Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Grudniowy Update?!?! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=11481)

Juliusz Cezar 11-09-2004 21:20

Borring...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
@up
Nie czaisz tego, że to dzięki pacc wogóle możesz za darmo grać w tą grę???? Człowieku zastanów się najpierw a później pisz.

@down
Radek_666 the zombie has eaten 55 brains. Yours looked a bit strange, but tasted okay.

Boże to to już wszyscy powtarzają do znudzenia i każdy to zna więc jak sądze nie musisz powtarzać tego zresztą poraz enty

Juliusz Cezar 11-09-2004 21:25

Super

Fajnie by też było jakby jakieś animację dorzucili np. podczas walki :) (pewnie myślicie, że przesadzam :tongue: , ale pomarzyć zawsze wolno:D )

Pozun 11-09-2004 21:31

skill bar

JAk to prawde ze bedze w grudnu ten skill bar to super wkoncu nowosci

Master Kejzi 12-09-2004 06:50

Upate

Fajnie będzie jak bęndzie skillbar ale co do graiki 3D to jestem przeciw nowe potworki też sie przydadzą :axeman: :axeman:

msierant 12-09-2004 07:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Kejzi
Fajnie będzie jak bęndzie skillbar ale co do graiki 3D to jestem przeciw nowe potworki też sie przydadzą :axeman: :axeman:

Nie dla 3D - popieram. To by uczyniło Tibię bardziej zasobożerną. Poza tym, jeśli 3D, to może od razu Aurora? Tibia przestanie wtedy zajmować kilka megaajtów i zacznie być rozprowadzana na 3 CD i będzie miała rozwinięty single player bez łączenia się z siecią. Że to już było? No właśnie...
Dobrze jest tak jak jest - 2D.

szoz 12-09-2004 08:19

I żeby po update nie było kicków to by był najlepszy update jaki mogą zrobić:P

Pasorzytek 12-09-2004 12:43

Cytuj:

No może trochę przesadzam, że wszystko dla PACC. Byłbym za tym, aby zrobili jakieś nowe miasto dla wszystkich i żeby FACC'e mogli się poruszać między miastami statkami (oczywiście bez dostępu na Edron, Darashie i Ankrahmun). I jeszcze skill bar dla wszystkich. No i jakieś potworki bo FACC dawno nowych nie mieli. Tak więc uważam, że ten update powinien być dla wszystkich (w końcu Święta).
Jakiś dziwny jestem kilka postów wyżej też coś napisałem i całkiem co innego sądziłem. Przemyślałem sobie przez noc. :P

moze tez mogliby statkami plywac na tereny dla pacc ale np 10x drozej :)

245301 12-09-2004 13:32

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Raves 12-09-2004 15:08

Zapowiada sie ciekawie...

Hmmm , to moze byc naprawde ciekawy update.. 8o
Zobaczymy , zobaczymy... ja narazie robie sobie przerwe od tibi ale zobaczy sie jak wyjdzie ten update , moze znow przyjdzie mi ochota na gre :)

Warial 12-09-2004 16:04

Skill bar

No,no nie wiedzialem ze bedzie grafika 3D a jak bedzie to super 8o ciekawe jak bedzie tibia wygladac ;)

Raul 12-09-2004 17:33

@up
Boże kto Ci tu napisał, że będzie 3D??? Napewno przy tym updacie nie będzie i zapewniam Cię, że długo jeszcze nie będzie albo nawet nigdy. A jakby była to by Tibia straciła swój klimat (którego i tak już jest mało).

GAWRON 12-09-2004 19:07

PeŁny Wypas !!!!!!!! : )

super , update ... nie moge doczekać się tego skillbaru ...

POZDRO ALL : )

GAWRON 12-09-2004 19:16

...

aha , zapomniałem czegoś dodać .................................. JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8o

Auxsios 12-09-2004 19:18

Wów gz ze bedzie nowy update :D skill bar wymiata :p oby dali jakies fajne potworki na ktore mogl by chodzc sorcerer ;] a nowe tereny hmm...... niedlugo zaczne sie gubic :D a wracajac do potworkow mogli by dac jakas rodzinke typu orki i minosy ( proponuje dac rodzine koboldow ;] )

Solaris Tse-36-level Master-Sorcerer-Elysia

Warial 12-09-2004 19:44

ops

Cytuj:

@up
Boże kto Ci tu napisał, że będzie 3D??? Napewno przy tym updacie nie będzie i zapewniam Cię, że długo jeszcze nie będzie albo nawet nigdy. A jakby była to by Tibia straciła swój klimat (którego i tak już jest mało).

Lol o kurcze pomylilem sie ;) bo tam pisali o 3D a ja zrozumialem ze tez bedzie hehe pomylka :evul:

Bhall the Destroyer 12-09-2004 20:39

Cytuj:

@up
Tibia straciła swój klimat (którego i tak już jest mało).

Czemu mało? Hmmm Tibia ma swuj klimat tyle że niektóre bajery rzeczywiście to psują jednak dalej jest fajnie (wkońcu to gracze tworzą klimat gry a nie jej klijent) a zapewniam są i nOOby ale także dobrzy i mili ludzie.

ps. sry za błędy ortograficzne

eternia_rulez 12-09-2004 20:40

Fajnie jak bylo by cos dla posiadaczy facc

No juz nie moge sie doczekac co ten cipSoft wymysli spoko jak by zrobili cos nowego dla faccuw a nie tylko dla posiadaczy pacc

Wielki Druidek: DRUID
LVL : 18
Mlvl : 40
Asthard : Paladyn
LVL: 22
Mlvl: 11
Skills: 60\43 <--- Slabe

Murder Ray 12-09-2004 20:59

Super!

Ja kocham update!Tylko szkoda ze najwiecej wnosza dla Pacc, mogli by wiecej robic dla facc bo to jest lekko niesprawiedliwe ze zeby grac to trza miec pacc, z kazdym upadte czuje ze niedlugo zeby sobie fajnie pograc w tibie to bedzie trzeba pacca miec, a nie wsyztskich na to stac (akurat mnie stac ale narazie mam inne wydatki ;) ). wiec jedno wychodzi : wiecej dodatków dla facc.
A ten skill bar zapowiada sie całkiem niezle, ma duzo plusow.

Senadex 12-09-2004 21:22

Super

Już niemoge się doczekać jeszcze tylko 3 miechy.

HoX 12-09-2004 21:38

no to zaa...

Yahooo! No to zaa...czypiśćie :D mam nadzieje, że skillbar będzie udany i dokładny :) szkoda ze to całe 3 miechy :/ ale pewnie szybko minie :P no... jescze raz ostrzegam nie mylić z polskim, keyloggerkism skillbarem | to ddla :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:34.