![]() |
Ja jak gram sorcem to summonuje sobie monka/fd jak siedze na tombie, ds na hydry/dragi, fe nie moge bo za mały lvl :D
|
Moim bo DS jest dobry do expienia ponieważ ma niezłe hity i można nim zablokowac silniejsze potworki. A do PKowania FE albo FD B)
|
Ja tam siedze z dsami na dragach mily exp i loot nawet
|
Orc Berserker bez watpienia lookajcie na to cisnienie w oczach jak biegnie:D istny szatan:D
|
Jak mnie ktos peczy to z full many 2 fire elemntale przywoluje na raz i pizgam sd
rzadko ktos ma okazje przezyc :P |
Zalezy od potrzeb.
Np. do pekowania (zabijania ludzi) dobre sa fire elementale lub ds (w przypadku trapa). Ds rowniez jest dobry do bloczenia dragow, dl'i. Monk przydaje sie do treningu dl knightow i palkow (mozna go dla kogos wezwac i na tym zarabiac,w tym czasie klepiac runy). Raczej nie mam ulubionego potworka, zawsze wzywam takie jakie mi potrzebne na dany moment. |
Hmm ja tam lubie :
- exp na dwarfach guardach Monk bo sie leczy - zabijanie pk lub pekowanie FE ORc Leader (na palków najlepsze) - scaraby tomby Demon Skeleton |
Skunk Rox :p a tak na serio to FE uwielbiam z nim pekować zawsze zabiajm tego kogo chce :D
|
mam pytanie czy mial juz ktos okazje bloczyc Dragon Lorda za pomaca dwoch Ds lub OLiderow?? czy szybko padaja??
|
moim zdaniem najlepiej sobie zrobić monki albo demon skeletonki
nawet nie czuje jak rymuje, sie wie B) |
Pewnie blokowali lecz myślę, że to by nie zdało egzaminu bo DL dobrze wali i by szybko padły summony.. możesz zawsze spróbować wtedy i adrenalina jest i satysfakcja, że sam spróbowałeś.
|
Tak!1111
A ja to se lóbie przyswac demona czy jak mu tam bo on poszcza takie swiecace kola i jeest jasno. demon jest muj ulubiony:baby: |
Cytuj:
co do tematu to fe i monk ;] |
moim ulubionym to Monk mozna z nim dużo porobic pomóc kumplowi trenic i sprawdzac hity
FE silny ladne hity wchodza ds- doskonały do blokowania monstrów |
moim jest monk bo to moj best monster jaki zsunmonowalem ;]
|
Chyba fire elemental:evul:
|
Jak dla mnie Ghost można iść z nim począwszy od raty nawet do jurgeraunta (czy jakoś tak) Ghost jest the best jest odpory na obrażenia fizyczne i trucizne!!! ( A tak po zatym fajnie mu się głowa trzyma):blazen:
|
DS na Hydry, FE do pk :)
|
Ja lubie DS'a i Monka...:D
|
Ja gram na Servie Non-pvp :(
i nie mam możliwości uwalenia kogos przy pomocy Rod + Runy(hmm, explo , sd)+2 FE najbardziej pomocniczym Summonem dla mnie jest Monk , expie na nargor z 2 monkami i wale z Voolcanic Roda , na 2h expienia idzie mi 10~Mf a mam Ok.2bp kasy + Peg legi , kooki i eye patchy No i wpada mi 50~K expa Lecz jak szykuje sie Team na Hyderki to rzecz jasna DS :) nie padaja na 1 Wave wala mocno szczegulnie ten 3 i 4 i maja calkiem Dobrego Shielda :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:49. |