![]() |
dla glodnych wiedzy jak party hat wrzuci sie na miejsce helma i kliknie USE to zacznie z cibie konfetti leciec
:blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: |
Apropos czerwonych suprise bagow, na celescie chodzą już po 70k a pewnie będą dużo droższe.
|
Cytuj:
|
ja pie***le mam hunta za nic i sobie nie nazbieram prezentow=.=
|
Rh
Nikt nie wspomnial o Royal Helmet, mi z Primitve wypadlo 6 czerowynch z tego 3 otworzyle i nic :(. Mam jeszcze 3 ktos wie ile to kosztuje na servie Aurea ?? Jak ktos chce kupic jestem otwarty na propozycje;]
|
party trumped
green baloons party hat party cake VIOLET GEM!? 8o super! chcialbym go zdobyc (zbieram gemy) :P a apropo hatów to sa inne kolory niz pomaranczowy? bo mi wylecial pomaranczowy a qmpel mi gadal ze widzial czerwonego :P |
Czy z niebieskich paczek poleci violet gem? I czy cos jeszce poleci wartosciowego oprocz party cake,balonikow,candies,rakietki,cream cake'a,ciasteczek,piggy banku,party hat i tego jezyczka zoltego XD ?
|
Do kiedy to będzie wszytko trwało ? Wie ktoś ?!
|
A ktos wie co leci z green suprices bagsow i skad mozna je wziasc?
|
Cytuj:
@down: święta racja :( |
Najlepszym prezentem jaki dotychczas widzialem to niepowtarzalne lagi, freezy i kicki :]. Czy mógł sobie ktoś wymarzyć lepszy prezent na 10-lecie Tibii niż wastowany PACC? :(
|
Istnieją te bagi na 100% bo widzialem w domkach na saphirze
|
Ja wylotowałem party cake
|
1. Możecie mi powiedzieć co to są takie niebieskie worki z gwiazdą których nie da się otworzyć. Pisze na nich, że trzeba je odnieść do Mikołaja ale ja nie wiem ile mam ich zanieść, gdzie jest Miki i co z tego będę miał.
2. Czytałem, że można wyllotować z prezentów misia i czy on już komuś wypadł i czy na riderach on mi wypadnie. 3. i Słyszałem o green, red itp. suprise bagach. Z kąd można takie wytrzasnąć? I co z nich jest? |
Cytuj:
2 i 3 Green nie istnieje. Z niebieskich wypadają różne gówienka od baloników po świnkę skarbonkę, a z czerwonych już teddy bear, DSM, i nawet demon shield. Tylko Niebieskie wypadają z ghouli i silniejszych stwoór, a czerwone z primitivsów którzy atakują Thais i z potworó watkich jak Hydra czy Demon. :) |
A czy te czerwone wypadają często?
|
a z czego red??
Mam pytanko a z czego leci red suprise bag?? z gory thx
|
Ludzie! Event juz chyba sie skonczyl. Teraz juz chyba za pozno.
|
Nie skończył się jeszcze ;)
|
hah mam po bp wszystkiego co leci z niebieskiego presentu :d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:02. |