![]() |
Alphaville - Forever young
"let's dance in style, lets dance for a while heaven can wait we're only watching the skies hoping for the best but expecting the worst are you going to drop the bomb or not?" O.S.T.R. - 1 na 100 "Nieważne elitarny czy zwykły, w każdym strach zmusza do modlitwy. W obliczu śmierci nie ma sprytnych, nie ma odważnych. Straszy brak uzyskania drugiej szansy!" :) |
Cytuj:
Voivod - Nuclear War Ukryty tekst:
|
"drinking the blood of jesus
drinking it right from his veins learning to swim in the ocean learning to prowl in his name the body of christ looked unto me a preacher with cock in his hand he wants you to suck on the holy ghost and swallow the sins of man psalm 69 the invisible piss of the holy ghost comes down like acid rain they're making a profit off terminal guilt the scavengers go on parade the promise of life and eternity is used just like the sword he'll filled you up with his devil's cock and he'll come in the name of the lord" ministry - psalm 69 |
Teraz chwila prawdy. Wszyscy wrzucają teksty, ale kto to czyta? :)
|
@up
Ja przed chwila przeczytalem wszystkie, nie wrzuce nic od siebie ale dla mnie najbardziej go gusty przypadl cytat z wiersza Tuwima "Do prostego czlowieka" |
~pyk~ Disturbed - Lad of Confusion Cytuj:
|
Ryłek, ale mi nie chodzi o erę techno, tylko o ten Cult i kilka innych tekstów ;)
@ Tasior Takim sposobem,to możesz nazwać wszystko co mówimy cytatem. W tym temacie chodzi raczej o wyodrębnienie ciekawego/ulubionego/mądrego fragmentu z piosenki....... @ DOWN Mhm? |
Cytuj:
Cytuj:
Troszkę dziwne, że to nie metale najeżdżają, nie? ;) |
@Allatar
Ministry! :-D Cytuj:
Björk - Unravel z płyty Homogenic Cytuj:
|
"....keep talking...."
fields of the nephilim - preacher man |
Cytuj:
@Rege-N-tuS Prawdziwi narodowcy nie słuchają Lao Che. Tego dowiedziałem się z "prawdziwego polskiego forum". Narodowiec uważa Lao Che za lewacki pomiot zrobiony dla kasy, woli jakies demówkowe pitolenie, w którym to panu wokaliście nie robi różnicy czy kocha Polske czy Hitlera. BTW Gusła > Powstanie Warszawskie, ale i tak obie mają u mnie minimum 666/10 ;-). |
odrzucajac sfere tekstowa ktora jest wyswiechtana i na dluzsza mete nudna, muzyka jest slaba. oddalem do sklepu po paru przesluchaniach. jedyne co mi zapadlo w pamiec to nieudolne coverowanie siekiery. moze to jest ambitne ale imho to tylko granie na szabelkowatym patriotyzmie dla wyssania kasy.
co do najabrdziej bluznierczych tekstow - dalem juz wczesniej psalm 69 ministry. "rock 'n' roll, good music save your soul" motorhead - r.a.m.o.n.e.s. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Właśnie przed chwilą natknąłem się na piosenkę Fokus Gutek - Są dni i zamieszczam z niej taki cytacik (w pierwszy post nie będę dawał bo kto tam zagląda):
Cytuj:
|
"I'll forever love you, even if you're doomed
We'll always be together cuz we're both under the moon" ICP "Under The Moon" "Bitch, I love you, but now you gotta die I chased her through the door but she slammed it in my eye She passed by my boy and I knew he was strapped Billy pulled out his gun and shot the bitch in her back" ICP "Assassins" tyle :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Biohazard- My life my way
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|