![]() |
Kolejne agresywne dziecko:D Szkoda, że coraz więcej takich na forum...
|
Cytuj:
|
Natomiast wy mówicie: WYJZD Z FORUM JEBUSIE.... NATYHMIAST!!
Ale dobra nie będę się przekomarzał:D |
Cytuj:
Jesli tak, to czemu? Nie napisalem nic w stylu "TY PO%^&IE DRUID JEST C*&^JOWY".... Jedyne co mozna nawac agresywnym w mej "szlachetnej wypowiedzi(XD)" mozna nazwac slowko "kretyn(^^)", poniekad jest to agresja ale widzialem duzo gorsze wyziwska ktorymi zostaliscie obrzucani WIEC: STFU ;) |
Dobra niech wam bedzie ze knight zrobi tego questa oplacalniej ale drut duzo szybciej i tego zaprzeczyc nie mozecie.
|
Dobra mniejsza z tym:-) Nie mam zamiaru się kłócić o takie głupoty. A w sprawie tego knighta to moje zdanie już znacie: Tibia jest niezbalansowana. Przedstawiałem już masę dowodów i argumentów, zerknijcie do działu "profesje". Na forum tibia.com większość ludzi także domaga się ulepszenia knighta, więc Ja, Goburu i Dinrakit nie jesteśmy sami w tym co mówimy.
edit: Dinrakit ja moim knightem 40lv szczerze mówiąc bym się nie podjął wykonywania tego questu solo. Podstawowa strawa to brak 6mlev (10% brakuje;p). A po drugie ja na 40lv mam 665hp, a DL ma max combo 645hp. Wole nie ryzykować. |
patrząc na wypowiedzi dinrakit przypomina mi sie progammer: "Kolega jest knajtem i wali z axa, a ja jestem druidem i wale z różdżki." Po prostu człowieku jesteś śmieszny, w tibi potrzebny jest tez knight, a druid bez pacc to jedno wielkie gówno.
A co do niebalansowania to się zgodzę, ale najbardziej udupiony jest palek. |
Błąd: Najbardziej udupiony jest knight, pałek troszkę;p mniej.
dinrakit: z tej przerażającej skuteczności to też miałem ładny polew:D (podpis) |
Ja mowie tylko tyle ze drut zrobi tego questa szybciej a wy juz na mnie plujecie... Co za cioty -.-
|
tak? Knighta zostawiasz na bocie i trenisz 23,5h na dobe, a palka? Nawet na bocie nie da rady tyle trenić bo kamyki znikają, spery się łamią.
dinrakit bo na forum tibia.pl tępimy dzieci neostrady. A poza tym ciota to se do matki gadaj a nie do mnie. |
Up zgadazam sie
palek jest najbardziej udpiony musi ciagle nosic pelno boltow skilowanie tez do dupy i kosztowne jedyne co to troche szybciej skile leca |
Cytuj:
staram sie im wypersfadować, że nie mają racji i jak piszą jakiś fakt to niech piszą tak jak jest albo sie nie wypowiadają btw nie wytykac mi tego bledu z exori bo to jest po prostu moj blad xD przepraszam |
Etoric, nie masz co sie produkowac, bo to nic nie da. Oni i tak nie zrozumieja. Nie znizaj sie do poziomu tych łomów, bo szkoda nerwów. Dinrakit i ten jego kumpel to jakies durnie bez szkoly!
|
Cytuj:
|
@up
Z czym jest lepszy? btw, natychmiast pisze sie przez CH |
double post
|
Grasz knightem i nie masz d lancy, uha, explo?
edit: A co do tego NATYHMIAST to celowo napisałem z błędem jak i całe zdanie:D iq;p |
Cytuj:
|
Poddaje sie. Nie bede sie wiecej wypowiadal na temat profesji. Nie ma sensu walczyć z polską ciemnotą i zakłamaniem. Poczytajcie sobie na tibia.com co sądzą na temat profesji 100+ lvle (90% z nich uwaza ze knight to najslabsza profesja) a dopiero później na mnie naskakujcie.
|
papa, żegnamy trolla
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:26. |