![]() |
@goryl:
Sciagnac jeszcze raz musisz. Ale daj Ignore ... . |
A mugłbyś podac link przez który mogę ściagnąć ?? Prosze tak ze jak nacisne to sie zacznię sciągać ok ???
Z Góry THX wrzućcie jakieś ss'y,niemoge sie dozekać. |
przeciez to tylko brak pliku z dzwiekiem... powinno bez tego dzialac, sprobuj dac ignoruj
|
@up tez to mialem wez pomysl co tam pisze to sie dowiesz co trzeba zrobic-,-.Ja dalem retry i spx
|
Hmm.. ściągnąłem, zagrałem... Połasiłem się na odkrywce, moze bede mial problemy (chyba przez to ze nie umiem statkiem sterowac, zgadza się? ) jak Avager powiedział, ale nie chce sie narazie rzucać w wir walki, co według mnie głownym celem tej gry nie jest ;>
Gra ma w sobie parę opcji z innych mmorpg, ale jak narazie bardzo podoba mi się motyw ze statkami, odkrywaniem, skarbami etc. ;) Może mała pomoc? PLant, świat Kolumba :] (drugi server, US) p.s. skąd ja mam wziąść ekwipunek jakiś i prosiłbym(gg/PW) o opisanie jak odkrywcą grać. Newbie jestem w tym, a nie mam juz dzisiaj czasu grac ;P |
Jusz chyba wiem jast np. D:\paweł\gry\Voyage\resource\sound\1005_1.ogg to gdy to wyjdzie nacisne ignore to idzie jusz sound\1006_1.gg to chyba dobrze ???
|
@heliwurab
proponuje poczytac dzial "newbie" na oficjalnej stronie gry, wszystkie podstawowe rzeczy masz wyjasnione |
Jusz chyba wiem jast np. D:\paweł\gry\Voyage\resource\sound\1005_1.ogg to gdy to wyjdzie nacisne ignore to idzie jusz sound\1006_1.gg to chyba dobrze ???
ja jusz mam 5020 i wkulko naciskam ignore :( |
Ja jusz z 500 razy to nacislem i dalej wyskakuje tylko sie cyfry zmieniają, a idzie dzieś ściągąć wersje z dzwiękiem prosił bym o szybka odpowiedz.
|
@up Wyjdz z tad bo juz mnie wkurzasz i nie double postuJ!!Jak ci nikt nie odpowiada to znaczy ze nikt ci pomoc nie umie!!Jak chesz by ci dzialala to kup nowego Kompa
|
Co mam robic aby wykonac pierwszego questa z robieniem broni? Kupilem skill itp dostalem plany ale jak dalem zeby sie ich nauczyc (chyba?) to mi zniknely. :(
|
tak ma byc, poczytaj poradnik na oficjalnej
|
Nie moge znalezc...
P.S. nie moge wyplynac na moze. A mam lodz... ;/ |
Idziesz do goscia na pomoście (docker) i gadasz Sail off-> High Seas (to drugie to przy brzegu i ladniej widac ;d) i plyniesz do innych miast.
co do poradnika, to wejdz na stronke glowna i po lewej stronie w menu bedzie "Newbie" http://www.voyagecenturyonline.com/ |
Jesli chodzi o produkcje to nie moge znalezc. Czytalem Produktion i tam nic o tym nie pisze.
|
to sie naucz angielskiego :)
|
Umiem dosyc dobrze. I jak nie znalem slowa to uzywalem translatora ale i tak nie ma tam skad wiedziec jakie itemy sa potrzebne do zrobienie broni.
|
bo to jakie materialy sa potrzebne do produkcji masz podane juz w samym oknie tej czynnosci
|
z tego co zrozumiałem to Tomcio~nie wie jak się robi bron - a więc jeśli już się nauczyłeś tego to na dole po prawej masz tak jakby papier z czerwona wstążką;) jak tam wejdziesz i prawym przyciskiem wybierzesz produkcje broni to Ci się pokaże jaką możesz produkować. potrzebujesz jednak do tego materiałów które będą napisane ( na dole) i odpowiedni poziom skila w produkcji broni ( bo jest kilka poziomów broni (w większości))
A co do niemożności wypłynięcia musisz mieć prowiant minimum 270 inaczej Cię nie wypuści na pełne morze... ps autorowi tematu dzięki z apolecenie gry ..spodobała mi się :D |
up:
Prowiant jest zalezny od ilosci zalogi ktora masz w danym momecie na pokladzie, w moim przypadku - 205 zalogi (Figurka Water lvl 5, statek lvl 6) = cos kolo 1k prowiantu. Pozniej dam screeny z wyprawy do piramid ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:45. |