Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Na temat "blog 27"! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=108835)

Zillek Edonek 31-12-2006 12:07

@Korektor

Napisz coś więcej na ten temat , i może jeszcze jak mamy zwalczać dollsy i debilizm wśród młodzieży...

Majines 31-12-2006 12:10

Chłopcy to już przestało być zabawne...Temat istna prowokacja. Korektor (czy tam mazak) po co opisujesz tutaj dollsy?

Na temat mówiąc krótko, nikt kto ma chociaż cząstke rozumu ich nie lubi, przynajmniej ja tak stwierdzam, oglądając i słuchając rówieśników.

Ryłek 31-12-2006 12:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1164105)
Dzieci, dzieci! Janek, kilku pomniejszych, których nie kojarzę, bo albo avka nie mają, albo jacyś względnie nowi, w/e, panowie żebrający o plusiki do reputacji, których na tym forum dawać się nie da - OPANUJCIE SIĘ!

Bluzgacie ten Blog. Ok. Ale co wam to da? Musicie się tu tak wyżalać? Płakać? Krzyczeć? Używać niecenzuralnych słów?

Spokojnie, w tym roku (czy raczej sezonie) bluzgają Blog i TH, niedługo już nikt o nich nie będzie pamiętał a oni wezmą się za kolejne. Szkoda, że ci wielcy napinacze sami słuchają nie lepszych rzeczy.
Ktoś wrzeszczy "Disturbed rox! Metal rox!", no panowie ja dostaję w takich momentach ataku śmiechu. Radzę się zastanowić w jaki Wy chłamie się tarzacie, dopóki zaczniecie najeżdżać na inny chłam.

BafiAndDracon 31-12-2006 12:14

moja siostra jest dollsemX( , zamiast jakiegoś łańcuszka to ona kolczatke nosi:p

Sprzedam za 2K

De'sH 31-12-2006 12:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown (Post 1164698)
Ile osób jeszcze zwyzywa TH i Blog, dodając na końcu "I tak xxx rox!"?

JAjaJAJAJAAJAJAjajajAJAjaAJAJAJajAa EMO ROXDXxXXXXxW#ORM

huahsuhauhusahsuahsuahsuahsuahsauhsauhsauhsauhsuaq hsuhduashduashu

Blog!!!!!!1 Rzadi!!!
TH ROX!!
i Bebemoth tez tokx!!

ide sie pociac teraz

Baron Kaldrick 31-12-2006 12:20

Cytuj:

ide sie pociac teraz
Hallelujah! At last! W samą porę, bo mi się nóż w kieszeni otwierał, jak czytałem taką skondensowaną głupotę w twoich postach. A to była kieszeń całkiem nowych spodni.

De'sH 31-12-2006 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick (Post 1164880)
Hallelujah! At last! W samą porę, bo mi się nóż w kieszeni otwierał, jak czytałem taką skondensowaną głupotę w twoich postach. A to była kieszeń całkiem nowych spodni.

osz fak... moze przypadkiem odcielo ci penisa? : > hrhr ewolucja : ]

Baron Kaldrick 31-12-2006 13:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez De'sH (Post 1164987)
osz fak... moze przypadkiem odcielo ci penisa? : > hrhr ewolucja : ]

Nie, poszedł w drugą nogawkę. Zresztą, w przeciwieństwie do ciebie nie bawię się w ping ponga przed komputerem.

Lasooch 31-12-2006 13:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez De'sH (Post 1164462)
jUsH tO rObiEsH, pOzHcEkAjH cHwIleSH!!

KuPiLeMsH NoWesH rOzhoWesH oBciShlEs SpOdnIesH

uff... jak ciezko sie pisze takimi pokemonami xD

Już wiem, dlaczego się nazywasz De'sh ;>

@ pawel The Magician - przypomina mi się PiXik z czasów pawelekthedruida ;>

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryłek (Post 1164860)
Spokojnie, w tym roku (czy raczej sezonie) bluzgają Blog i TH, niedługo już nikt o nich nie będzie pamiętał a oni wezmą się za kolejne. Szkoda, że ci wielcy napinacze sami słuchają nie lepszych rzeczy.
Ktoś wrzeszczy "Disturbed rox! Metal rox!", no panowie ja dostaję w takich momentach ataku śmiechu. Radzę się zastanowić w jaki Wy chłamie się tarzacie, dopóki zaczniecie najeżdżać na inny chłam.

