![]() |
|
KK! Dzięks
|
Wesołych Świąt życzę wszystkim Tibijczykom , jak i tym którzy już nie grają w tą grę : ) Życzę wam PACC'a, dużo kasy ( w rl i w Tibi ) wspaniałych lootów itp. I proszę was nie grajcie całe święta , spędźcie ten czas z najbliższymi, przede wszystkim z rodziną i z kumplami, z którymi nie macie czasu pogadać bo nawalacie w gierkę ;]
|
znów naby sie wypowiadaja...
najbradziej to mnie żal tych wszystkich co mówia cos w stylu "i znów wszystkie update dla pacc" i bardzo dobrze mniej noobów sie kreci pod nogami co wy byscie chcieli grac za darmo i na jednym poziomie nie o to chodzi ktos tam napisal tez ze tibia powinna byc w 3d w 3d to sobie idz e w lineage 2 pograj tibia ma wlasnie swój urok przez swoja grafike i pewnie duzo ludzi przestalo by grac jak by weszlo 3d jak malo gracie to sie najleiej nie wypowiadajcie bo tylko drażnicie innych szczególnie z tymi paccami w update...
|
Wesolych swiat i Szczesliwego Nowego Roku!!
btw jutro mnie czeka zabicie dwoch calkiem ladnych rybek 8o a poznie trzeba je zjesc :] |
ok, ok, smacznego jajka itp...
nie ma to jak przypucować coś miłego na święta ... czy to tylko mi się zdaje, że wszyscy nagle staną się mili itd? ... |
Dziękujemy za życzenia :] wszystkim z cipsoftu i ważnym osobistościom tibia fansites również życze wesołych świąt ;] i miłej rodzinnej atmosfery niech złe wydarzenia na tibi was niemartwią bo święta to najwspanialszy czas w roku
Sylwek też :D |
Wesołych świąt i rocznego pacca życze :]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Było już omawiane 100000000000000x ! Gdyby nie pacce nie było by Tibi bo to jest ich praca. Gdyby dawali cos dla facc a mniej dla facc. Sprzedawalnosc pacców by spadła ze względu "Ja płace, ja wymagam" @topic Życze wszystkim wesołych Świąt. Ja ich w tym roku nie mam ze względu braku dostępu do kompa ale zycie ;p Pozdrawiam Sowa. |
?
Tibia sie rozwija update z lb moze byc a ten swiateczny update tez fajny :D tylko milołaj cos sie nie postarał xD
|
|
Info dla dzieci które mówią , że 20 tyś czy tam 40 tyś to dużo i dla tych , że tyle zarabiają.
1. Opłaty za hosting 72 czy tam ile ich teraz już jest serwerów 2. Pensje : poza właścicielami firmy nawet niech pozostali pracownicy zarabiają miesięcznie naprawdę conajmniej skromnie to każdy po 2 tyś marasów dostanie - przelicz se przez ilość pracowników 3. No i właściciele firmy też chą mieć coś z tego. 4. Konserwacje naprawy podatki i inne koszta. Wychodzi na to , żę z samych pacców to oni nawet by nie wyżyli no chyba ze znalezli jakiegos buga w niemieckim urzedzie skarbowym ;P Dla przykładu Utrzymanie naprawdę niezbyt dużej firmy w Polsce : 5-6 pracowników , 2 samochody , lokal itp wynosi 20 tyś miesięcznie albo i wiecej. |
Wesolych swiat dla wszystkich ! :D
|
heh
Cytuj:
|
Może Tibia.pl wrescie doprawidzi sie do pozadku na swieta... "wasze poradniki" nie dziala (nie wiem czy ktos zauwazyl) "tuortial" tez nie "download" tez nie. Ja sie pytam wtf?! i Wy sie nazywacie najlepsza strona o tibi.pl.....
|
Cytuj:
Poza tym, skoro "to nie działa", a "tamto śmierdzi" to po co tu wchodzisz? EDIT: Gdzie ktokolwiek z ekipy Tibia.pl napisał, że Tibia.pl jest najlepsza? Ja jakoś nie zauważyłem. Wesołych Wam życzę. ^^ |
Z okazji nadchodzacych Świąt Bożego Narodzenia, wszystkim Szanownym Współgraczom, najlepsze życzenia szczęścia, pomyślności, umiaru w graniu, dobrych lootów, szybkiego expienia i wogóle wszystkiego co najlepsze w Tibii i przedziwym życiu.
Zaś dodatkowo, dzieciom specjalnej troski takim jak np. ppiotrekk: nauczenia się wreszcie pisania po polsku, przyrostu IQ do poziomu przynajmniej 80pkt. i uwieńczonej sukcesem wizyty u psychologa (tak, wiem, nierealne ale w końcu ida Święta, cuda się zdarzają B) ) |
Z całego serca życzę Wam wszystkiego najlepszego, zdrowia, dóbr materialnych oraz rzeczy najcenniejszych - ciepła rodzinnego, miłości, no i nie może zabraknąć długiego życia, chociaż to nie urodziny ^^
Życzy, Mamba ;) |
Last but not least znaczy ostatnie (w sensie gdy cos wyliczasz) ale nie najmniej wazne, ale rownie wazne. Creepy moze byc tez uzyte jako 'straszne', 'przerazajace' i sadze, ze w tym przypadku o to wlasnie slowo chodzilo.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:01. |