![]() |
Ja zagram z Matii(iii?)m, a już się bałem, że ze Slay'em :D Chociaż zapewne mój oponent też będzie niezły. W stosunku do mnie o wszyscy w szachy są nieźli... :D
|
Ja gram z Nikastem. Jakby ktoś znał gg do niego, byłbym wdzięczny.
|
Cytuj:
... ale będzie wstyd jak przegram, po tej publicznej deklaracji o kopaniu ;S |
Nie znalazlem w regulaminie, wiec zapytam: do ilu wygranych partii sie gra?
|
mi sie wydaje ze do 1 ale to nie moj regulamin w koncu
|
Proponuje jedną zmianę do regulaminu: zamiast dawać 3pkt po piłkarsku, myślę że lepiej wprowadzić zasadę: 1pkt za wygraną, 0.5 za remis i o za porażkę.
|
@up
Po co ulamki? 2-wygrana 1-remis 0-przegrana @Korektor Boj sie.:evul: :evul: (zartuje-zobaczymy ja tego na serio nie traktuja to tylko zabawa) Kiedy zaczynamy. |
@ fm*
Zagadaj do mnie na gg: 1641714 |
Jakby ktoś miał do mnie sprawę to na PW, ew. na gg 6040307, ale radzę nie wysyłać łańcuszków ani spamować. Rzadko bywam niewidoczny, więc jak widać mnie jako niedostępnego - nie pisać, bo nie odpiszę.
BTW. Jest napisane Cytuj:
|
Sorry, ale muszę się niestety wycofać z turnieju. Może ktoś wskoczyć za mnie. Bardzo chciałbym wziąć w nim udział jednak mam jakieś dziwne problemy z javą i za cholerę nie chce mi się uruchomić aplet ze stołami. (Nie działało ani na Firefoxe 2.0, ani na Operze mimo przeinstalowania javy). Cóż - życzę powodzenia Wam wszystkim jaki rezerwowemu, który mnie zastąpi. ; )
|
U mnie tak samo kurnik nie dzialal:/ Ale ja sie nie wycofam:P
|
Mi tez tak na FF sie pieprzylo, ale na Operze pozniej szlo - w miare - dobrze. Java ssie, nie lepiej zagrac na gry-online.wp.pl? Nie wiem jak innym, ale mi szlo(szło... po formacie, teraz nie wiem jak jest). ;p
|
Cytuj:
Tasior - Nikast Shynix, Tasior ;) |
podobno kiepski jesteś... To była dobra zagrywka z twojej strony... Podświadomie uznałem to za prawdę i lekko zlekceważyłem przeciwnika... Przegrałem... Ale ta partia dała mi do myślenia... Muszę odkurzyć swoją szachownicę i męczyć siostrę i tatę, żeby ze mną grali... ew. zainstaluję sobie fritza :) Bo dużo zapomniałem przez ten rok nie grania w szachy... Piąta kategoria na mało się zdała. No cóż, może w drugiej kolejce pójdzie lepiej xD
|
Hmm , dziwne mnie kurnik na Operze nie działa , ale na IE za to tak...
@Gangrel Jak bęziesz gotowy to wyślij PW albo napisz na GG czy Tlena... |
Ej ktoś wie czy pitbul gra jeszcze? Napisałem do niego wiadomość podałem nr gg i jakoś nie dostaje odpowiedzi.
|
Cytuj:
Wyjdzie na to, że to ja jestem najsłabszy. Raz z Mambą wygrałem - skończył jej się czas, ja już królem uciekałem... ;] |
Przypominam, że już połowa tygodnia, a narazie tylko jeden mecz rozegrany....
|
Przypominam, ze pytalem, do ilu wygranych sie gra.
A swoja droga, prosze przeciwnika o kontakt. Moze byc via gg |
O właśnie a co jeżeli przeciwnik się nie stawi?? Ja wysłałem, do pitbula wiadomość gg podałem i jakoś 0 odpowiedzi.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:19. |