Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Dziesięć lat Tibii już w niedzielę (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=109524)

Frisbi 03-01-2007 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez witekr77 (Post 1171299)
250000 osob grajacych w tibie i oni daja 1000 paccow ;o to mam szanse 1 do 250 :D hehe troche duzo accow jest wiec moze sie uda wygrac :)) Cipsoftowi Życzę Kolejnych 10 lat mniej lub bardziej udanej współpracy :)

Ktoś musi wypaść, to może być każdy ;) Każdy myśli, że na niego nie wypadnie, a tu bam :] Lista nie jest pusta :p

DragOonN 03-01-2007 18:22

1000 Pacc to bardzo dużo... Każdy ma szanse...

Tak według mnie, powinni nagradzać graczy, którzy w ostatnim czasie
spędzili najwięcej godzin przed kompem :D

Chyba bym mial szanse;]

PanZ 03-01-2007 18:23

I ja jestem z KalasantyX w sprawie tych paccow niech ich nierozdają dla postaci co sie nieloguje od niewiadomo jakiego czasu albo specjalnie zrobionych!!!8o

ZdicH 03-01-2007 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DragOonN (Post 1171312)
1000 Pacc to bardzo dużo... Każdy ma szanse...

Tak według mnie, powinni nagradzać graczy, którzy w ostatnim czasie
spędzili najwięcej godzin przed kompem :D

Chyba bym mial szanse;]

no niemusowo tych lktozy najwiecej siedzieli :P chociaz tez bym mial spore szanse.. tylko tych ktozy sie logowali od 1 stycznia np kreg sie zacisla i niebedzie ze ktos kto niegral od pol weiku dostanie pacc:P

edit.
a tak pozatym to jak zrobic avatar?! bo sie mecze od dlugiego czasu i go se zrobic niemoge.. znaczy zrobic moge ale umiescic chociaz wszystko jest ok!! a tak poza tym to na marginesie:P zeby nikt sie nieczepial

PanZ 03-01-2007 18:27

nom jednak prawda bo jak mialem duzo acc pasow niepamietam do wielu....to na nie pacc i co i dupa..:(

Tak może być jak bede mial szczescie
You see yourself.You are Elder Druid.You are a ........ of ...... ( )

Ametystowec 03-01-2007 18:28

Omfg

Szanse są dość duże...I TO MNIE WQRWIA! Taaa już nie mogę się doczekać "freij iumsz blex" na ank lub gdziekolwiek na pacc area -.- jestem zbulwersowany! Oby te losowania były 25lv + bo jak pacca dostanie "Justyna damidora" TO SIĘ POWIESZĘ! Z mojego punktu widzenia...kiepski ruch.

Ghand 03-01-2007 18:29

Jezu!! Ciekawe, jakie dekoracje przygotowują Cipki ;p

Szkut 03-01-2007 18:29

Pacce placa zeby facce mogly grac wiec nie bez nerwow ;]

ZdicH 03-01-2007 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ametystowec (Post 1171330)
Szanse są dość duże...I TO MNIE WQRWIA! Taaa już nie mogę się doczekać "freij iumsz blex" na ank lub gdziekolwiek na pacc area -.- jestem zbulwersowany! Oby te losowania były 25lv + bo jak pacca dostanie "Justyna damidora" TO SIĘ POWIESZĘ! Z mojego punktu widzenia...kiepski ruch.

no tak a CI ktozy niemaja tego lvl to odpadaja?! oni tez zyja potzrebuja i smielbym sie gdyby taki 1lvl ktory zaczyna grac w tibie wygral albo kupil se pacc chodz ty zbierasz na niego po zlotuwce przez dwa lata i cos ci wypada ze niemozesz kupic.. -.- nieczaje takich lodzi ktozy dyskryminuja male lvl..

Noro 03-01-2007 18:34

Fajnie by było gdyby dali każemu z 50k na konto xD <joke>
Może padną jakieś rekordy liczby osób na serverze :p

Piotrek-Securian 03-01-2007 18:36

Super 1000 PACC a to konkur czy losowanie ?

