![]() |
Ciekawe ile miał staminy xD 55-35 o0 20h :D wtedy nie leci juz polowa expa za monstra czy jak ? :>
|
Cytuj:
@topic , nie no gratz na pvp by wyjebal z 5 ml tak jak konda wyjebala przed update ale i tak wielkie gz mugl to zrobic podczas 10 urodzin a nie tera , ale moze powtorzy ;p GZ FOR HIM |
;p
heh nice panc & herg bloczyli i uhy nieszly majom e vite
pozamiatal 10mln w 35 H Najmilsza Chwila Poranka Mala Fuga Do Sniadanka a Gdy Puzna Juz Godzina Dobra Jest Amfetamina |
SORC POWAH!
Ja na DL (tower w dragon lair) to tylko z energy wavami podchodze. |
WG. mnie sie tak nie da :D
|
:p
Niewiem czy ktoś to zauważył ale ten koleś na tym samym acc ma 122 Rp (Visse) i 60 Ek. To tylko taka mała informacja :P
Pozdrowiwnia:d |
Przerąbany... Grać 22h i 30 min o lol. Mój rekord to max 10h i to ledwo, ledwo ;p. Ale co tam ile grał, liczy się wybite exp! GZ DLA NIEGO!
|
Cytuj:
|
n/c grarulacje i nic wiecej(nie wiem kto mowi ze to na 100% PG^^)
|
Cytuj:
nie znam zadnego Vomiro i sczerze mam go w dupie..niewidze powiazania z tym teamtem.... btw. podobno expil 32h... bo ciagle nie bil tych dli, bo musial czekac na zmiane blokerow pakowac loota etc. ;] |
Wielkie GZ dla tego pana!!
A tak offtop. Kto miał poprzedni rekord?? |
@up
Exefs 5kk expa z kawalkiem chyba. |
Mam pytanko ile on lvli zrobic w czasie tego huntu ??
|
@up: Awansował z 128 na 139 level, zrobił więc 11 lvl-i.
|
No no gz, dla niego ;) Tylko pozazdrościć PS: mamy rozumieć że na dwudziesto lecie tibi 20 kk expa? 8o :p :p
|
Cytuj:
@topic ciekawe kiedy znowu pujdzie na taki hunt :D |
Cytuj:
btw. gratz dla niego... na poczatku jak to zobaczylem na erigu nie moglem uwierzyc myslalem ze to jakis joke :P |
Wielkie gratulacje temu panu za tak znaczne przebicie poprzedniego rekordu zdobytego doświadczenia w Tibii. Ale trochę też mi go żal... 35h to jednak "lekkie" przegięcie :P.
|
napewno doświadczony gracz : )
|
8o WOW wielkie GratZz Dla niego
Ale czy to nie boT? ;> wiecie wszytko możliwe ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:29. |