![]() |
ja tez zglosilem tylko jednego maila bo po co wiencej?? jak sie ma szczęście to sie ma, nawet bez pomocy. ja niestety nie mam szczęścia i pewnie nie wygram a szkoda bo starzy mi zabronili kupowac cokolwiek do tibii :(
|
o KTOREJ SPRAWDZIC E-MAILA??
|
A po co masz sprawdzać mejla jak i tak nie wygrasz ;)
|
Cytuj:
.;] |
Cytuj:
|
W tibie gram już koło 2 lata. Te mejle robiłem bez charów ale to nie ma żadnej różnicy jeżeli wygram pacca to sprzedam go a później ewentualnie dokupie pacc na swoją główną postaćB)
|
Cytuj:
|
niebadz siebie taki pewny !!! to ze zalozyles 800 emaili nie znaczy ze wygrasz moze akurat ten kto zalozyl 1 email i mial szczescie i wygral.A ty co zalozyles 800 e maili nie wygrasz ??
|
jezeli wygrasz faktycznie to napisz ile wygrales :baby:
|
Jarmek daj screena listu jak wygrasz
|
Ja nie mówie że wygram ale nie bój się jeżeli wygram to jutro napisze posta. A i może ktoś wygra z 1 mejlem ale taka osoba powinna zacząć w totka grać. Moim zdaniem wygrają tylko takie osoby co zakładały mejle setkami albo tysiącami
|
hehe
maniaku jeden mogles sie postarac i wiecej maili zrobic zamiast tysiaca z piec ;p
|
@2up
niektore Twoje wypowiedzi zwalają mnie z krzesła. fakt ze CIP-soft dal prawie miesiĄc na wyslanie maili nie oznacza iż każdy tyle wysylal. w ktorymś poście powiedzialem ze nie ty jeden tak zrobiles ale takich lolów nie ma az tylu. TYM RAZEM PRZEPRASZAM ZA WSZELKIE BŁĘDY W MOICH POSTACH. |
Jak ktoś wygra pacca pprzez loterie niech napisze posta;)
|
I co powysylali cipy te maile juz?;/
|
Jarmek to głupi hart na pacca. Zachowuje się jakby go nie było stać na pacca, no ale wtedy skąd by miał kase na neta? Według mnie on nie wygra w ogóle ani jednego pacca.
|
Cytuj:
|
Muj kumpel z eterni 173 ek powiedzial ze maile zostaly juz powysylane ale ani on ani ja nie dostalem maila ;/ hmm moze poczekac xD
|
@2up
Ja wole dojść do wszystkiego samemu, a nie lapać free items i być noobem:baby: . Wysłałem jedengo maila i jeśli to nie wystarczy to trudno. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:16. |