DragOonN 03-01-2007 18:36

Te Pacc to nie tylko dodatkowe pieniądze z przedłużania...

Np. Gra dwóch kumpli
Jeden z nich dostanie Pacc, drugi nie.
Ten, który dostal pójdzie expic na pacc arena, a drugi zostanie z Facc
Po pewnym czasie, ten drugi kupi pacc, żeby grać z kolegą.

To tak według mnie :D

I cipsoft ma następne 90 zł w kieszeni :P

Piotrek-Securian 03-01-2007 18:38

O przy okazji Sto lat tibia i Cipy :D

ZdicH 03-01-2007 18:41

a pewnie dziwi was dlaczego na allegro taniej sprzedaja pacc? otoz ja odkrylem pewnie sekret pacc i sam je sprzedawalem za 85zl ale potzrebuje zagraniczne przelewy i z ta tajemnica moge sie podzielic:P a wystarczy przelicznik walut i se obliczcie ile pacc kosztuje na zl:P
a jeszce nieradze sprzedawac bo to jest nielegalne i to tez mnie sklonilo na zakonczenie sprzedazy..
@down
no niedziw sie niechce mi sie pisac przez worda i mam dysortografie:P wiec ten temat niehc bedzie tematem tabu zgoda? a tak przy okazji to taki lvl moze spanowac ale nie pojdzie na cos mocnego na czym ty expisz majac 25 lvl a on zaledwie 15.. chyba ze sie nieboi wyzwan i chce zginac..

Ametystowec 03-01-2007 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZdicH (Post 1171348)
no tak a CI ktozy niemaja tego lvl to odpadaja?! oni tez zyja potzrebuja i smielbym sie gdyby taki 1lvl ktory zaczyna grac w tibie wygral albo kupil se pacc chodz ty zbierasz na niego po zlotuwce przez dwa lata i cos ci wypada ze niemozesz kupic.. -.- nieczaje takich lodzi ktozy dyskryminuja male lvl..

Tak! Owszem powinni odpaść, co do tego zbierania :D już wole poczekać na 100zł. od kogoś z rodziny ;)

A wyobraź siebie w mojej sytuacji: kupiłeś pacc idziesz a tu właśnie ten największy napek co cię zawsze doprowadza do szału

no i trochę ort
"ktozy" - którzy bo który
"niemaja" - osobno
"potzrebuja" - 1 literówka + potzreBUJA - potrzebóją bo potrzebować
"zlotuwce" - "ÓWCE"
"ktozy" patrz pkt 1

RZĄDZISZ!

Top@
Ciekawe jakie będą ozdoby :P

Sethus92 03-01-2007 18:48

Mam nadzieje że będę jednym ze szczęściarzy :). Ale pewnie jak zwykle nie dostane ;pp. Ale dobry pomysł z 10 urodzinami tibi ^^.

Lord Gumio 03-01-2007 18:49

hehe no to sie rzucili 1000pacc ;p mile ciekawe co jeszcze wymysla w koncu to okragly jubileusz :D

lukitak 03-01-2007 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnArAki (Post 1171166)
nom tyśiąc paccuw to bardzo durzo ciesze sie ale moglo by to byc po 180 dni :D

ta a moze odrazu do chwili az ktos dostanie deleted konta albo sam przestanie grac co ?? <lol2>:baby: :baby: :baby: :baby:

i tak jeszcze nie monza skreslac malych lvli wy tez zaczynaliscie od 1 lvla (oprocz tych ktorzy kupili postacie) wiec jezeli mieliscie 1 lvl tez jak to mowicie byliscie noobami czy poprostu nowe chary zalozyliscie ??:>

Gokoo 03-01-2007 18:53

Ja bym wolał aby dali wszytkim przez 7 dni pacca

hapnik 03-01-2007 18:55

Fajny pomysł z tymi PACC'ami B) Nie nastawiam się zbytnio, żeby się nie rozczarować, ale jak wygram, to będzie dla mnie miłe zaskoczenie :cup:

PS. Pozdrawiam CipSoft i wszystkich graczy B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:22.