![]() |
TheBest: Minotaur Mage/Apprentice Sheng, Minotaur Guard, Minotaur, Nightmare, Dragon, DL, Undead Dragon, Dwarf, Assasin, Green/Blue Djiin, Juggernaut, Fury (ładna xD), Betrayed Wraith, Behemoth, Necromancerzy, Phantasm, Ferumbras
Takie średnie: Demon (jego uśmieszek mnie wręcz rozbawia, a to przecież potwór z piekła rodem), Faraonowie, Sheep, Deer Okropne: Serpent Spawn,Poison Spider, Rotworm (itp.), Centipede, kolesie z outfitem Huntera, Wasp, Orc Spearman @ all Tylko mi nie mówic, że temat jest za stary... X(:evul:;) |
Cytuj:
|
The Best Is ... ...:::Ferumbras.IceWitch.Ghazabranh.THH.Demondras. Demon.DarkTortuer:::... ... Miss są /...:::Jungereant:::... gupi stworek ale za to mocny ;p
|
:)
The best: Phantasm, Serpent Spawn, Fury/Ice Witch, Rat/Cave Rat (Koffam gryzonie ;*)
Średnie: Beholder, Rotworm, Braindeath Stfu!: Plaguesmith (rozbraja mnie jego uśmiech i krzywy kręgosłup :D) |
Cytuj:
|
The best: stary bk:( new jakis slaby helfire fighter, BLIGHTWALKER <najfajniejszy undead z poi> tortu i thornback zółw
The worst: Plagu ma dziwny ryj:D |
Najładniejsze : Quara Predator, Yeti,Barbarian Bloodwalker
Najbrzydsze : Fire Elemental, Stone golem, Goblin(powinni go upiększyć podobnie jak trolle) |
Mi sie zawsze podobał : Crab, Blood Crab, Cobra, Poacher, Totoise no i oczywiście Thornback Tortoise :P Aha i jeszcze Ice Golem :)
Brzydkie : Gargoyle, Pirate Cutthroat, Pirate Buccaneer,Hand Of Cursed Fate... Ale najbrzydszy stworek ( dostaje puchar :cup: za najbrzydszą postać :D) Proszę Państwa o to przed wami : ~~[MONSTER]Phantasm[/MONSTER]~~ Nie no to to jest szczyt zepsucia stworka ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:51. |