![]() |
Cytuj:
|
mozna by napisac ze dragony poszczaja ogniste bąki jak uciekaja (puszczaja f-wave z dupy) :D
|
Dobre bardzo dobre a jak Ci many brak na czar to pierdzisz 8o8o:D:p
|
Gothic
Jestem fanem Gothica to to zauważylem...
W Thais jest sprzedawca ekwipunku(liny itd.)o imieniu Gorn!(to taki wojownik z "Nowego Obozu"-Gothic 1)... Ciekawe dlaczego Cipy tak to zciągają z innych produkcji... Może brak pomysłów?:confused: Jeszcze popatrze na nazwy potworków,NPC'ów qestów itd. Może jeszcze coś znajde. Jest... Skoro Rotworm gdy chodzi wystawia samą głowe nad ziemie i ,,tnie" ją to czemu gdy zluruje sie go(np. w Carlin)na kamienny chodnik dalej kopie tylko ziemie :P Ciało(talia)Stone Golema(podobnie jak pare innych mobków) podczas chodzenia nie porusza sie wcale(rusza tylko nogami i rękami) Juggernaut przypomina mi wyglądem takiego dinozaura z pewnej gry RTS(nie pamietam dokladnie nazwy ale prucz tego jeszcze tam sa rasy Ludzi,Owadów, coś nazwa podobna do battle of planets czy coś takiego) @tego ,,lania" pod siebie Może najpierw trzeba zdjąć legi? :) Spradziliście to już z legami? Bo ja zbytnio czasu nie mam :P. Na jednym z grobowców pisze You see a grave(bla bla bla). Here(zapomnialem jak spoczywa sie mówi ;/ )Billy G. He<wypadl>from the Window. Billy G. to chyba znana osobowość heh... pomyślcie... NPC w Venore ma imie Velvet :P . Następny nagrobek koło thais(jak poprzedni) You see a grave You read: Here lies Mr. James B. He lost the license to live. Tłumaczenie- Widzisz grób. Leży tutaj Pan James B.(Bond). Stracił licencje do życia. |
Jedną z ciekawych rzeczy jest też to, że tibia została zainspirowana grą Ultima 6. Itemki w pierwszych wersjach Tibii wyglądały nawet identycznie jak w Ultimie :].
|
Pamiętam kiedy jeszcze była tibia 7.6 i krążyły legendy ze osoba posiadająca Sof Boots może chodzić po wodzie, mógłbys ując to również w swoim poradniku :)
|
Podoba mi się!
Bardzo fajne i ciekawe. Nie wiedziałem ze w Tibi można sikać. :D
|
Dsl
Widzialem goscia na Titani ktory pokazal Dragon Scale Legi (15 palek)
|
PORADNIK 8/10 kilka bledow i malo ciekawostek dodasz kilka bedzie cool!!!:p:p
|
Cytuj:
Next ciekawostka: Jedyne golden bootsy znajduja sie na serverze nova ! Posiada je Sir Baxter kupil je od jakiegos zioma ktory znalazl debuga wielkiego sellnal mu je za 4kk, wiecej w poradniku o RARE |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mc'Tibiald
ile osób wie że w tibii istnieje mcdonald? co prawda jest nieotwarty, ale zawsze coś...8o
znajduje się przy (właściwie na) drodze z dvarvern bridge(koło kazo) a venore. wiszą tam tablice z nazwami dań(kazardonburger :pitp) a na jednej tablicy jest napisane ,, we are mowing in!!!":D(dla niekumatych-wprowadzamy się). 8ochętnie zobaczyłbym opisany z screenem budynek w tym poradniku:evul: PS. może dodadzą go w zimowym updacie???B) |
Cytuj:
Cytuj:
|
ok
całkiem ok
PODOBA MISIE (misie są w lesie) |
A jezeli witch cie zaatakuje i zamieni w zabe to na jak dlugo???
10/10 poradnik |
To jest po prostu super :) 10.5/10 8o
A zauważyliście kiedyś, że kwiat na kapeluszu Amber to Moon Flower? (by Rumianek :D) |
Rewelacja :D
Jakby wszystkie poradniki były tak cudowne :confused: |
Extra
Extra ale moim zdaniem to nie pasuje do miejsca z poradnikami:P 10/10 i jakbys mogl dodawaj caly czas nowe ciekawostki!!8o:cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:02. |