![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ale wy sie wogle nie znacie na komputerach tacy z was informatycy jak ze mnie koks :p
|
aaaah no tak.... przepraszam cie za to ze troche dziwnie to NApisaŁEŚ
i serdecznie dziękuję CI ze mi na to zwrocileś uwage. moze dzięki tobie mi sie humor poprawi :D @up. a kto tu mowi o informatykach?? ja umiem wlonczyc tibie i sie zalogowac taki ze mnie informatyk :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down: mógłbym ci jeszcze coś dopowiedziec...ale po co..skoro ty dalej swoje ciągniesz. |
Cytuj:
|
zostawcie go w spokoju przeciez to tafiun i zalozyl dzisiaj konto!!!! moze was zrookowac!!
@topic ja i tak nie licze na wygrana od 2 tygodni mam pacc i w sumie nowy mi nie potrzebny bo nastepnego planuje dopiero na wakacje @Jarmek czytanie ze zrozumieniem sie klania PODSTAWóWKA ROX! |
Cytuj:
A i jeżeli nie chciałbyś wygrać pacca to po co się udzielasz w tym temacie |
nie powiedzial ze NIE CHCE tylko ze nie potrzebuje
jesli by NIE CHCIAL to by nie bral udzialu w loterii prawda?? a jesli wygra to pewnie sie ucieszy ze dostal 95 zloty :D I zapadła taka niezręczna cisza.... |
Omfg
A teraz powiem wam co ja o tym myślę:
Aby otrzymać Pacca trzeba mieć zpersonalizowane konto. Regulamin Tibii mówi, że każda osoba może posiadać tylko JEDNO konto. Tak więc nasz kolega Jarmek nie otrzyma Pacca, bo pewnie nie spersonalizował sobie tych 800 kont. A Cipy pewnie i tak większość Maili zdyskwalifikują za naruszanie regulaminu. Dziękuję. |
Według mnie Cip'y podczas loterii nie będą patrzyli czy ktoś ma Pacc czy go nie ma, tylko będzie to uczciwa loteria.
Tylko gdy ktoś wysłał kilkanaście zgłoszeń z tego samego adresu IP, to mogą tych zgłoszeń nie uznać, albo uznać pierwsze zgłoszenie z tego IP. |
@Kejmil
Nie trzeba mieć spersonalizowanego konta. Jeżeli na danym e-mailu nie jest zarejestrowane żadne konto w Tibii to robią na nim nowe. |
Cytuj:
Cytuj:
|
I co powysylali cipy te maile juz?;/
|
To ja mogę mieć problem bo z mojego adresu IP zostały wysłane 2 zgłoszenia (ja i brat gramy w tibię korzystając z jednego komputera ;( )
|
Cytuj:
|
Muj kumpel z eterni 173 ek powiedzial ze maile zostaly juz powysylane ale ani on ani ja nie dostalem maila ;/ hmm moze poczekac xD
|
Nieważne spersonalizowany mejl czy nie, nieważne czy z jednego adresu wysyłasz 1 zgłoszenie czy 1000. Co do loterii Clipy pozwalają na wszystko i każde zgłoszenie uwzględniają!
|
Nie kłóccie sie o pierdoły.Dostal juz ktos z was maila z wiadomoscia ze wygraL?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:14. |