![]() |
Co tu sie rozpisywac...;)
Prawda jest 1 i kazdy ja widzi...Taifun juz nie ma takiego pvp jak mial kiedys..ze np. biegl szybko przed kgos i trafial ue na 1 kratce w kogos...:) Imargam wie o tym i dobrze to wykozystuje....polowa furory dlatego sie sieka nawzajem bo wiedza ze na tym servie nie ma przyszlosci...po co zbijac 50 lvl jak zaraz Vision albo jakis inny nawet z Duss Cie roz****i w czasie expa :( |
Cytuj:
|
a Ima taki cwaniaczek byl jak za pleckami stalo mu 20 typa ... po takich tekstach co walil kiedys do Taifuna i po tym dedzie powinien w ogole zrezygnowac bo tylko wzbudza smiech :/
|
Aaaa kur**, ale sztuka zabić 280 MS'a bez many, healerów przeciwko 10 osobom w trapie :D
Ile on ma HP? 1500? No wlasnie. A ile Imargam? 3k+? W kazdym razie z 2x wiecej. Wiec blagam was, nie pierniczcie, że to Vision zabiło 280msa.. bo w takich warunkach, jakie podałem, to nie sztuka. btw, taifun teraz jest best fragger na wojnie;] na zwidku frag jako 2gi, w ima naj dmg... pwn. Cytuj:
|
Ja tam początkujący jestem ale widziałem jak ten cały Taifun Devilry padł i się cieszę ,że ten Imargam (czy jak mu tam) padł !!!
|
Cytuj:
|
@up
Ty głupi jesteś, Imargam nie zdradza kumpli a pozatym zawsze był lojalny wobec Katrili swojego Best friend więc go wspomógł. Nie grasz na furorze to co ty możesz wiedzieć kto kogo zdradza?(Telenowelą wenezuelską zawiało xD) |
Ja bym proponowal zamknąć temat, albo usunac większość tych zrytych wypowiedzi. Ludzie zastanowcie sie 3x zanim cos napiszecie ....
|
Cytuj:
w ogole nie wiem co wy tutaj mowicie o poswieceniu sie zwidka i imiego. bylo widac ze zwidek i ima czekali az zniknie im pz, wtedy by sie wylogowali. fenix to jakas pizda ktora boi sie pasc, mial super okazje zeby trapnac 4 członkow vision, lub samego imargama i katrile. clutos (czy jakos tak) nic nie robił, tylko krzyczal "COFKA!! KURWA COFKA!! COFKA!!". taifun widac gówno wie o pvp, same napieprzan.ie sdkami, myslał ze z czipsem wszystkich rozwali. |
niewiem po co niektorzy prubuja usprawiedliwiac a to tajfuna a to ima co wam to da i tak pewnie oboje na te forum nie wchodza bo sa zajeci gra...
|
Cytuj:
"Ehh jak widac w tym i w poprzednich filmach, to Vision ma wspaniale zgranie, to oni zabili 280 MS, to oni maja dobre pvp, to oni sprawiaja ze nawet przy tak liczniejszym i silniejszym wrogu ich przeciwnicy sie boja, jedyne czego oni nie maja to wystarczajacej ilosci graczy by stanac do open battle -.-" Hmm, mysle, ze latwiej jest zabic 300 ms'a niz 200 najta ...(tak specjalnie napisalem 300) To co z tego ze szybciej biega :] |
@up
A podobno sorc jest najsilniejszą profesją... |
fajny film lecz troche dlugi, ciekawe sytuacje, dobre zgranie Vision lecz nie do konca co do tych logow.. ogulnie fajnie.. :p
|
Cytuj:
Co do sorka powiem jeszcze jedno.....nie kazdy potrafi wykorzystac moc ktora posiada. |
Cytuj:
|
@up
Thx:) Gratz lvla.:) Oczywiście, że możesz grać na furorze ale tu jest taki bajzel , że się teraz nie opłaca... |
jak tu czytam te wasze posty typu :Co to za sztuka zabic 300 ms'a w trapie a 200 najta w trapie: to ci powiem.
Najt na tym lvlu ma 3k hp. sorc 1,5k tylko ze najt uha sie po 1k a sorc zawsze na full, takze szanse sa rowniutkie i dla mnei to nie ma roznicy, tymbardziej ze taifuna bilo okolo 7 osob a Imatgama okolo 15, wiec w tej sytuacji to jest to samo. i nie walcie tekstow typu, taifun noob bo nobem nie jest wbijajac 280 lvl i imargam noob bo nie jest nobem nabijajac 200 lvl. nikt z nich nie jest noobem roznia sie tlyko tym ze imargam potrafi wykorzystac swa moc a taifun nie zabardzo. do wszystkich: Czas pokaze kto jest lepszy wiec n/c plx |
Na poczatku widac Vision wszystko staranie zaaplanowalo wybierajac doskonale miejsce na ukrycie sie (widac ze planowali to wczesniej chociazby po tym ile noob charow logoowalo sie przeszkadzalo/ blokowalo duskow). Na poczatku myslalem ze uda sie sie wygrac po tym co zobaczylem jak zabijali pojedynczo przeciwnikow, glownie udawalo im sie to przez glupote duskies, ktory mieli opoznione reakcje i wachali sie czy zabic nastepnego noobka i zarabiac unjusty czy ratowac kolege. W kazdym razie na koncu sytuacja sie odwrocila o 180% i ogolnie film bardzo ale to bardzo mi sie podobal, czekam na dalszy ciag :>
|
Cytuj:
Knightem na 200 leczysz do 1k hp sorcem na 280 leczysz sie 2k....A pozatym chyba widac ze sam Taifun + Czipsu zabieraja mu wystarczajaco duzo by Imargam mial problemy z uhem -.- |
Wojna wojną, gra grą, niech sie zabijają, po to jest gra i servery pvp, ale po jakiego grzyba sie wyzywają? Imagram i te jego teksty są poprostu "czadowe"
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:40. |