Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Loteria działa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=110540)

Fazaa 15-01-2007 16:38

@TaifunIII

No Łukasz coś ci nie wyszło bycie fajnym,
nie martw się zawsze znajdziesz akceptacje
wśród swoich kolegów w gimnazjum..

TaifunIII 15-01-2007 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Christoph (Post 1198412)
żal.pl
Kolega TaifunIII który do niedawna podawał się za Taifuna Czarnoksiężnika Devilry'ego okazał się być kolegą z mojej byłej gildii... Afff... zaczynam rozumieć dlaczego mnie kusiło, żeby ją szybko opuścić :P
BaaDen ten ryjek na avku to Twój? :>
Hssss... hauhauahu nie mogłem się powstrzymać. nie chodzi o wygląd, raczej o image.

Co do tematu, nie radzę sluchać kolegi Taifuna ponieważ, jest klasycznym przykładem niedowartościowanego dziecka, które podnosi się na duchu prawiąc nauki niedouczonym na forach o zgrozo internetowych, a i dobrze, bo może nie będzie kolejną ofiarą poniżania w szkole i nie powiesi się na modnej ostatnio skakance. (ciekaw jestem ile dostane Hundetów na Danubii ^^)
obawiam się, że losowanie obejmie wszytskie działające konta e-mail, nawet jeśli ktoś podał kilka z jednago kompa, ale to wsyztsko przypuszczenia a temat jest bessssssensu i do zamknięcia.

Czy ty jesteś chory psychicznie czy rodzice cię codziennie rano leją łopatą po plecach bo nie rozumiem takich ludzi jak ty -,- Czy komuś źle odpowiedziałem lub cZy kogoś jakoś obraziłem?? ale cuz bite dzieci mają takie pomysły omg ^^
@Up Fazaa

Wiem, że może mnie nie lubisz, ale gdyby napisał to inny użytkownik to nawet byś nic nie odpisał-,- Niewiem czy ci rodzice czopek wpychają w 4 litery czy co ale wiesz to upośledzenie psychiczne można leczyć. Znam kilku dobrych psychologów jak chcesz mogę ci dać numery telefonów -,- Żal mi takich ludzii
@Up

Fazaa 15-01-2007 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TaifunIII (Post 1199524)

Wiem, że może mnie nie lubisz, ale gdyby napisał to inny użytkownik to nawet byś nic nie odpisał-,- Niewiem czy ci rodzice czopek wpychają w 4 litery czy co ale wiesz to upośledzenie psychiczne można leczyć. Znam kilku dobrych psychologów jak chcesz mogę ci dać numery telefonów -,- Żal mi takich ludzii
@Up

Już miałeś orgazm czy jeszcze trzeba cię poszturchać kijem?

żal mi ciebie dziecko..

TaifunIII 15-01-2007 17:54

zaraz zgłosze twojego posta ^^ A wogule to zauważyłem, że piszesz same offtopy i dużo wniosłeś do tego tematu ^^(zamiast odpisac autorze tematu to obrażasz ludzi)
Wyjdź i nie wracaj

Fazaa 15-01-2007 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TaifunIII (Post 1199559)
zaraz zgłosze twojego posta ^^ A wogule to zauważyłem, że piszesz same offtopy i dużo wniosłeś do tego tematu ^^(zamiast odpisac autorze tematu to obrażasz ludzi)
Wyjdź i nie wracaj

Super, bo tak bardzo mi zależy na tym forum.. o jaa...

Kup se kredki i narysuj co czujesz..

Christoph 16-01-2007 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TaifunIII (Post 1199524)
Czy ty jesteś chory psychicznie czy rodzice cię codziennie rano leją łopatą po plecach bo nie rozumiem takich ludzi jak ty -,- Czy komuś źle odpowiedziałem lub cZy kogoś jakoś obraziłem?? ale cuz bite dzieci mają takie pomysły omg ^^

Kochanieńki, pisałeś o teoriach które sam zapewne wymyśliłeś i o zgrozo wmawiałeś innym, że są one jedynym i słusznym źródłem wiedzy, kiedy ktoś przez pomyłkę ośmielił sie zbrukać Twój autorytet to mieszałeś go z błotem podobnie jak mnie, aczkolwiek robisz to przynajmniej w o poziom intelektualny lepszym stylu niż większość niedouczonych dzieciaków w tym kraju. (Gwoli wyjaśnienia jeden poziom intelektualny nie oznacza żadnych fajerwerków)
Ale mimo wszystko przydałby Ci sie słownik ortograficzny i troche przemyslen nad życiem, ponieważ gadka o tym, że rozmówce rodzce bili łopatą po plecach nie jest argumentem, dlatego też, jeśli nie będziesz w stanie znaleźć normalnych argumentów, to nie mam zamiary z Tobą rozmawiać bo:
primo - nie jesteś dla mnie godnym rozmówcą, ponieważ nie masz mi nic nowego i SENSOWNEGO do przekazania.
secondo - Jeszcze ściągniesz mnie do swojego poziomu.
czyli jesteś zwykłym trollem który do tego podawal sie za Devilryego...

zapewne w zwiazku, ze gramy na tym samym serwie zaraz będe Hauntaded by Nox Thunder i Dranit !

PS. poki jescze nie dostalem bana za offtop i flamienie to prosze o zamkniecie tematu ;)

TaifunIII 20-01-2007 22:12

@Up
hmm rozumiem cię może i jestem głupim dzieciakiem który myśli, że jest naj mądrzejszy na świecie(w końcu będąc jeszcze 13 letnim dzieckiem muszę się jeszcze wiele nauczyć), ale sam przyznaj, że tamtym postem nikogo nie wprowadziłem w błąd. Więc nie rozumiem cię czemu tak na mnie naskoczyłeś??

Kwadratowe Koło 20-01-2007 22:27

Dzieci, spokoj. Juz zglosilem modowi temat...

@Subject

Cipy powinni uwzglednic, ze ktos moze miec osiedlowke i posiadac ip jak pol miasta :|

TaifunIII 22-01-2007 23:15

lol

Jeśli masz osiedlówke to nie masz 1 ip jak całe miasto tylko każdy komputer ma swoje :) Zresztą co my morzemy zdziałać?? Regulaminu już nie zmienią ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:08.