![]() |
Czy wy nie rozumiecie ze to jest stary link!?
Po jakiego kija ktos ten temat odswierzyl popatrzcie na date ludzie!! |
zaje....yyy...eeee Filmik
filmik syty co tu duzo mowic dostajesz ocene : P 9/10 :) hehe
|
Ten Link nie dziala Grrrr
|
Pewnie to fajny film ja go nie moge obejrzec bo mi sie net pierprzy ;( ;( ;( ;( ;(
|
sori ;p
oł sori ;p nie patrzylem na odpowiedzi ze 6 strony.. ;/
tam jest ling dzalajacy no i wspaniale tło :p tylko szkoda ze film nie dzala ;/ |
Dzieki za dobry film
Fajny filmik. Wreszcie bede wiedzial gdzie expic moim Royal Pallem. To filmik na Tibia 7.3 ale mapki sobie skopiowalem:)
|
Nie chodzi
ej mi sie jakaś stronka odpala i co mam wtedy zrobić napish szybko bo kce sobie oglądnonć ;D plzzzz :(
|
po co znuw ktoś odświerza stare tematy -.-
|
Nie Dziwie Sie Ze Wam Link Nie Dziala Jak Ten Temat Ma Prawie Pol Roku!!!!!
Nie Odswiezac Go!!!!!!! |
[quote]The page cannot be found
It may no longer exist. It may have moved to another web address. It may be a restricted area. Please check your spelling to make sure you've typed the correct web address. One wrong character can prompt a "The page cannot be found" message. Lycos Tripod UK Team[/QOUTE] Gratz -.- |
[quote=Steve-0][quote]The page cannot be found
It may no longer exist. It may have moved to another web address. It may be a restricted area. Please check your spelling to make sure you've typed the correct web address. One wrong character can prompt a "The page cannot be found" message. Lycos Tripod UK Team[/QOUTE] Gratz -.- Raczej dla ciebie gratz... Ale za nieczytanie postow... Na 6 stronce jest podany dobry link... Tylko to na starsza tibie jest .... Czytajecie Posty!! Popatrzcie na date... 2004 rok -.- chyba ma prawo nie dzialać |
Mam duży problem :( , ponieważ gdy wchodzę na podany link
z tym filmem wyskakuje mi o nie istnieniu podanej strony ;( Proszę jak ktoś zna dobry link o podanie go jak najszybciej :) Za pomoc z góry WIELKIE DZIĘKI! :] |
Mam Duży problem :( , ponieważ gdy wchodzę na podany link
wyskakuje mi błąd i że podana strona już nie istnieje ;( Jak ktoś by znał dobry link do tego filmu to bardzo proszę o podanie mi go jak najszybciej! Za pomoc z góry WIELKIE DZIĘKI!!! ;) |
mi kurde link nie działa
Edit: Sory nie doczytałem wcześniejszych postów |
Cytuj:
ej przeciez to nie dziala bardzo cie prosze nowy link |
ej no dajcie nowego linka bo ten nie dziala-.-
|
Wez nawet link nie dziala cco za lamerstwo -.- rotl daj zwykly link a nie-.-
|
Lol!!
Czy wy naprawde wszyscy musicie miec link od razu do .rec????????
wezcie sobie sciagnijcie stad! http://members.lycos.co.uk/machu12/movies i tam jest helgate.rec i stara Tibia LOL!! |
lol
po co ty umieszczas stare filmiki ... a ja sie juz cieszylem ze sobie obejrze.
Plz tego co ma ten filmik zeby umiescil go jeszcze raz, ale dzielajacy na nowej tibi. |
Nie dziala
Error!Naprawdzie to tez chce ogladnac
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:37. |