![]() |
Borring...
Cytuj:
|
Super
Fajnie by też było jakby jakieś animację dorzucili np. podczas walki :) (pewnie myślicie, że przesadzam :tongue: , ale pomarzyć zawsze wolno:D )
|
skill bar
JAk to prawde ze bedze w grudnu ten skill bar to super wkoncu nowosci
|
Upate
Fajnie będzie jak bęndzie skillbar ale co do graiki 3D to jestem przeciw nowe potworki też sie przydadzą :axeman: :axeman:
|
Cytuj:
Dobrze jest tak jak jest - 2D. |
I żeby po update nie było kicków to by był najlepszy update jaki mogą zrobić:P
|
Cytuj:
|
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
Zapowiada sie ciekawie...
Hmmm , to moze byc naprawde ciekawy update.. 8o
Zobaczymy , zobaczymy... ja narazie robie sobie przerwe od tibi ale zobaczy sie jak wyjdzie ten update , moze znow przyjdzie mi ochota na gre :) |
Skill bar
No,no nie wiedzialem ze bedzie grafika 3D a jak bedzie to super 8o ciekawe jak bedzie tibia wygladac ;)
|
@up
Boże kto Ci tu napisał, że będzie 3D??? Napewno przy tym updacie nie będzie i zapewniam Cię, że długo jeszcze nie będzie albo nawet nigdy. A jakby była to by Tibia straciła swój klimat (którego i tak już jest mało). |
PeŁny Wypas !!!!!!!! : )
super , update ... nie moge doczekać się tego skillbaru ...
POZDRO ALL : ) |
...
aha , zapomniałem czegoś dodać .................................. JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8o
|
Wów gz ze bedzie nowy update :D skill bar wymiata :p oby dali jakies fajne potworki na ktore mogl by chodzc sorcerer ;] a nowe tereny hmm...... niedlugo zaczne sie gubic :D a wracajac do potworkow mogli by dac jakas rodzinke typu orki i minosy ( proponuje dac rodzine koboldow ;] )
Solaris Tse-36-level Master-Sorcerer-Elysia |
ops
Cytuj:
|
Cytuj:
ps. sry za błędy ortograficzne |
Fajnie jak bylo by cos dla posiadaczy facc
No juz nie moge sie doczekac co ten cipSoft wymysli spoko jak by zrobili cos nowego dla faccuw a nie tylko dla posiadaczy pacc
Wielki Druidek: DRUID LVL : 18 Mlvl : 40 Asthard : Paladyn LVL: 22 Mlvl: 11 Skills: 60\43 <--- Slabe |
Super!
Ja kocham update!Tylko szkoda ze najwiecej wnosza dla Pacc, mogli by wiecej robic dla facc bo to jest lekko niesprawiedliwe ze zeby grac to trza miec pacc, z kazdym upadte czuje ze niedlugo zeby sobie fajnie pograc w tibie to bedzie trzeba pacca miec, a nie wsyztskich na to stac (akurat mnie stac ale narazie mam inne wydatki ;) ). wiec jedno wychodzi : wiecej dodatków dla facc.
A ten skill bar zapowiada sie całkiem niezle, ma duzo plusow. |
Super
Już niemoge się doczekać jeszcze tylko 3 miechy.
|
no to zaa...
Yahooo! No to zaa...czypiśćie :D mam nadzieje, że skillbar będzie udany i dokładny :) szkoda ze to całe 3 miechy :/ ale pewnie szybko minie :P no... jescze raz ostrzegam nie mylić z polskim, keyloggerkism skillbarem | to ddla :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:34. |