 7/10 |
pierwsza czesc byla baardzo slaba, wiec raczej z nastawieniem ze nic fajnego tu nie bedzie wszedlem... a tu mila niespodzianka 8o wymiaataasz B)
|
Dla mnie fake jest ok 9,50/10:p
|
fake swietny! poprostu bomba niemoge sie doczekac co sie stanie na turnieju i jak zrobisz grafike ^^ czy zrobisz jakies koloseum czy poprostu jakies pomieszczenie :d :cup: 10/10!
|
Co tu gadać? Średniacko, troche chaotycznie i mało przejrzyste.
To powietrze, nie potrzebnie powiększałeś tą aure trzeba było powiedzieć np. mi coś by sie wykombinowało... Rekompensujesz to ładną mgłą lecz szkoda że pokrywa ona także nick i tekst... |
Ładna część ^^ Masz zamiar nagmatwać tu tak samo jak to zrobili w "Oficerach" ? ^^ Trochę dziwne było to spotkanie osła z powietrzem, ale tak ogólnie to fajnie ;) Dawaj dalej ;P
|
;( Zawiodłwm się na was ;(
Żeby aż tak nie komcić mojego fake'a??!! Ja tu odstawian charówkę jak wół, nie jem, nie pije, nie pale (oczywiście w piecu :P)a wy zaniedbujecie mój topic... Ech xD @topic Po świętach powinien być juz 5 odcinek :D |
Nie nie nie tak póżno plx bo my tu padniemy bez ciebie.:p
100000000\10 Veruis nie zabij osła!;( |
harry fake 10/10
oby tak dalej! :cup: :dance: |
nieno co tak późno :(
|
ej z tym powietrzem to cos nie tak osiol przybiegl mowil ze maja jakis plan a sam chce komus jakos pomagac i woglule sie nie przejmuje ze nie przejdzie do drugiej rundy
|
xD
Ładne ;) Tak naprawde to Veruis i Virusmaxi niewiem czemu wam się nie podobały pierwsze części ? Może strasznie ciekawe to one nie były i zamiast pokoi był las no ale można przyjąć że to była gajówka ;)
Ładnie ale ocenie jak fake troche się rozwinie. Wesołych Świąt :zimno: |
@up
Niee... cholernie wkurzało mnie to, ŻE TO JEST SHREK OSIOŁ I FIONA!! TO JEST BEZSENSU!! Postacie z śmiesznej "bajki" w jakichś turniejach... Ale jakos już mi się spodobało :P |
Cytuj:
@Perfer Wiesz... Trzeba utrzymywac swoj status krytyka ... ]:> |
@up and @up up
No właściwie ja też jak wchodziłem w ten fake to myślałem że tu będzie troche przerobiony film Shrek. A tu nagle jakiś turniej, ale nawet mi się to spodobało ;)
Chociaż rzeczywiście czasami troche mi sie śmiać chciało jak pomyślałem jak ma walczyć osioł? Ogonem może ;p Ale nawet fajnie sie rozwija fake. |
ja chcenext part fast X( :kat: a shrek niech szykuje sie na śmierć
|
Next !
Dawaj next part!! Wyczekuje niecierpliwie !X( X( X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:11. |