![]() |
OTS to open tibi serwer map editor.
|
@Up:
Raczej OTSME to map editor, a OTS to open tibia serwer ;p @topic: Wydaje mi się że ten regulamin jest w sam raz :) @down: Dobra,dobra...ale edytuj posty ;p Tzn. nie musisz pisać kolejnego |
Połknąłem dwie literki :)
|
regulamin
Dobrze ze ten regulami jest napisany .
Ale raczej i tak większość go nie czyta. (a tak na marginesie wiesz ile kotów by nieżyło ?) 5 żywioł achh... te dawne czasy to był pierwszy fake jak obejrzałem thx GlaVes. |
@up
Ach... V żywioł rox... Pierwszy fake, który widziałem... O co łazi z tymi kotami? @topic Ciekawe, ile Ashlon siedział przy tym regulaminie pisząc go? |
Mam skargę.
Mój temat został usunięty bo wg. moda łamanie 1.a i 1.f 1.a - W pierwszym poście muszą być 3 obrazki. A to fake na paski!!! Precel to też fake paskowy no i miał jeden obrazek na początku! 1.f - fake bezdennie głupie usuwane natychmiastowo Bo trzeba pomyśleć drogi panie modzie. Mówiłem że trzeba ruszyć główką aby to zrozumieć. Głupie to nie jest. |
Cytuj:
Pomyśl swoim procesorem(mózgu raczej nie masz) to może to odczytasz xD @2xdown: A Ty to odczytałeś :? |
Moderator ma zawsze rację.
Poza tym-Precel fake miał już w pierwszym dniu 2 party & Grafiki z przedstawienia postaci & Logo. Chyba się liczy ;P. |
Cytuj:
10010100011101011011000101101010101000100111010... |
Proponuję stworzenie nowego działu, do którego powinny trafiać dobre fake'i, w celu odseperowania ich od tych dennych i głupich.
|
Ta, najlepiej też zrobić odrębne forum dla idiotów.
|
To tylko wywoła zbędne konflikty i spam pokroju " a cemu muj fake nie jezd w tym ciale? ;// /d;sa?/// X( XC( X( X( :kon: "... Zresztą potrzebny by był mod, który się zna*, bo jeśli miałoby się to opierać na zdaniu userów, to powstawały by n44b-konta, bo ktoś będzie chciał...
* - może nie tyle zna, co w ogóle tu wchodzi i minimalnie interesuje się fake'ami... |
Cytuj:
|
Dlaczego zabronione jest używanie Ots me?
Moim zdaniem jest to najlepszy program do tworzenia lokacji... a ja wycinam tylko sprity z Map editora czy to też jest nielegalne? |
@Up
Ten temat był wiele razy poruszany... Jest kilka powodów, przykładowo to, że robi brzydkie lokacje lub jest związany z OTS. Czyli po prostu naucz się robić własne lokacje. Przeczytaj sobie temat "Pogawendi o fake'ach", tam masz dyskusje na ten temat. (jeśli dobrze pamietam) |
Chcę ale pytam się czy wycinanie spritów z Map Editora i wklejanie do painta jest legalne plx odpowiedz bo jeśli nie to muszę robić całego Fake'a on nowa? ;(
|
@Up
Jest nielegalny, ponieważ ingeruje w klienta tibi jak wszystkie tego typu programy. Jeśli chcesz sprity, to czemu nie używasz Noxitu Sprite Editor'a? Nikt ci nie zabroni wyciągać całych lokacji z Map Editora ale wątpie by to się spodobało innym użytkownikom, z powodu wymienionych wyżej przyczyn. |
Niby dobry regulamin tyko szkoda troche ze tyko 5mb... jeden obrazek moze zawierac tak okolo 0.5-0.7 mb i sie zmiesc...
Ale niby reszta dobra... Pozdr~~ |
A ktoś tego limitu przestrzega?
|
Raczej nie, a taka smutna prawda, że i tak moderatorzy raczej nie znają regulaminu fake'ów. No, może tylko ważniejsze punkty.
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:37. |