![]() |
@Kshaq
Z jakiego powodu skasowałeś "można wykonać samemu"? Pomyliłeś się czy uważasz że to zbytnie ułatwienie? @down To było pytanie retoryczne :P Właściwie ten post miał na celu jedynie pokazanie tym-co-nie-widzieli- jego-posta-wcześniej że była tam taka treść :P @Smailer down XD |
Cytuj:
@2xdown lol, rotfl, lol2, zomg, omg, hahaha, :D |
Ach!!!! to podejrzane!!!
może dlatego że jednak tzreba w dwie osoby!! albo ta podpowiedz na serio była zbyt podpowiedzią, ale raczej była oczywista... |
Cytuj:
21:42 Sir Kshaq on Isara [4]: Tak |
Haha... a jednak to z Luminerą to prawda B) Ostatnio, jak sobie skillowalem, widzialem jak jakis newbie pisze na help czy tam na GC, ze Spike Sword na Rooku znikną B)
|
@up
Ale teraz dokonałeś odkrycia -.-' Lepiej spróbuj się dowiedzieć jak zniknąć tego Sworda! Bo nad tym tu Myślimy!! |
Mnie ciekawi pewien fragment z pewnego filmiku, tam zaczne swoje poszukiwania
|
Cytuj:
|
Temat do skasowania
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mnie ciekawi fragment filmu dotyczący wolfa. Zabijają go i nie ma spika ... Oczywiście to nie wystarczy, ale może to część 'questa'. Jestem na dobrym tropie? ;) @Down Banalna czynnośc- zabicie potwora. Sam jesteś durny -.- |
Temat do skasowania
|
Cytuj:
2. Od czego jest ten temat? Skoro ludzie chca to rozwiazywac to musza jakos wymieniac informacje miedzy soba. A ze rozwiazaniem jest pelna solucja questu... |
huahua!! durne i bezsensowne?? Ziomus zabija wolfa a drugi Spidera w tym samym czasie!! huahua to by było dość durne :] ale jednak stawiam na sr...robienie kupy w tym samym czasie. Przeciesz Puki nam nie powiesz co to jes za banalna rzacz, lub z czym sie wiąże, lub co jest potrzebne do wykonania tej rzeczy mało kto się domyśłi -.-'
To że ty to (chyba) robiłeś tylko z tych małych info to znaczy że albo jestes tak banalny i bezsensowny jak to co tam trzeba zrobić, albo tak super inteligetny ze my wysiadmay przy Tobie!! Nie chce tu obrażać Kshaq ale tlyko to mi do głowy przychodzi ;/ |
Cytuj:
Robi sie ciekawie |
@Laila Polka :Wyjdź i nie wracaj.
@Topic :Kshaq ma racje, wystarczy troche pomyśleć :) |
Cytuj:
|
Ale to jest jeszcze bardziej bezsensowne niż cokolwiek może być bez sensu!! i była mowa że trzeba myśleć LOGICZNIE! w BEZSENSACH nie ma Logiki bo lOGIKA to znajdowanie i obmyślanie SENSU i dochodzenie jak zdobyc przez jakies czynności SENS!! kurde poprostu juz mnie ta wielka tajemnica dobija ;( siedze od kiedy pojawił się post o tym że soFa znaleziona na Forum i NIC
Szukam czegoś i NIC ... Jestem za bardzo Logiczna Lub za Mało kumata! Aha! i Nie zrobie nikomu sasdysakcji i nie znikne jak ten SoF! jestem wieczna az do śmierci! Nie lepiej poprostu powiedzieć co to za Trick i dać se spokój? @down Podpisuje się pod proźbą!! |
Och tak, wielki, genialny Kshaq'u! Przebacz nam, ale jesteśmy zbyt durni i bezsensowni byśmy mogli wymyślić inną tak durną i bezsensowną rzecz jak my!
Nasze mózgi, które tak naprawdę są znoszonymi trampkami, nie potrafią sprostać temu zadaniu! Błagamy cię, oświeć nas swoją mądrością, ażebyśmy też wiedzieli co jest tak durne i bezsensowne jak my, i ażebyśmy mogli uczynić to by zniknąć Miecz Furii! Błagamy Cię! |
Ja doszedlem do tego jak "zniknac" spika
jest to naprawde banalne ... Podziekowania dla W.S.F za wskazowke dzieki tobie to rozwiazalem edit@ nawet niewiesz jaka co nie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:42. |