![]() |
@ pare UP
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak Tak char taifa przechodzi z dziada na pradziada nob plx gdzie kupiles tego 50ek na alegro ;x? A nie to harmonia to sie nie dziwie |
Cytuj:
|
Jak na teraz to Tajfun nie ma szans na wygranie...
|
Cytuj:
Name: Mateusz Dragon Wielki Sex: male Profession: Elder Druid Level: 280 Name: Taifun Devilry Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 279 Mati gogo 300 :D |
kto zrobi pierwszy
Myślę ,że Mateusz Dragon Wielki zrobi szybciej lvl 300 :cup: ale też mogło by być ,że mu się nie chce równie dobrze może zrobić szybciej Taifun Devilry .
|
Stawiam na MDV ponieważ to polak :) :) :)
|
Mateusz życze wygranej:)
|
Cytuj:
|
mateusz bedzie first 300lvl, bo taifun ma na mordzie całą vision a eo od dawna niegra i szybko chyba do gry niewróci
|
Cytuj:
|
chyba kazdy wie ze Mateuszek bedzie 1szy bo najlepiej expi ... pozyjemy zobaczymy ;] [CHAR]Mateusz Dragon Wielki[/CHAR]
|
To zależy od nich kto pierwszy wbije lvl.
Ale według mnie MDW :P |
Omfg a co to za różnica kto wbije 1? jak bedzie nim ten drut ze zrytym nickiem (hahahaha) to sie poniecisz?
PS. niech wbije ten lvl na PvP |
@up
To Ty wbij ten level na PvP... |
Cytuj:
|
Ja obstawiam Matiego, Taifun ma Vision na karku i na 90% nie wbije pierwszy.
Na non pvp wbić 300 lvl jest latwiej niz na pvp |
Stawaim na eternala. Z tego co mi wiadomo (JPDP:)) on tyki czeka na kogos z 290lev zeby pokazac zwoj pg:p.
|
A ja stawiam na Jakoba Wendrowycza.
Taki PG z niego ze pojedzie wszystkich! 5 mln codziennie robi. \Sharuje ze swoim starym, taki cfel z niego : ( |
To będzie Jakob Wendrowycz oczywiście... Pnie się do góry z prędkością światła. Z racji, że nie ma kolan, nie chodzi do szkoły i zacina całymi dniami.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:20. |