Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Palicie? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=110515)

Giby 10-01-2007 23:58

Nie, nie pale ;o.

Flisik 11-01-2007 16:28

Nie, nie palę. W mojej klasie tylko 3 osoby palą, choć 2 nałogowo (co przerwa i dziennie 1 paczkę conajmniej). Ja tam nie lubię palić, zreszta byłbym hunted przez matkę.

A tak btw. to palę 2 razy dziennie. Rano i wieczorem jak wygasa... ogień w piecu (Tey rządzi xD).

Dark Sven 11-01-2007 16:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rege-N-tuS (Post 1189362)
A są tacy, którzy kupują 8 paczek na dzień, a nie potrafią się zaciągnąć ;)

Czemu nie 15? Jak już to już.

Emily Firehair 11-01-2007 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1190266)
Czemu nie 15? Jak już to już.

Bo fajki sa drogie ;p

Pale, i co z tego?

XIII 11-01-2007 17:13

Palę.

dziesiec

Ribery 11-01-2007 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez XIII (Post 1190309)
Palę.

dziesiec

:D

Twoje posty są zawsze takie ciekawe :P

Ja palę w kominku :)

Sir Mat Lagger 11-01-2007 17:56

Czy może ktoś zauważył że jak Pierwszy koleś napisze Posta że palenie to głupota, Psujesz sobie zdrowie itd. to zaraz każdy Pisze coś podobnego? Ludzie mi się wydaje że wogule nie macie swojego zdania, tylko Potwierdzacie to co napisał Poprzednik bo nie chcecie się "wyłamywać" ew. Boicie się Wyrazić swoją opinie :| Żeby nie wyjść na "trędowatego" lub coś w tym stylu... żal mi was :|

@topic
Palę i nie czuje sie Mastach czy coś podobnego :| Lubie sobie zapalić w DOMU nie żeby poszpanować przed kumplami czy Laskami.

pozdro
///Sir Mat Lagger
Możecie bluzgać Mało mnie to rusza :|

Upierz 11-01-2007 17:58

Nie.

huhjujhjujhjhuhjhujhujhujhujpkkpakpdasdp

Nosferatu 11-01-2007 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Mat Lagger (Post 1190424)
Czy może ktoś zauważył że jak Pierwszy koleś napisze Posta że palenie to głupota, Psujesz sobie zdrowie itd. to zaraz każdy Pisze coś podobnego? Ludzie mi się wydaje że wogule nie macie swojego zdania,

a co tu jeszcze mozna napisac? Ty chcesz konkretne dolegliwosci czy co bo nie zabardzo zrozumialem co miales na mysli i czego sie czepiasz.

Mac-Graw 11-01-2007 18:01

Paliłem -> przestałem -> nie ruszę.

Sir Mat Lagger 11-01-2007 18:05

Mówie o tym że Każdy ma prawo Robić co chce a nie żeby mi ktoś Gadał co chwile o szkodliwości Palenia czy cokolwiek innego. Kupując paczke Papierosów masz Czarno na białym napisane co ci grozi więc wiesz... Takie Gadanie możesz sobie wiesz gdzie wsadzić :|

Pozdro dla Niezależnych.

matiiii 11-01-2007 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Simon Dark lord (Post 1187648)
dorzucam się do słów i też nie paliłem nie pale i nie będe palił to żadna przyjemność a kasa zmarnowana ~5 zł dziennie wystarczy odkładać tą piątke przez miesiąc codziennie i już się ma całkiem niezłą sume

Palenie jest Zue

...np. Na PACC :)

Smetana 11-01-2007 18:45

Cytuj:

Pozdro dla Niezależnych.
Witamy Wielkiego Pana Niezależnego, kozaka i palacza, który zawsze ma własne koniecznie odrębne zdanie (bo ktoś go może oskarżyć, że podąża za tłumem :evul: ). Szacun.

Mjetas 11-01-2007 19:25

Popieram Sir Mat Lagger'a, trzeba mieć swoje zdanie. Bardziej mnie jednak śmieszy, to że jeden z użytków napisał, że pali w piecu i po tym jakieś 15 podobnych "żartów". Na prawdę dobre.

PPGladiator 11-01-2007 19:40

Zalezy co pale. Pale Drewno, gume. Wypalam dziury na ścianie w pokoju. Zapalam ogien spawalniczy. Papierosow nie pale, wole cos naturalnego np. biore rurke ze bambusa i zapalam suchy tyton(nie taki jaki kupuje sie w sklepie).

Sir Mat Lagger 11-01-2007 19:41

Smetana Nie uważam sie za Kozaka i napewno nim nie jestem Chociaż jak mówisz
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smetana
który zawsze ma własne koniecznie odrębne zdanie

Zawsze Musze być Odmienny od
Cytuj:

tłumu
Nigdy nie będę postępował Inaczej bo ktoś inny tak robi chodzby nie wiem kim był (chyba że ma Racje) a palę bo lubie Sprawia mi to przyjemność.

#jak znam życie to zaraz ktoś napisze jaką czerpiesz przyjemność z palenia skoro to takie gów..
Odpowiedz: Nie palisz? Nie wiesz, Nigdy się nie dowiesz.(nie namawiam do Palenia)

Goodbye!

@up Brawo Rozbawiłeś mnie do łez buhahhahaaassshh...Bambusa LOL!!111oneone

Pozdro Dla Niezależnych i wyróżniających się.

Można bluzgać mało mnie to Rusza :|

Caer 11-01-2007 20:03

Cytuj:

Zalezy co pale. Pale Drewno, gume.
Jak już ktoś wcześniej zauważył pierwsza taka odpowiedź mogła być całkiem śmieszna, ale za 15 razem to jest nudne.

Vrael 11-01-2007 21:36

Palenie to popieprzona sprawa. Nie dość, że ludzie po tym jebią, to praktycznie nic im specjalnego nie daje. Lepszy alkohol :D

Tompior 11-01-2007 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Mat Lagger (Post 1190451)
Mówie o tym że Każdy ma prawo Robić co chce a nie żeby mi ktoś Gadał co chwile o szkodliwości Palenia czy cokolwiek innego. Kupując paczke Papierosów masz Czarno na białym napisane co ci grozi więc wiesz... Takie Gadanie możesz sobie wiesz gdzie wsadzić :|

Pozdro dla Niezależnych.

Tak tak, ide sobie na przystanek i ktos pali. Musze wdychac dym, ktory on wypuszcza.
Ide sobie chodnikiem i ktos idacy przedemna pali, dym leci na mnie...

Osobiscie nie lubie wdychac dymu, ktory jest szkodliwy i w dodatku ktos go mial w sobie zanim trafil do mnie.

Jakby palacze mieli palic tylko u siebie w domach no to niech sobie pala.

PiXik 11-01-2007 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vrael (Post 1191169)
Palenie to popieprzona sprawa. Nie dość, że ludzie po tym jebią, to praktycznie nic im specjalnego nie daje. Lepszy alkohol :D

po alkoholu się nie jebie lecz pachnie tak!!rox :).Papierosy odstresowują :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:42.