![]() |
jest to key dzięki któremu po hacku mozna szybko odzyskać konto (wcześniej facce mogły czekać do 25h na emaila z nowym hasłem) , nowe hasło dostaje sie w jakieś 20 sec na emaila. Zeby zrobić key musisz Spersonalizować (Zapamiętaj ten wyraz , wyszukaj w wikipedi Personalizacja moze zrozumiesz co to znaczy) Konto i dostajesz R-Keya . Gdy stracisz tego keya mozesz zrobić nowego lecz musisz zapłacić 5 Euro( Euro-Taka waluta w Unii Europejskiej jakbys nie wiedział).
|
moze najlepiej powiedzmy co jest najbardziej prawdopodobne:
ja mysle ze beda i pacc i facc bo inaczej to byloby niesprawiedliwe ja mysle ze nic nie bedzie trzeba wypelniac bo jesli to mialo by w calosci przebiec dzisiaj to po prostu nie ma na nic takiego czasu ja mysle ze tak czy siak dzisiaj tego losowania nie zdaza albo skoncza o bardzo poznej porze ja mysle ze jak juz bedzie po wszystkim to bedzie natychmiast napisane na www.tibia.com a pozniej www.tibia.pl i nie ma sensu sie pytac "kiedy pacce? kiedy losowanie? kiedy loteria? wiadomo kto wygral?" jak chcecie to cos dopiszcie |
Wejdź se na erig.net i tam na dole gdzieś będzie tibia lottery i tam będzie to samo -.-
|
Cytuj:
|
Cannot connect..... bosko jest, w koncu mielismy update ...
|
Pacc
Pacca można dostać tylko w tedy gdy was wylosują a nie trzeba kupować "lottery ticked" czyli los. To jakiś tam komputer/program losuje czy ktoś dostanie PACC.
Jak już ktoś miał pacca to nie dostanie. Tylko ci wylosowani z facc którzy dość długo grają w tibie. Pewnie +30 lvle tak konkretnie :) |
:(
Też się już od długiego czasu nie mogę zalogować (do gry) :( :( :(
Cannot connect to a login server. Error:Disconnected from server. For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com. co jest grane? tak już mam od sporego czasu... |
Balgam Was !!!!!
BALGAM WAS POWIEDZCIE !!!!! OD 6 Rano NIEMOGLEM SIE ZALOGOWAC NA TIBIE.COM WY MOGLISCIE CZY NIE !!! POWIEDZCIE PROSZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Kolego z Celesty mamy szanse.... małą, ale zawsze jakas ^^ |
LoL?
Nie mogę się wbić do gry. -.- Fu*k you Cip~ ! |
Co do rejestracji wiecie, ze tymi samymi passami co do tibi da sie zalogowac na tibia.com? -.- i na forum tez czyli do loteri uwaga TEZ -.-
|
:p :p Ale z was poison spidery a zniektorych to nawet rotwormy:D :D 8o 8o :p juz od 15 minut sie mozna zalogowac orci warriory z was niezle....
|
Cytuj:
|
Wy sie tak nie podniecajcie tym losowaniem pacca...I tak podobienstwo ze wylosuje ktoregos z was jest bardzo male : ) Ja bym na nic nie liczyl.;)
|
...
Cytuj:
|
kur** uspokujcie sie wkońcu. myślicie że dostanicie pacca za jęczenie?X( Myślicie że cipy chodzą po forum i patrzą który noob więcej jęczy i jemu dają? jeśli tak to <<GZ U ARE NOOB>>. idźcie gdzieś pobiegać albo coś a anie żalicie się komuś na forum z rodzinnym problemów (dla ścisłości: chcesz free pacca po cie na niego niestać - rodzinny problem (brak funduszy)) guwno wszystkich to obchodzi co wy zaje***e nooby chcecie.
PS: tylko nie żalcie się jutro kolegom w przedszkolu :baby: |
Cytuj:
|
..
Whohooo CipSoft się postarał i wkońcu zrobił fajny konkursik i fajne nowe rzeczy . A stronka mi sie podoba XD
|
Może ktoś wie o której godzinie będzie losowanie?
Z góry thx ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:59. |