![]() |
@up
Nie no wiem, że przeszukanie* tematu który cię interesuje jest za trudne a wiec podpowiem : Pierwsza litera : B, Druga : e, trzecia : r, czwarta : l, piąta : i, szósta : a. Trudne nieee?. Pozdrawiam wszystkich graczy z gildii, i niedługo wrzuce screeny. *-chodzi o przeczytanie wszystkich postów. @down. Chyba, jeszcze nie ma progu lvl'owego. I jeżeli znasz się chociaż troche na Role-playingu to chyba możesz dołączyć. Najlepiej jagby wypowiedział się Autor tematu. |
@up
Dobra sorka troszke się mi nie chciało. Jakbym zrobił od nowa postąc na Beryli(bo tam nigdy nie grałem) to można by tam dołaczyć do was?? czy już jest próg lvlowy?? |
Jeśli są jeszcze miejsca to chętnie dołącze, tylko z PACC'em może być problem. PACC'a planuje kupić dopiero na wyższym lvl'u, no i nigdy nie grałem na berylii, więc musiałbym założyć nową postać. Czekam na decyzje, ew. szczegóły na gg: 651507(przeważnie na niewidocznym)
|
@up
Tak możesz jeszcze dołonczyc, zakładaj postac na beryli i graj :) Jak cos to mój nick w grze : Avangardar Knight |
Jezeli nie bedzie kolegi to ja jestem Dazano :)
|
Jak by ktoś jeszcze nie wiedział to mój nick: Zertes :)
|
Jam być Phoreus Terran. mamy forum www.eoe.fora.pl :) wchodzić :D .
|
Ludzie lubiacy RPG, zglaszac sie, potrzebujemy w szczegolnosci vickow i pallow.
|
Dołanczam się.
Mój nick [CHAR]Viroux[/CHAR] |
Ja od jakiegos czasu mam taka gildie, jest ona na Selenie.
Nazwa guildii: Senja Villagers (osadnicy senjijscy) Mamy gh na wyspie Senja, niektorzy juz kupuja domki. Dp nie ma, ale zawsze jakis Hlvl knight sie znajdzie, w gh mamy pokoik skladzik ;). Miejsce do trenowania jest (mozna ropac trolle), wiec sprawa treningu jest spoko. Duzo wody, zadko wogole kto po wyspie chodzi :) A jak ktos wchodzi, to go wypedzamy :cup: |
Fajnie macie, mam nadzieje ze to samo bedzie i u nas :D
|
Siekierka ja się zgłaszam jestem pallkiem i gram na Harmoni ale nie mam pacca :(
|
@up
Przeczytaj temat dokładnie :) Ta guilia znajduje sie na Beryli a nie na Harmoni.. |
Cytuj:
Tu Rydzev Niestety my nie będziemy używać siły ( chyba że ktoś nas ostro wqrzy :> ) ;p |
Cytuj:
|
Witam,
Nie wiem w jakim stadium rozwoju jest gildia, ale zapraszam Was na Antice. Serwer BARDZO tani, jednak mogłyby być problemy z GH. Praktycznie 0 PK i PA, a ja chętnie wezmę Was pod moje skrzydła (58 MS). Pozdrawiam, Memo~ |
jak chodzcie, to serdecznie zapraszam na Luminerke, z ktorej ja sie nie wyniose :baby: uwielbiam moja LUMINERe :cup:
|
Ja nie moge, czytamy forum GILDIA JUŻ JEST, na Beryli zapraszamy na BERYLIE!
nasze forum : www.eoe.fora.pl (Zaraz sie posypią notki : "użytkownik nie miły" itp., no ale na miłość boską czytajcie temat.) |
Tak jak koledzy wyzej mowili, gildia juz jest na BERYLII, nie potrzebujemy zaproszne na inne servery, tu nam dobrze ;) na razie sie docieramy ;)
|
Mozna do Was jeszcze dolaczyc? Jesli tak to ja sie na to pisze
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:03. |