Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   4400-Lost-Skazany na śmierć (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=115127)

Pingwin 09-02-2007 01:05

Czesc,
Lost i 4400 nie ogladalem. Juz posiadam 1 sezon Losta - w ten weekend bedzie juz obejrzany :)

Prison Break 1 seria obejrzana w calosci w praktycznie 1 dzien... :D (16h~). Serial mnie bardzo wciagnal, nie dalo sie mnie odciagnac od ekranu monitora... Nie podobalo mi sie zakonczenie pierwszej serii - chcialem zaczac juz ogladac druga, ale sie jakos powstrzymalem :D. Po obejrzeniu 1 i drugiej serii Losta mam zamiar sie wziasc za 2 serie PB (16 odcinkow juz jest... boje sie zaczac nieskonczona serie - nie lubie czekac na zakonczenie :P).

Zaciekawiliscie mnie 4400... Coz widze, ze w ferie nie bede sie nudzil :).

Swoj glos oddalem na Prison Break (skazany na smierc hahahahaha :D)... :)

Pozdrawiam
Pingwin

Pacek 09-02-2007 01:10

nie lubie seriali z zasaday, dawo temu pochłonoł mnie tylko colombo emitowany na RTL7 (pamiętacie?) ale musze przyznać że te 3 seriale tez mają coś w sobie, nie mówie że są genialne ale od biedy możńa popatrzeć, miejscami ciekawa fabuła jest jak gdyby oderwaniem od tych schematycznych tasiemców emitowanych kilka razy w tygodniu miących po 800 i wiecej odcinków. Ja jednak wolał bym mimo wszystko żeby w miejsce tych seriali puszczano jakieś cieawe dkoumęty, programy popularno naukowe lub jakieś naprawde dobre filmy, ale jeśli już nie ma co oglądać to można i takie coś, pozdrawiam fanów tych seriali
ps.żadnen program w telewizji nie zastąpi dziewczyny, dobrej ksiazki i wyjścia z kolegami na miasto pamiętajcie o tym

Badzo 09-02-2007 21:08

Oczywiscie Lost i PB wymiata. 4400 mimo ze zapowiadał sie fajnie, okazał się strasznym kiczem.

Polecam tez Jericho, naprawde swietny jest. Niedlugo zaczne ogladac Heroes i zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozniej planuje sobie załatwić Dextera.

Bezwolakinho 09-02-2007 22:09

Prison Break rządzi!
Początkowo myślałem, że nie może być nic lepszego od Zagubionych, ale jednak PB LOSTów bije na głowę... :p

MartwyPlod 09-02-2007 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 1245171)
Nie no Veronica miazdzy wszystko i wszystkich.

Veronica Mars jest zwykłą nastolatką taką jak wiele innych dziewczyn w jej wieku. Jej najlepsza przyjaciółka Lilly jest zarazem siostrą jej chłopaka Duncana Kane. Nic nie wskazywało na to, że życie Veronici zamieni się w koszmar, aż do momentu, kiedy jej przyjaciółka zostaje zamordowana w brutalny sposób. Ojciec Veronici piastując funkcję lokalnego szeryfa, oskarża ojca Lilly o dokonanie tej zbrodni. Traci w ten sposób posadę a Veronica chłopaka i przyjaciół. Na dodatek jej matka opuszcza rodzinę z niewiadomych przyczyn. Veronica po szkole pracuje w agencji detektywistycznej ojca. Rozwiązuje tam wiele spraw, lecz jej głównym celem jest ustalenie, kto jest winny śmierci Lilly Kane.

HAHAHAHA, już zabieram się za oglądanie [zief rzyg]

Z tej trójki najlepszy jest Prison Break, potem Lost (niestety strasznie się s*****ł ostatnio) i 4400, porażka imo.

Gimlos 09-02-2007 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MartwyPlod

HAHAHAHA, już zabieram się za oglądanie [zief rzyg]

Gratuluje oceny serialu jeszcze przed jego ogladnieciem. Veronica Mars jest seria calkiem inna od wymienionych w tym temacie, seria duzo bardziej "lajtowa". Akcja opiera sie na bardzo ciekawej zagadce kryminalnej, na tle ktorej rozgrywa sie rowniez 'codzienne' zycie bohaterow. Nie ma tam falszywego rozdecia, ratowania swiata, a mimo wszystko VM potrafi zaciekawic. Oczywiscie, sa gusta i gusciki, dla mnie Veronica jest bardzo milym przerywnikiem w ogladaniu przesadnie "powaznych" produkcji. No i ta Kristen Bell...
Swoja droga, finaly 1 i 2 sezonu VM sa uznawane za jedne z najlepszych episodow wszechczasow w amerykanskich serialach.

Aeglos 10-02-2007 01:53

Ekhm... Czy to jest temat o jakieś Veronice!!!??? X( Tu się mówi o poważnych produkcjach filmowych, a nie jakichś pożeraczy czasu dla nastolatek. X( X( X(
Osobiście zagłosowałem na Losta. ;)

Dralo 10-02-2007 23:53

Prison break 2x16 :D czekam na kolejne odcinki!! baardzo lubie ten serial i tyle:D to jest besciackeB) B) B) B)

Tiligus 11-02-2007 00:08

Prison break!

