![]() |
Z tego co wiem mort hur to to samo co e-wave, ale mogę się mylić. A poza tym, 181 ek expiący w Ancient Temple to jakiś naprawdę niskich lotów żart...
|
Cytuj:
@topic: NAJSZYBCIEJ EXPI SORC, NIE MA CO DO TEGO ZADNYCH WATPLIWOSCI! NAJLEPSZYM DOWODEM JEST NA TO TA OSOBA, KTORA W 35H WBILA 10MLN EXP - I BYLO TO WLASNIE SORC! Wbijcie se inna profesja tyle expa w takim czasie to bedziemy mogli w ogole o czymkolwiek pogadac. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ehh widzialem 103 ek expiącego na Dc ,więc 181ek na At też mnie nie zdziwi .
Up ileś tam razy@ Nie oplaca sie vis + tampest bić vampa? Więcej many ci pojdzie na leczenie ...Niż to warte . |
Cytuj:
Cytuj:
@Gremlin Chyba trochę mniej, jakieś 6 smoków i 2 DLe czy coś w tym stylu. Chociaż też mogę się mylić. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Sorc zdecydowanie ma lepsze czary ofensywne :P więc co tu sie zastanawiac.
|
@up
Bo sorc z e-wave i z ue to jak z visa hunci?;p |
Szybkośc expienia nie zależy od profesji ale od gracza i niema gorszych lub lpeszych profesji
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak dla mnie Druid wymiata, w dodatku jeżeli się ma Pacc, bo bez Pacc Druid sux.. Mam sobie 39 Elder Druida i narazie nie narzekam.. Tylko do bani, że Druid ma Tempest'a który jest na jedną kratke, ale bijemy z Tempest'a i do tego Exori Vis.. Wszystko już jasne :P DRUID wymiata (bez pacca nie graj :D).
|
@up
Tempest jest lepszy od WoI, widzę tutaj niewielką przewagę druida. (energia > ogień, a większość potworów i tak magowie atakują z bliska używając strike'ów) |
Mysle ze sorcerer expi szybciej co nie znaczy ze taniej
|
[quote=goburu;1149423]Tak, niestety bedziesz musial przebolec ze sorc jest najlepszy. Warlocki zwracaja sie kazdej profesji, demony tylko sorcom. (mowa tutaj oczywiscie o expieniu solo)
Mateusz Dragon Wielki jakoś expi sam... |
@up
Zobacz jaki on ma poziom. Na takim poziomie nawet palem sie zwraca, tylko knightem nigdy. |
...
Goburu zawsze gada glupoty.
Pallem sie fajnie expi na demonie pal + pal i sie zwroci nawet na nizszych lvlach xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:40. |