![]() |
No wlasnie , czekamy na filmik.
I czekamy na 1 ekipę która zrobi to na PvP ;) |
O_o nareszcie ktoś hail harmonia xD kumpel tam gra =] a co do zabicia po drodze?? xD:cup: :cup: :cup:
|
Gratz ...
phantasm sam w sobie nie jest silny , ALE robi mase swoich klonow , wystepuje w duzych grupach i upija ... no cóż byłem blisko końca ... po ponad 6 godzinach siedzenia i zmarnowaniu masy run .... okolo godzine później byli już w roomie z nagrodami ... padło pytanie czy wrocilismy ... niestety nie ma takiej możliwości ... pozatym za duzo przeszkod po drodze zeby samemu wracać myśle że Ci ktorzy padli dokoncza questa po świetach :) a co do kuszy ... ma super celność ... :D |
Było fajnie ;D, ale mówi się trudno :) Dec 22 2006, 23:53:06 CET Died at Level 120 by a hellhound
|
Dowiemy sie wiecej o tej kuszy? :/
|
Cytuj:
|
oo GRATZ LUDZISKA :D!!
|
Gratz
Nieźle big Gratz for Team... Niestety nie gram na Harmoni ale kumpel tam gra :P A co Do kuszy To wiem tyle że za każdym razem trafiasz nie ma żadnego niecelnego sztrzału :P
MERRY CHIRSTMAS AND HAPPY NEW YEAR!! FOR ALL!! |
A kręcił ktoś film wogle? Nakręcie filmika uzywając tej nowej kuszy
|
Jakbyście chcieli coś wiedzieć o tej kuszy nauczcie się szukać. Ja wam tylko powiem że to oczywiste iż jest mocniejsza, lecz niektórzy twierdzą, że ma o 1 większy zasięg...
|
Gratz panowie.
Podsumowujac. Kusza jest wiele mocniejsza, wpadaja duze hity i jest lepsza celnosc, niektorzy zas twierdza ze ma o jedna kratke wiecej zasieg. Nowa era dla hlvs palkow.. ;) |
Brawo chłopaki... ja zawsze wiedziałem że Polska najlepsza jest....xDżart były 2 teamy polski i jakiś zagraniczny nie wiem dokładnie wielkie gratz czekam na filmik z pokazaniem siły kuszy...GRATZ
|
Congratz !!! ;<
|
Harmonia ROX! Szkoda tych co padli. Miejmy nadzieje że wykonają tego questa. Gz dla całej ekipy.
HARMONIA ROX! |
Cytuj:
|
Pierwsze słysze , że zwykły crossbow ma jakiś limit zasięgu 8o
Gratz dla 1 teamu ;) |
Cytuj:
|
Gratz.
Anyway hunted za brak filmiku :( |
Haha juz bys chcial spoila :) Gratz Harmonia, nastepna bedzie Guardia :) pozdro i wesolych swiat :)
|
Ładnie tylko ze Sorcerer ~~ PAN PAweł XD nie chce dać filmiku
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:28. |