![]() |
@Korektor
Napisz coś więcej na ten temat , i może jeszcze jak mamy zwalczać dollsy i debilizm wśród młodzieży... |
Chłopcy to już przestało być zabawne...Temat istna prowokacja. Korektor (czy tam mazak) po co opisujesz tutaj dollsy?
Na temat mówiąc krótko, nikt kto ma chociaż cząstke rozumu ich nie lubi, przynajmniej ja tak stwierdzam, oglądając i słuchając rówieśników. |
Cytuj:
Ktoś wrzeszczy "Disturbed rox! Metal rox!", no panowie ja dostaję w takich momentach ataku śmiechu. Radzę się zastanowić w jaki Wy chłamie się tarzacie, dopóki zaczniecie najeżdżać na inny chłam. |
moja siostra jest dollsemX( , zamiast jakiegoś łańcuszka to ona kolczatke nosi:p
Sprzedam za 2K |
Cytuj:
huahsuhauhusahsuahsuahsuahsuahsauhsauhsauhsauhsuaq hsuhduashduashu Blog!!!!!!1 Rzadi!!! TH ROX!! i Bebemoth tez tokx!! ide sie pociac teraz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ pawel The Magician - przypomina mi się PiXik z czasów pawelekthedruida ;> Cytuj:
|
Cytuj:
ping pong jest bardzo fajny nu pagadi http://www.addictinggames.com/tablepingpong.html pobawisz sie razem ze mna? i rada na przyszlosc: wsadz scyzoryki do obu kieszeni : ] bedzie wieksze prawdopodobienstwo ze zrobisz sobie krzywde : ] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
moze nos ten scyzoryk w butonierce co ? :> |
/me wyciąga popcorn, jakiś musujący napój i orzeszki, rozciąga się wygodnie w fotelu i skanduje "Kaldrick, Kaldrick, Kaldrick!".
Nie ma to jak porządne widowisko, gdzie dwóch ludzi bez pardonu obrzuca się błotem. @2x down Pasi. Przynieś jakiegoś fast fooda, zeźremy na ciepło. |
Cytuj:
|
Shan, otwieraj browca, wpadnę do Ciebie za kilka minut i razem sobie pooglądamy walkę, ok?
Nie ma to jak świeże błotko, na którymś z użytkowników. :P |
Cytuj:
sobie nie pogladacie uz dzisiaj bo niedlugo wychodze ; p |
@Shan,
"zaplanowałem dzisiaj bardzo fajny wieczór, kupiłem tekilę, cytrynę i sól. Myślę, że nie będziemy nudzić się, nie jest źle 0.7 na 2ch!" :P Dajcie już sobie spokój, bo posypią się warny i nikt na tym dobrze nie wyjdzie. |
Cytuj:
Sry, zrobiłem literówkę. Miauo bydź "żĄdzĄ". @Topic Ja myślę, że mają dobrego producenta, nawet w jakimś wywiadzie ta typiara mówiła, że to wszystko dzięki panu X. |
chodzcie nagramy jakies walniete covery z ich plyty i wydamy LOL2?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:32. |