Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Tibia obchodzi 10 urodziny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=110434)

Adow Adan 09-01-2007 17:25

jest to key dzięki któremu po hacku mozna szybko odzyskać konto (wcześniej facce mogły czekać do 25h na emaila z nowym hasłem) , nowe hasło dostaje sie w jakieś 20 sec na emaila. Zeby zrobić key musisz Spersonalizować (Zapamiętaj ten wyraz , wyszukaj w wikipedi Personalizacja moze zrozumiesz co to znaczy) Konto i dostajesz R-Keya . Gdy stracisz tego keya mozesz zrobić nowego lecz musisz zapłacić 5 Euro( Euro-Taka waluta w Unii Europejskiej jakbys nie wiedział).

Marvolis 09-01-2007 17:26

moze najlepiej powiedzmy co jest najbardziej prawdopodobne:
ja mysle ze beda i pacc i facc bo inaczej to byloby niesprawiedliwe
ja mysle ze nic nie bedzie trzeba wypelniac bo jesli to mialo by w calosci przebiec dzisiaj to po prostu nie ma na nic takiego czasu
ja mysle ze tak czy siak dzisiaj tego losowania nie zdaza albo skoncza o bardzo poznej porze
ja mysle ze jak juz bedzie po wszystkim to bedzie natychmiast napisane na www.tibia.com a pozniej www.tibia.pl i nie ma sensu sie pytac "kiedy pacce? kiedy losowanie? kiedy loteria? wiadomo kto wygral?"

jak chcecie to cos dopiszcie

Uther92 09-01-2007 17:26

Wejdź se na erig.net i tam na dole gdzieś będzie tibia lottery i tam będzie to samo -.-

Anpy 09-01-2007 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adow Adan (Post 1185771)
jest to key dzięki któremu po hacku mozna szybko odzyskać konto (wcześniej facce mogły czekać do 25h na emaila z nowym hasłem) , nowe hasło dostaje sie w jakieś 20 sec na emaila. Zeby zrobić key musisz Spersonalizować (Zapamiętaj ten wyraz , wyszukaj w wikipedi Personalizacja moze zrozumiesz co to znaczy) Konto i dostajesz R-Keya . Gdy stracisz tego keya mozesz zrobić nowego lecz musisz zapłacić 5 Euro( Euro-Taka waluta w Unii Europejskiej jakbys nie wiedział).

Dzięki za pomoc. Jesteś przynajmniej jedyną osobą która opdowiada wprost a nie komentuje czyjeś pytanie.

Jacoo 09-01-2007 17:30

Cannot connect..... bosko jest, w koncu mielismy update ...

Sir Energia 09-01-2007 17:31

Pacc

Pacca można dostać tylko w tedy gdy was wylosują a nie trzeba kupować "lottery ticked" czyli los. To jakiś tam komputer/program losuje czy ktoś dostanie PACC.
Jak już ktoś miał pacca to nie dostanie. Tylko ci wylosowani z facc którzy dość długo grają w tibie.
Pewnie +30 lvle tak konkretnie :)

Vicass 09-01-2007 17:33

:(

Też się już od długiego czasu nie mogę zalogować (do gry) :( :( :(

Cannot connect to a login server.

Error:Disconnected from server.

For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com.

co jest grane? tak już mam od sporego czasu...

Aqqin 09-01-2007 17:33

Balgam Was !!!!!

BALGAM WAS POWIEDZCIE !!!!! OD 6 Rano NIEMOGLEM SIE ZALOGOWAC NA TIBIE.COM WY MOGLISCIE CZY NIE !!! POWIEDZCIE PROSZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anpy 09-01-2007 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Energia (Post 1185798)
Pacca można dostać tylko w tedy gdy was wylosują a nie trzeba kupować "lottery ticked" czyli los. To jakiś tam komputer/program losuje czy ktoś dostanie PACC.
Jak już ktoś miał pacca to nie dostanie. Tylko ci wylosowani z facc którzy dość długo grają w tibie.

Całkowice się z tobą zgadzam. W końcu jeśli to mają być darmowe Pacc'i to raczej nie bedą sprzedawać losów.

Rzeberko 09-01-2007 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Energia (Post 1185798)

To troche niesprawiedliwe, ale jednak najbardziej prawdopodobne :p Life is brutal :D

@Kolego z Celesty mamy szanse.... małą, ale zawsze jakas ^^

Vandoz 09-01-2007 17:38

LoL?
Nie mogę się wbić do gry.
-.-

Fu*k you Cip~ !

Paloran 09-01-2007 17:39

Co do rejestracji wiecie, ze tymi samymi passami co do tibi da sie zalogowac na tibia.com? -.- i na forum tez czyli do loteri uwaga TEZ -.-

BoxerxD 09-01-2007 17:43

:p :p Ale z was poison spidery a zniektorych to nawet rotwormy:D :D 8o 8o :p juz od 15 minut sie mozna zalogowac orci warriory z was niezle....

Rzeberko 09-01-2007 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paloran (Post 1185833)
Co do rejestracji wiecie, ze tymi samymi passami co do tibi da sie zalogowac na tibia.com? -.- i na forum tez czyli do loteri uwaga TEZ -.-

Nie bądź taki pewien, jeszcze wszystko sie okarze... :p Znając CIPów to zobaczysz jeszcze nas zaskoczą, ale czy pozytywnie labo negatywnie, to sie zobaczy ;)

Delivek 09-01-2007 17:45

Wy sie tak nie podniecajcie tym losowaniem pacca...I tak podobienstwo ze wylosuje ktoregos z was jest bardzo male : ) Ja bym na nic nie liczyl.;)

Vicass 09-01-2007 17:47

...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BoxerxD (Post 1185842)
:p :p Ale z was poison spidery a zniektorych to nawet rotwormy:D :D 8o 8o :p juz od 15 minut sie mozna zalogowac orci warriory z was niezle....

co ty gadasz... ja nie moge sie zalogować. :p

Rakso Safi 09-01-2007 17:48

kur** uspokujcie sie wkońcu. myślicie że dostanicie pacca za jęczenie?X( Myślicie że cipy chodzą po forum i patrzą który noob więcej jęczy i jemu dają? jeśli tak to <<GZ U ARE NOOB>>. idźcie gdzieś pobiegać albo coś a anie żalicie się komuś na forum z rodzinnym problemów (dla ścisłości: chcesz free pacca po cie na niego niestać - rodzinny problem (brak funduszy)) guwno wszystkich to obchodzi co wy zaje***e nooby chcecie.

PS: tylko nie żalcie się jutro kolegom w przedszkolu :baby:

Anpy 09-01-2007 17:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aqqin (Post 1185851)
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
--------------------------------------------------------------------------------

BALGAM WAS POWIEDZCIE !!!!! OD 6 Rano NIEMOGLEM SIE ZALOGOWAC NA TIBIE.COM WY MOGLISCIE CZY NIE !!! POWIEDZCIE PROSZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MOżna się było zalogować i na Tibia.com.

Xydijo 09-01-2007 17:48

..

Whohooo CipSoft się postarał i wkońcu zrobił fajny konkursik i fajne nowe rzeczy . A stronka mi sie podoba XD

Piotrek-Securian 09-01-2007 17:49

Może ktoś wie o której godzinie będzie losowanie?
Z góry thx ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:59.