Prezydentowa ich uniewinni tylko, że zebrane przez nich dowody będą za słabe, i będą musieli ją zaszantażować. =) I love spoil.

Good luck

P,S nienawidze PB ;]

PiXik 11-02-2007 01:01

tylko ,że temat nie jest o pb tylko i wyłącznie a twoj pseudo spoiler wsadź sobie tam gdzie słońce nie dochodzi.
ciekawe forum o pb
http://www.prisonbreak.xon.pl/forum/index.php

Soulcalibur 11-02-2007 01:15

Pff

Nie lubie 4400 to jest Shit :D też za Lost'em nie przepadam wole "Skazany na Śmierć" :D

Vil 11-02-2007 01:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aeglos (Post 1257900)
Tu się mówi o poważnych produkcjach filmowych, a nie jakichś pożeraczy czasu dla nastolatek. X( X( X(

Powazne produkcje filmowe aka " po co ogladac skoro Scofield i tak ucieknie " albo " och, stracil akurat ta czesc tatuazu ktorej teraz potrzebuje ".

Bez jaj.

Do 2x13 przy kazdym odcinku plakalem ze smiechu. Juz nawet Hiro Nakamura jest mniej smieszny od pomyslow scenarzystow PB.

hoomik 11-02-2007 01:38

slowkiem wtracenia:
Cytuj:

Do 2x13 przy kazdym odcinku plakalem ze smiechu.
cut the crap, jak juz musisz koniecznie na sile jechac po PB to rob to chociaz w lepszym stylu, bo takie teksty to o kant dupy rozbic

glos oddany na PB, Losta nie widzialem zadnego odcinka, a o calej reszcie (Heroes, VM, Jericho, 4400 itd.) nawet nie slyszalem.

PiXik 11-02-2007 11:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 1260311)
Powazne produkcje filmowe aka " po co ogladac skoro Scofield i tak ucieknie " albo " och, stracil akurat ta czesc tatuazu ktorej teraz potrzebuje ".

Bez jaj.

Do 2x13 przy kazdym odcinku plakalem ze smiechu. Juz nawet Hiro Nakamura jest mniej smieszny od pomyslow scenarzystow PB.

czy nawet moderator musi spoilowac? Gdyby mi się nie podobało nie oglądałbym

Ville 11-02-2007 11:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 1260311)

Bez jaj.

Vil naprawde szkoda slow dla twojej jakze obiektywnej opinii.

@topic
Przyznaje bez bicia ze z Losta obejrzalem z 5 odcinkow i mnie nie wciagnal, 4400 jakos nie zlozylo sie ale za to PB mnie wciagnelo i to ostro. najgorszym moim bledem bylo obejrzenie tego wszystkiego i teraz bede musial czekac po 1-2tyg. na odcinek =(

ale nie votuje na nic poniewaz nie mam wyrobionej opinii o pozostalych serialach

Badzo 11-02-2007 13:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik (Post 1260325)

glos oddany na PB, Losta nie widzialem zadnego odcinka, a o calej reszcie (Heroes, VM, Jericho, 4400 itd.) nawet nie slyszalem.

Oj, żałuj. Jak sie dorwałem do Jericho to 11 odcinków w dwa dni obejrzalem. No, troche to glupie bylo, ale cóż zrobic...

jarenty77 11-02-2007 13:59

Ja jestem wielkim fanem LOSTa!!!! Zacząłem go lubić od kiedy TVP1 zaczeło je emitować. Obejrzałem wszystkie odcinki 1, 2 sezonu. W jesieni będzie 3 sezon lost. Już nie mogę się doczekać!!!! Lost zyskało 20 mln widownię w samym USA!:cup:

hoomik 11-02-2007 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Badzo (Post 1260875)
Oj, żałuj. Jak sie dorwałem do Jericho to 11 odcinków w dwa dni obejrzalem

no wlasnie sciagam pierwszego epa, zobaczymy jak to sie prezentuje... na ep-list widzialem ze na razie jest 11 odcinkow, to juz koniec sezonu czy jeszcze nie? I jesli nie to w jakie dni emitowane sa kolejne epy? South Park jest w srode, Prison Break w poniedzialek, a Jericho?

Ashlon 11-02-2007 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jarenty77 (Post 1260954)
Ja jestem wielkim fanem LOSTa!!!! Zacząłem go lubić od kiedy TVP1 zaczeło je emitować. Obejrzałem wszystkie odcinki 1, 2 sezonu. W jesieni będzie 3 sezon lost. Już nie mogę się doczekać!!!! Lost zyskało 20 mln widownię w samym USA!:cup:

Powiem tyle - te odcinki z 3 sezonu sa lepsze niz polowa sezonu 2 ;) Duzo sie dzieje.

Maciekmon 11-02-2007 20:30

4400 nigdy nie oglądałem ale może zobacze o co w tym chodzi.
Lost oglądam mam już 7 odcinków z 3-ciej serii i są fajne.
Skazany na śmierc również oglądam.Mam 16 odcinków z 2-giej serii

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:29.