![]() |
Cytuj:
|
mam nadzieje,że wygramy w finale z Niemcami, i że zapłacą za ociulanie Francjii,Hiszpanii .Najlepiej gdybyśmy ich upokorzyli. Niemcy chyba na zawsze zostaną synonimem chamstwa . I dobrze
|
Cytuj:
Pozostaje nam tylko mieć nadzieję, że arbitrzy będą uczciwi, co jest raczej niemożliwe, lub, że nasi zagrają o dwie klasy lepiej, jednak to też nic jeszcze nie gwarantuje, bo jak mówię - sędziowie będą mogli zrobić praktycznie wszystko, żeby tylko pomóc gospodarzom. |
Marixon, kolejna teoria spiskowa dziejów? Pomijam już to, że sędziują Francuzi, a nie Norwegowie.
|
Cytuj:
Przy założeniu, że mecz byłby w pełni uczciwy, oceniłbym nasze szanse na jakieś 70%, ale ponieważ uczciwy - z niemal całą pewnością - nie będzie, to oceniam je na jakieś 30%. Jednak mam wielką nadzieję, że pokażemy wszystkim, że jesteśmy lepsi. |
Cytuj:
Wychodzi kolejna cecha Polakow - mecz sie jeszcze nie zaczal, ale juz trzeba sobie wymyslic 1001 powodow, dla ktorych przegralismy. A to sedziowie, a to parkiet zbyt sliski, a to pilka za mocno napompowana... get a, kvrwa, lajf. edit: Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Slay,
Tak, masz rację. Uwielbiam (tutaj jakurat w piłce nożnej) Szpakowskiego, który każdą przegraną Naszej reprezentacji na wilgotność powietrza i na podejżanie dziwnie uszyte piłki. Tutaj też wychodzi stała cecha Niemców. Zarozumiałość i nieodparta chęć zgnojenia przeciwnika przed rywalizacją. Po prostu mają kompleksy nagromadzone przez całą ich historię. |
Cytuj:
Przechodząc do tematu, radziłbym obejrzeć sobie mecz półfinałowy Niemiec z Francją oraz mecz ćwierćfinałowy z Hiszpanią i wyciągnąć wnioski z pracy arbitrów, a w przypadku nieznajomości przepisów oprzeć się na komentarzach osób, które się na piłce ręcznej znają. Przyznanie złotego medalu "z miejsca" jest zwyczajnie w świecie niezgodne z jakimś-tam prawem, no nie? Dlatego droga Niemców po mistrzostwo jest nieco trudniejsza. Uciekają się oni do wyjątkowo chamskich metod, począwszy od korzystania z pomocy sędziów, aż po niewpuszczanie kibiców przeciwnika na mecz finałowy. I jeśli chodzi o mnie, to nie lubię się usprawiedliwiać z błahych powodów, ale zobacz, że wszystko od początku jest przeciwko nam, a mimo wszystko gramy w finale. Poza tym, kto by się przed mistrzostwami spodziewał, że zajdziemy aż tak daleko? I nie napisałem, że już przegraliśmy. Oceniłem tylko nasze szanse. Więc nie wciskaj mi w usta słów których nie wypowiedziałem. |
Jak usłyszałem to co Niemcy mówią to się wkurzyem niech polacy ich upokorzą w finale 10 biletów dla nas pomyślcie!! A jak znam niemców to będą przy naszym hymnie gwizdać. Oby sędzia był sprawiedliwy ale za bardzo bym na to nie liczył
ale i tak wygramy bo nie jesteśmy hamami i Bóg nam pomoże ;) Ale się rozpisałem :cup: dla Polski |
Niestety przegralismy, ale i tak dziekuje za 2 miejsce :).
|
Wlasnie.
2 Miejsce nie jest złe. : ) |
Do dupy z takim biznesem. Tyle ile my marnowaliśmy piłek -.-. Mogliśmy wygrać z palcem w dupie. 21:22 A te debile nie rzucają.
Ale chociaż srebro. Następny sukces za 20 pare lat -.-'' |
Ups, nie pomogły Wasze nędzne głosowania ;)
|
@up:
Do dupy z Tobą, co z tego że nie wygraliśmy i tak mamy się z czego cieszyć, nigdy nasza reprezentacja nie zagrała tak dobrze na mistrzostwach. |
lol przegraliśmy ;/
Ale i tak lubie polske :* |
Cieszę się z 2 miejsca ale mnie wku***a jedno. Widzieliście ile razy sędzia nie gdwizdną fauli niemców?? Według mnie niemcy przekupili sędziów ewidentnie było to widać w pierwszej połowie.
P.S. Gdyby mistrzostwa nie były w Niemczech to niemcy by nie wyszi z grupy. Nie lubilem niemców ale teraz to już niech mi się żaden niemiec na oczy nie pokazuje bo nie wiem co mu zrobie. Trener POLSKIw wywiadzie dobrze mówił, że niesłusznie zszedło w drugiej połowie zeszło 2 zawodników naszych naraz. |
Nasi byli od Niemców lepsi, ale przegrali ze sobą... szkoda bo naprawdę była okazja. Ale i tak ja się ze srebra cieszę.
|
O ironio po zejściu dwóch naszych Polacy mieli najlepszy okres gry podczas całego meczu i prawie dogonili Niemców.
|
co mnie to
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:45. |