![]() |
Ja w nowym update zyczyłbym sobie :
przedewszytkim lepszego knighta, dużo więcej expowisk na faccu (prawie wszystkie szczególnie takie dla małych lvli są pozajmowane przez 5 + osób) na Paccu nie wiem jak sie to sprawuję bo nie posiadam ale tam też by się nowe expowiska przydały. Nieco Szybsze skille u knighta. No I To narazie wszystko :) Ps : Aha Więcej expowisk na rooku każde zajęte ZAWSZE A do tego kilka nowych outfitów na facc. |
Cytuj:
Zreszta jak nie będzie cipbota z pewnością więcej ludzi zacznie korzystać z nielegalnych programów do tego przeznaczonych |
Cytuj:
Za zabicie rata dla knighta 10000 exp. Mana 10 x i cap 5x. Tworzenie wszytskich run i UE bez many od 8 lvl. i Free itemy na start. 1. Za wolno ci mana idzie? To se MF nakup i ci przyrośnie szybko. 2. Troche dziwny pomysł (lekko mówiąc) 3. To wogóle powalone. 4. Polska przeszła do finału UEFA! Grają z Brazylią! -.- Może troszke więcej broni, szczególnie tych lepszych, bo po co ma być 50 z atakiem 20. Poprostu troszkę więcej broni dla Knighta. :) |
Wprowadzić Exura gran i exori która zabiera 20 many dla knighta , reszta voc. bez zmian. bye
|
Więcej dragon lairów w ankrahmun i jeżeli dojdą nowe tereny tam też full smoków B) xD
|
Hmm. Po Pierwsze ulepszenia Rycerzy i Paladynów a za tym idzie:
1. Wprowadzenie dla Rycerzy Exura Gran oraz Exori która będzie zabierać tylko 50 many. 2. Wprowadzenie więcej broni z typu Club aby wszystkie było wyrównane. 3. Więcej terenów dla FACC jaki i dla PACC. 4. Powrócenie do starych Spearów (czyli nie znikających) 5. Dla Paladynów wprowadzenie Exori Vis , Exori Mort oraz Exori Flam. 6. Dla Druidów i Magów od 100 lv 2 razy więcej SP. 7. Zmniejszenie Staminy do 40 h tak aby było co raz mniej boterów. 8. Możliwość sprzedawania więcej broni, zbroji itp. w sklepach. 9. Możliwość sprzedawania RUN w sklepach magicznych( bardzo niskie ceny np. Bp Uh - 2k ) Gilu |
Stefan .... oczywiscie że tak ale to chociaż troche utrudniło by sprawe i gre sorcem/ drutem... sam za tym jestem a sorcem gram....
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
ja proponowalbym tak : obrazenia z broni sa takie obrazenie : 1 atk = 1 obrazenia min skill+lvl=obrazenia maximum
|
Ja proponuje :
-Nowe czary dla druida -Tańsza amunicja dla pallka -Nowe terenki dla facc No i chyba mi styknie ;p |
@up
mocne, nie powiem -.- @szanowne CIPy A róbta co chceta. |
Cytuj:
|
Vil albo inaczej tez mozna zrobic albo to tylko dla tych palow,knightow albo jak masz min wieksze od maximum to zadajesz chmurki tylko
jeszcze paladynowi bym dal cos w rodzaju nawalasz wszystkie moby dookola za pol ataku zuzywajac 2 strzaly czyli np na 1-4-potworach do bani 4+ potwory dookola (swietne) aaa i to by np zabieralo 10-30 many aa i jeszcze proponuje zeby sorce/druidzi mialy 2 handed rozdzki bo to wkurza jak knight skile 80/80 idzie na jakiegos potwora i ten mu 100+ hity bo on musi walczyc full atk a sorc przechodzi full def dobra tarcza leczenie utamo vita i ten potwor gó*no mu zrobi |
powinni uleprzyc sorca tworzac Wand of Sudden death co walila by z SD na zasieg taki jak u palla z luku i walila po srednio 85 hahahahahahaha 8o
i zeby mana szybciej rosla przynajmniej 2x i rzeby z czarow zadawac ludziom takie hity jak w potwory |
Astron , to był żart ?
|
Mi by się podobało gdyby zostawili czary tak jak są (nie dodawali nowych, bo druid to leczy a nie nawala i robi nie wiadomo jakie masakry, więc od tego jest mag; ew. można obnirzyć lvl czarów np sd do 30 hmm 20 etc.). Usunąć wandy, rody, kiedyś druid, czy mag to była rzadkość, jak na hunted.pl napisano, rycerze byli chodzącymi twierdzami, a być czarodziejem na 50+lvlu to tak jak dzisiaj mieć nim 100+. Przyjemnym urozmaiceniem byłoby równierz stworzenie miasta owego, tórego spodziewałem się już w christmas update (Jaieś ice lands na północny wschód od Drakonii).
|
Hmm... ja bym chciał jakieś nowe questy na rookgaard :D
Również bym chciał żeby były jakiest itemy lub wskazówki które by troszke ułatwiły odkrycie SOF questa na rook oczywiście;) |
tak zart:p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:38. |