Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wesołych świąt (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=107123)

Ain'aer 21-12-2006 21:24

@up
http://tibia.erig.net/Santa_Event

Ruby_Of_Bobry 21-12-2006 21:49

KK! Dzięks

Gilu90 21-12-2006 22:53

Wesołych Świąt życzę wszystkim Tibijczykom , jak i tym którzy już nie grają w tą grę : ) Życzę wam PACC'a, dużo kasy ( w rl i w Tibi ) wspaniałych lootów itp. I proszę was nie grajcie całe święta , spędźcie ten czas z najbliższymi, przede wszystkim z rodziną i z kumplami, z którymi nie macie czasu pogadać bo nawalacie w gierkę ;]

Heram_Elion 21-12-2006 22:58

znów naby sie wypowiadaja...

najbradziej to mnie żal tych wszystkich co mówia cos w stylu "i znów wszystkie update dla pacc" i bardzo dobrze mniej noobów sie kreci pod nogami co wy byscie chcieli grac za darmo i na jednym poziomie nie o to chodzi ktos tam napisal tez ze tibia powinna byc w 3d w 3d to sobie idz e w lineage 2 pograj tibia ma wlasnie swój urok przez swoja grafike i pewnie duzo ludzi przestalo by grac jak by weszlo 3d jak malo gracie to sie najleiej nie wypowiadajcie bo tylko drażnicie innych szczególnie z tymi paccami w update...

Slivi 21-12-2006 23:18

Wesolych swiat i Szczesliwego Nowego Roku!!

btw
jutro mnie czeka zabicie dwoch calkiem ladnych rybek 8o a poznie trzeba je zjesc :]

mwlodi 22-12-2006 00:09

ok, ok, smacznego jajka itp...

nie ma to jak przypucować coś miłego na święta ... czy to tylko mi się zdaje, że wszyscy nagle staną się mili itd? ...

Wielki Mancyz 22-12-2006 06:14

Dziękujemy za życzenia :] wszystkim z cipsoftu i ważnym osobistościom tibia fansites również życze wesołych świąt ;] i miłej rodzinnej atmosfery niech złe wydarzenia na tibi was niemartwią bo święta to najwspanialszy czas w roku
Sylwek też :D

Raorap 22-12-2006 07:01

Wesołych świąt i rocznego pacca życze :]

Dundee 22-12-2006 09:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez P0nury (Post 1141813)
A to z kont bankowych FACC'e korzystać nie mogą, nie? I wyvern też wcale nie dostali.

A mamy zaczac wymieniac co dostaly PACC-e? Jak gralem w Tibie to tez mialem PACC-a ale jestem za tym zeby robic tez cos dla FACC-ow. Bez nich nie byloby tylu ludzi grajacych w Tibie.

Sowa 22-12-2006 09:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dundee (Post 1143053)
A mamy zaczac wymieniac co dostaly PACC-e? Jak gralem w Tibie to tez mialem PACC-a ale jestem za tym zeby robic tez cos dla FACC-ow. Bez nich nie byloby tylu ludzi grajacych w Tibie.

Było już omawiane 100000000000000x ! Gdyby nie pacce nie było by Tibi bo to jest ich praca. Gdyby dawali cos dla facc a mniej dla facc. Sprzedawalnosc pacców by spadła ze względu "Ja płace, ja wymagam"

@topic

Życze wszystkim wesołych Świąt. Ja ich w tym roku nie mam ze względu braku dostępu do kompa ale zycie ;p

Pozdrawiam
Sowa.

Rafal_From_Bransk 22-12-2006 10:17

?

Tibia sie rozwija update z lb moze byc a ten swiateczny update tez fajny :D tylko milołaj cos sie nie postarał xD

Bambuko 22-12-2006 11:55

http://i12.tinypic.com/2ewjerk.jpg

mago 22-12-2006 12:16

Info dla dzieci które mówią , że 20 tyś czy tam 40 tyś to dużo i dla tych , że tyle zarabiają.

