![]() |
Spójrzcie, przebieg rozmowy z kolesiem z gry PLEMIONA.PL:
tomekolo77 dziś o 18:45 niezwracaj uwgi na błędy bo mam dysleksje Fish dziś o 18:20 założycielem jak już. Fuzja? Za wcześnie, na razie zapraszajmy. tomekolo77 dziś o 18:08 Musimy coś zrobić żeby nasze plemie miało więcej członków np. połączyć sie z ajkimś innym plemieniam bo potrzebujemy ok. 100 członków żeby myśleć o czołówce niewiem to nie ja jestem załorzycielem |
@Kolidos
GZ ja do dzisiaj nie umiem jej wyrecytować. (Co nie przeszkadza mi w uczeniu się matematyki na poziomie rozszerzonym) Wykucie się tabelki na pamięć to co innego niż przeliczanie (tj. rozpisywanie) każdego mnożenia. Jeżeli tylko czasami nie wiesz ile to 4*4 to na mój prosty umysł coś w tym dziwnego. Albo coś wiesz i pamiętasz albo i nie, nie ważne to ile ci wyjdzie jak to wyliczysz w słupku, jak pamiętasz jaka to liczba to nie masz się nawet nad czym zastanawiać. A jeżeli czasem po prostu wypada ci to z głowy, to to już jest coś zupełnie innego niż jakaś dyskalkulia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Lubię pisać tyle notek, moja sprawa. Masz coś do tego? Jeśli to niezgodne z prawem, pozwij mnie do sądu. ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Teraz czekam na bluzgi z twojej strony, tylko nie wynoś się honorem, że ty nie bluzgasz itd. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:12. |