Tylko ja się boję co będzie następne... ;s

De'sH 31-12-2006 13:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick (Post 1165027)
Nie, poszedł w drugą nogawkę. Zresztą, w przeciwieństwie do ciebie nie bawię się w ping ponga przed komputerem.

"osz fak" no to wal

ping pong jest bardzo fajny nu pagadi

http://www.addictinggames.com/tablepingpong.html

pobawisz sie razem ze mna?

i rada na przyszlosc: wsadz scyzoryki do obu kieszeni : ] bedzie wieksze prawdopodobienstwo ze zrobisz sobie krzywde : ]

Arrivald 31-12-2006 15:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nightwalker (Post 1164680)
Zespół kase ma, śpiewać też umie (tak krtycy mówią) mają dobrego managera i jest wszysko cacy.

Podaj mi adres tych krytykow...

Baron Kaldrick 31-12-2006 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez De'sH (Post 1165064)
i rada na przyszlosc: wsadz scyzoryki do obu kieszeni : ] bedzie wieksze prawdopodobienstwo ze zrobisz sobie krzywde : ]

Ale to ludziom takim jak ty powinno się zabronić reprodukcji, panie eks faszysto, trupaganie, death metalu.

De'sH 31-12-2006 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick (Post 1165319)
Ale to ludziom takim jak ty powinno się zabronić reprodukcji, panie eks faszysto, trupaganie, death metalu.

ojaaaaa : < nie prosze nie bij : <

moze nos ten scyzoryk w butonierce co ? :>

Shanhaevel 31-12-2006 15:15

/me wyciąga popcorn, jakiś musujący napój i orzeszki, rozciąga się wygodnie w fotelu i skanduje "Kaldrick, Kaldrick, Kaldrick!".

Nie ma to jak porządne widowisko, gdzie dwóch ludzi bez pardonu obrzuca się błotem.

@2x down
Pasi. Przynieś jakiegoś fast fooda, zeźremy na ciepło.

Baron Kaldrick 31-12-2006 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez De'sH (Post 1165336)
moze nos ten scyzoryk w butonierce co ? :>

Toś mi dosrał. Straaaasznie po prostu. Swoją drogą, czego oczekiwać po kimś, którego zainteresowania ograniczają się do 'gitarowej devastacji', a mistrzem gry na elektryku jest gitarzysta CoB.

Korektor 31-12-2006 15:34

Shan, otwieraj browca, wpadnę do Ciebie za kilka minut i razem sobie pooglądamy walkę, ok?

Nie ma to jak świeże błotko, na którymś z użytkowników. :P

De'sH 31-12-2006 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick (Post 1165381)
Toś mi dosrał. Straaaasznie po prostu. Swoją drogą, czego oczekiwać po kimś, którego zainteresowania ograniczają się do 'gitarowej devastacji', a mistrzem gry na elektryku jest gitarzysta CoB.

wiem dosralem ci, masz racje wiele problemow byloby z glowy : ], mistrzem gry na elektryku nie jest alexi chociazby z tego wzgledu ze on nawet szkoly muzycznej nie skonczyl : ], pozatym pieprzysz glupoty i nie potrafisz tego porzadnie uargumentowac. widzisz ja np. moge powiedziec ze masz jakiegos niedorobionego krolika w avatarze ; p a ty? mozesz co najwyzej pogadac o tym ze gram na gitarze : ]
sobie nie pogladacie uz dzisiaj bo niedlugo wychodze ; p

Korektor 31-12-2006 15:46

@Shan,
"zaplanowałem dzisiaj bardzo fajny wieczór, kupiłem tekilę, cytrynę i sól. Myślę, że nie będziemy nudzić się, nie jest źle 0.7 na 2ch!" :P

Dajcie już sobie spokój, bo posypią się warny i nikt na tym dobrze nie wyjdzie.

joey 31-12-2006 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown (Post 1164698)
Ile osób jeszcze zwyzywa TH i Blog, dodając na końcu "I tak xxx rox!"?

th i blok ssajom, ale manowar i skiplkon rzodzom!!!111
Sry, zrobiłem literówkę. Miauo bydź "żĄdzĄ".

@Topic
Ja myślę, że mają dobrego producenta, nawet w jakimś wywiadzie ta typiara mówiła, że to wszystko dzięki panu X.

kamosblue 31-12-2006 17:06

chodzcie nagramy jakies walniete covery z ich plyty i wydamy LOL2?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:32.