Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Loteria (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=114636)

Jarmek 31-01-2007 16:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xerenon (Post 1236862)
stalym ip mozna blokowac swoj adres ip?? o co chodzi wczesniej mowiles ze masz zmienne teraz ze stale i ze mozna blokowac btw zlecialem z krzesla normalnie :D

Lolku mówie że nie tylko na zmiennym ale i na stałym można blokować swoje ip byś był troche bardziej rozgarnięty to byś się domyślił

Sorensis 31-01-2007 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jarmek (Post 1236843)
Hahah dziecko nie wiesz do kogo mówisz! Wszystko można ominąć jakbyś się trochę znał na tym to byś wiedział że ze stałym ip można blokować swój adres ip żeby nikt nie był w stanie go wykryć

a ten ciągle .... gdyby chcieli to mogliby zapukać jutro do twoich drzwi... może i można obejść ale są i na takich sposoby:) no chyba że to ty jestes tym gościem co na dniach wkradł sie do MON...

Balduran 31-01-2007 16:42

ale wy sie wogle nie znacie na komputerach tacy z was informatycy jak ze mnie koks :p

Xerenon 31-01-2007 16:43

aaaah no tak.... przepraszam cie za to ze troche dziwnie to NApisaŁEŚ
i serdecznie dziękuję CI ze mi na to zwrocileś uwage. moze dzięki tobie mi sie humor poprawi :D
@up.
a kto tu mowi o informatykach?? ja umiem wlonczyc tibie i sie zalogowac taki ze mnie informatyk :D

Jarmek 31-01-2007 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sorensis (Post 1236875)
a ten ciągle .... gdyby chcieli to mogliby zapukać jutro do twoich drzwi... może i można obejść ale są i na takich sposoby:) no chyba że to ty jestes tym gościem co na dniach wkradł sie do MON...

O mojezdolności informatycznie nie musisz się obawiać:)

Sorensis 31-01-2007 16:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jarmek (Post 1236882)
O mojezdolności informatycznie nie musisz się obawiać:)

infomatycznie martwie sie o twoje zdrowie 8o

@down: mógłbym ci jeszcze coś dopowiedziec...ale po co..skoro ty dalej swoje ciągniesz.

Jarmek 31-01-2007 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sorensis (Post 1236893)
infomatycznie martwie sie o twoje zdrowie 8o

Oh normalnie jestem zaszczycony że ktoś się o mnie martwi:baby:

Don^Mokate 31-01-2007 16:53

zostawcie go w spokoju przeciez to tafiun i zalozyl dzisiaj konto!!!! moze was zrookowac!!
@topic
ja i tak nie licze na wygrana od 2 tygodni mam pacc i w sumie nowy mi nie potrzebny bo nastepnego planuje dopiero na wakacje
@Jarmek
czytanie ze zrozumieniem sie klania PODSTAWóWKA ROX!

Jarmek 31-01-2007 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Don^Mokate (Post 1236906)
zostawcie go w spokoju przeciez to tafiun i zalozyl dzisiaj konto!!!! moze was zrookowac!!
@topic
ja i tak nie licze na wygrana od 2 tygodni mam pacc i w sumie nowy mi nie potrzebny bo nastepnego planuje dopiero na wakacje

Tak gratulacje "Tafiun" a poza tym ten chłop boi się chłopów o 100lvli mniejszych-.-
A i jeżeli nie chciałbyś wygrać pacca to po co się udzielasz w tym temacie

Xerenon 31-01-2007 17:02

nie powiedzial ze NIE CHCE tylko ze nie potrzebuje
jesli by NIE CHCIAL to by nie bral udzialu w loterii prawda??
a jesli wygra to pewnie sie ucieszy ze dostal 95 zloty :D

I zapadła taka niezręczna cisza....

Kejmil 31-01-2007 17:17

Omfg

A teraz powiem wam co ja o tym myślę:

Aby otrzymać Pacca trzeba mieć zpersonalizowane konto. Regulamin Tibii mówi, że każda osoba może posiadać tylko JEDNO konto. Tak więc nasz kolega Jarmek nie otrzyma Pacca, bo pewnie nie spersonalizował sobie tych 800 kont. A Cipy pewnie i tak większość Maili zdyskwalifikują za naruszanie regulaminu.

Dziękuję.

Falcoln 31-01-2007 17:25

Według mnie Cip'y podczas loterii nie będą patrzyli czy ktoś ma Pacc czy go nie ma, tylko będzie to uczciwa loteria.
Tylko gdy ktoś wysłał kilkanaście zgłoszeń z tego samego adresu IP, to mogą tych zgłoszeń nie uznać, albo uznać pierwsze zgłoszenie z tego IP.

JOhn Fist 31-01-2007 17:26

@Kejmil

Nie trzeba mieć spersonalizowanego konta. Jeżeli na danym e-mailu nie jest zarejestrowane żadne konto w Tibii to robią na nim nowe.

Kejmil 31-01-2007 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Falcoln (Post 1236970)
Tylko gdy ktoś wysłał kilkanaście zgłoszeń z tego samego adresu IP, to mogą tych zgłoszeń nie uznać, albo uznać pierwsze zgłoszenie z tego IP.

No ja myslę podobnie, bo chyba do loterii nie zgłosi się mama, tata, siostra, brat, babcia, dziadek etc. no chyba, że to sieć lokalna, ale to już inna bajka.

Cytuj:

Nie trzeba mieć spersonalizowanego konta. Jeżeli na danym e-mailu nie jest zarejestrowane żadne konto w Tibii to robią na nim nowe.
To w takim razie Cipsoft sam sobie komplikuje...

Tomu$13 31-01-2007 17:28

I co powysylali cipy te maile juz?;/

Falcoln 31-01-2007 17:30

To ja mogę mieć problem bo z mojego adresu IP zostały wysłane 2 zgłoszenia (ja i brat gramy w tibię korzystając z jednego komputera ;( )

Kejmil 31-01-2007 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Falcoln (Post 1236987)
To ja mogę mieć problem bo z mojego adresu IP zostały wysłane 2 zgłoszenia (ja i brat gramy w tibię korzystając z jednego komputera ;( )

Nie musisz się martwić, bo takie przypadki bardzo często się zdażają... Mi chodzi o to, że to trochę podejżane jak ktoś im przyśle z 50 maili z 1 ip... Chyba, że to takie lenie, że jakimś prostym skryptem wybierają 1000 maili i po kłopocie...

Tomu$13 31-01-2007 17:36

Muj kumpel z eterni 173 ek powiedzial ze maile zostaly juz powysylane ale ani on ani ja nie dostalem maila ;/ hmm moze poczekac xD

Jarmek 31-01-2007 17:46

Nieważne spersonalizowany mejl czy nie, nieważne czy z jednego adresu wysyłasz 1 zgłoszenie czy 1000. Co do loterii Clipy pozwalają na wszystko i każde zgłoszenie uwzględniają!

Tomu$13 31-01-2007 18:06

Nie kłóccie sie o pierdoły.Dostal juz ktos z was maila z wiadomoscia ze wygraL?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:14.