![]() |
No mam już z 10 scen bez tekstów...
W tym tygodniu będzie, chyba że szkoła nie pozwoli :P |
Już widzę, że ostatni post napisał Drakon, myślę sobie "next part". Wchodzę, a tu wiadomość o next part. :p Zawiodłem się troszkę.;(
|
Jak nienawidzę fake'ów z grafiką nie-tibijską to ten mi się podoba... Gratz :]
|
Ładne ale dam ci 7/10 za tyle przekleństw nadmiar psuje klimat
;p |
xd
@up
Widziałeś gangsterów którzy nieklną ? 9,5/10 :) bo niepotrzebnie dawałeś to co mówią obok na czarnym tle.. mi to niepasuje. |
@Up
A owszem. Niektórzy z lat 30 XX wieku, byli dżentelmenami, chociaż w szale/gniewie czasem ktoś rzuci mięchem :) |
O.O wow to jest zajefajne!!! more more more more
|
Z tym przeklinaniem.....
Ludzie to tylko Fake ;) |
Cytuj:
|
Bardzo Fajne. :)
Super klimat. Co chwila Kur**. co moge jeszcze powiedziec? fajna bryka:P daje ci 9/10 :) Bo moze byc lepiej. |
Fajne :) Tylko tyle powiem.
9/10 |
Ten fake smierdzi mi GTA i bradzo dobrze ^^ Te twoje bryki troche skicone ale ujda jak narazie 7/10 wez troche zastopuj z przeklenstwami bo ban'a dostaniesz :D
|
Nie chce mi sie pisac co jest zle, ale jest dobrze xD
|
- czyścimy.
|
Eh, gdyby nie literówki to by było cudo.
Jedyne co mi się nie podobało to zostawienie wiadomości przy samochodzie - ktoś mógł buchnąć to. Przecież to jest w przyszłości i powinni mieć jakąś elektronikę. No i na razie nie było widać żadnych nowinek technologicznych :(. @2x down -.- Ale oni to mówią. Gdy z kimś rozmiawiasz to słyszysz ż zamiast rz? |
No, no ;] Ale koła od samochodów mi się nie podobają zabardzo :/
Ale ogólnie jest dobrze ;] |
Hehe
@up
racja wyglada jakby jezdzil na samych felgach :p ogolnie jeden z lepszych fake na forum, ale liczy sie zakonczenie bo jest najbardziej zapamietywane i wyrobiles z przeklenstwami @kala~ a myslisz ze gangsterzy maja 6 z polskiego? tez czesto bledy robia, literowki itp. 10/10 B) |
Hmm... Takie bardzo z Gta :D Chodzi mi o misje ^^ w Gta też jest kupa takich misji, aby zabrać jakieś paczki ^^ Ale ogólnie spoczko. Fajne samochody, ale nie pasuje mi zółty samochów do gangstera ^^ ZByt rzuca się w oczy :D Aha... Ta paczka bardziej jak walizka wygląda ^^
|
Ładnie graficznie i dosyć ciekawa fabuła. Troche wolno siędzieje ale ok.
ALE: Niebardzo podoba mi się zastosowanie w samochodach napędu elektromagnetycznego zamiast kół. Widać że nie przemyślałeś tego. ;) Wiem że dzisiaj taki napęd jest używany w pociągach. Nie wiem jak dokładnie on działa, ale wiem że samochód z takimi "poduszkami" magnesowymi będzie zachowywał się jak poduszkowiec. Zero przyczepności. Samochody niebezpieczne. Wystarczy że powieje wiatr i auto leży w rowie ;) I nie wiem jak taki samochód mógłby skręcać/hamować? Musiałby mieć jakieś mini silniczki odrzutowe i stateczniki ;P Tak mi sie wydaje^^ Widzisz więc, że zrobienie fake'a w czasach współczesnych (bliska przyszłóść) nie jest takie proste. Ja zanim zaczołem the village dużo czasu spędziłem szukając info w necie żeby fake miał jak najmniej błędów technicznych. Radze ci zrób to samo :) 7/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:08. |