1. Opłaty za hosting 72 czy tam ile ich teraz już jest serwerów
2. Pensje : poza właścicielami firmy nawet niech pozostali pracownicy zarabiają miesięcznie naprawdę conajmniej skromnie to każdy po 2 tyś marasów dostanie - przelicz se przez ilość pracowników
3. No i właściciele firmy też chą mieć coś z tego.
4. Konserwacje naprawy podatki i inne koszta.

Wychodzi na to , żę z samych pacców to oni nawet by nie wyżyli no chyba ze znalezli jakiegos buga w niemieckim urzedzie skarbowym ;P

Dla przykładu
Utrzymanie naprawdę niezbyt dużej firmy w Polsce : 5-6 pracowników , 2 samochody , lokal itp wynosi 20 tyś miesięcznie albo i wiecej.

Nodi 22-12-2006 15:21

Wesolych swiat dla wszystkich ! :D

mikolaj.daczka 22-12-2006 15:40

heh

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor (Post 1141693)
Chcielibyśmy także podziękować wszystkim za bycie w tej społeczności, dzięki czemu Tibia jest taka jaka jest.

nie rozumiem. tibia fajniejsza byla kiedys(7.5). teraz gra w nią tyle noobów ze wole nie komentowac

Spooner 22-12-2006 16:51

Może Tibia.pl wrescie doprawidzi sie do pozadku na swieta... "wasze poradniki" nie dziala (nie wiem czy ktos zauwazyl) "tuortial" tez nie "download" tez nie. Ja sie pytam wtf?! i Wy sie nazywacie najlepsza strona o tibi.pl.....

Redknapp 22-12-2006 17:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spooner (Post 1143805)
Może Tibia.pl wrescie doprawidzi sie do pozadku na swieta... "wasze poradniki" nie dziala (nie wiem czy ktos zauwazyl) "tuortial" tez nie "download" tez nie. Ja sie pytam wtf?! i Wy sie nazywacie najlepsza strona o tibi.pl.....

No to dawaj, powiedz nam jaka polska strona jest lepsza? A może sam zredagujesz lepszą?
Poza tym, skoro "to nie działa", a "tamto śmierdzi" to po co tu wchodzisz?

EDIT: Gdzie ktokolwiek z ekipy Tibia.pl napisał, że Tibia.pl jest najlepsza? Ja jakoś nie zauważyłem.

Wesołych Wam życzę. ^^

mazgier 22-12-2006 18:38

Z okazji nadchodzacych Świąt Bożego Narodzenia, wszystkim Szanownym Współgraczom, najlepsze życzenia szczęścia, pomyślności, umiaru w graniu, dobrych lootów, szybkiego expienia i wogóle wszystkiego co najlepsze w Tibii i przedziwym życiu.

Zaś dodatkowo, dzieciom specjalnej troski takim jak np. ppiotrekk:
nauczenia się wreszcie pisania po polsku, przyrostu IQ do poziomu przynajmniej 80pkt. i uwieńczonej sukcesem wizyty u psychologa (tak, wiem, nierealne ale w końcu ida Święta, cuda się zdarzają B) )

Czarna_Mamba 22-12-2006 19:00

Z całego serca życzę Wam wszystkiego najlepszego, zdrowia, dóbr materialnych oraz rzeczy najcenniejszych - ciepła rodzinnego, miłości, no i nie może zabraknąć długiego życia, chociaż to nie urodziny ^^
Życzy,
Mamba ;)

hanooi 22-12-2006 19:30

Last but not least znaczy ostatnie (w sensie gdy cos wyliczasz) ale nie najmniej wazne, ale rownie wazne. Creepy moze byc tez uzyte jako 'straszne', 'przerazajace' i sadze, ze w tym przypadku o to wlasnie slowo chodzilo.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:01.