![]() |
..........
Niezłe, pomogło mi 8o
|
Heh ja mam swoje dwa orginalne nicki, których jeszcze na żadnej stronie jaką odwiedziłem nie miał:cup: Sigtha i Thaalt heh nie dość, że orginalne to jeszcze sam je wymyśliłem B)
|
Kozacki poradnik xD przydal mi sie :)
|
Ciekawy poradnik :) Choć ja osobiście nicki zawsze tworzyłem sam i mam zawsze pełną garść pomysłów. A jeśli się ich nie ma wystarczy popatrzeć w różnych słownikach języków obcych (w sumie coś podobnego, co stworzył autor, ale są jeszcze inne języki i te połączenia wyglądają dosyć ciekawie) :evul:
Czasem pomocne jest otworzenie słownika polskiego, bądź encyklopedii i losowe otwieranie stron. Czasami można znaleźć naprawdę oryginalne pomysły na nazwy. |
Wymyslilem takie "Saduki Midori"
Znaczy cos w rodzaju "cień zielonego drzewa" :) |
Spoko poradnik jezeli nie gral bym palladynem ;d to napewno by sie przydal ale niestety dla naszego kochanego palka nie ma pomyslu jezeli ktos by wpadl na jakis orginalny pomysl napiszcie thx 8o
|
Ja..
Ja używam tak jakby "tradycyjnego" nicka otóż[CHAR]Marcin of Valoria[/CHAR], taki mi sie podoba i nie mam zamiaru go zmieniać. Zrobiłem sobię nick [CHAR]Ciff[/CHAR] (hehe) i też nie najgorszy :)
|
Bardzo Dobry Poradnik!!
|
Macie Tu Dobre Nicki
Nicki :
-) Rufeczek -) Neriva -) Elonder -) Pan Domow -) Pixsel Lord -) Coran Blood -) Pullos -) Ranimator -) Pilgusek -) Pandorek -)Wolfidrian -) Polaczek -) Snakedarian :p |
fajny poradnik.Na pewno pomocny dla tych którzy mają problemy z imieniem.:D
|
Czemu nie mogę dodać do imienia słow: Super, Hyper Ultra? CZEMU???
|
Spoko poradnik chociaż nigdy nie miałem problemu z nickiem.. A nick który sam wymyśliłem to Venferno i Magmatic chociaż sądzę że Magmatic to dość popularny nick?..Poradnik według mnie 8/10 ponieważ nie jest zbyt potrzebny :D
|
Druid - Ambulance
|
Ja jak tam nie mam imienia dla postaci to wpisuje na google "generator imion", wybieram generator laca i wychodza fajne imiona jak meridnis, nifrea itd.
@edit Na stronie tibia.pl jest dobry generator o nazwie ebon. Mozna wybrac na podstawie jakiego jezyka tworzyc imie (polski, rosyski, wikingow itd.) |
Czemu dla paladynów nie podałeś?
|
mozecie uzywac Sir <Imie WASZE> np Sir Przemek ;d
|
...
Szkoda tylko że on tego niepisał :(
|
Żal
Widać że nie jesteś zbyt doświadczonym graczem o ile można powiedzieć że umiesz grać.
Takie nicki jak np. hammerstrong czy jakie ty tam podawałeś to to jest szczyt noobostwa. Dlatego Soryy ale nie będe się sugerował wyborem nicku w ten sposób tobie radze też tak nie rób. I nie pisz takich głupot w poradniku bo potem chodzą takie 14 lvl Polacy i mają nick coś w tym stylu ;// X(X(X(X(X( |
erriss to Ciebie żal :)
co do nicków to każdy ma jakiś pseudonim który można użyć. Jeśli jest zajęty wystarczy dodać jakąś końcówkę albo początek np. Kremas'owy , Ten Kremas i takie tam. co do poradnika na pewno wiele osób z niego skorzystało i skorzysta. @down ale to jest tylko i wyłącznie ich wybór. Jeśli mu się podoba to co mają inni do gadania?? już na pewno nie niszczy klimatu tej gry ponieważ już dawno z niej uleciał. W gry gra się dla zabawy więc dlaczego by nie zrobić zabawnego nicka?? |
LOl
Właśnie wiem że wiele osób z tego skorzysta. Ale weług mnie takie nicki jak stronghammer itp. są żałosne.
I wydaje mi się że ludzie którzy mają jakiekolwiek pojęcie o Tibi to nie będą wybierać tego typu nicków. Sam chyba przyznasz że żadko który wysoki lvl ma nick tego typu. No nie licząć światów non pvp na których 90 % osób Boci ;/X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:50. |