![]() |
Czesc,
Lost i 4400 nie ogladalem. Juz posiadam 1 sezon Losta - w ten weekend bedzie juz obejrzany :) Prison Break 1 seria obejrzana w calosci w praktycznie 1 dzien... :D (16h~). Serial mnie bardzo wciagnal, nie dalo sie mnie odciagnac od ekranu monitora... Nie podobalo mi sie zakonczenie pierwszej serii - chcialem zaczac juz ogladac druga, ale sie jakos powstrzymalem :D. Po obejrzeniu 1 i drugiej serii Losta mam zamiar sie wziasc za 2 serie PB (16 odcinkow juz jest... boje sie zaczac nieskonczona serie - nie lubie czekac na zakonczenie :P). Zaciekawiliscie mnie 4400... Coz widze, ze w ferie nie bede sie nudzil :). Swoj glos oddalem na Prison Break (skazany na smierc hahahahaha :D)... :) Pozdrawiam Pingwin |
nie lubie seriali z zasaday, dawo temu pochłonoł mnie tylko colombo emitowany na RTL7 (pamiętacie?) ale musze przyznać że te 3 seriale tez mają coś w sobie, nie mówie że są genialne ale od biedy możńa popatrzeć, miejscami ciekawa fabuła jest jak gdyby oderwaniem od tych schematycznych tasiemców emitowanych kilka razy w tygodniu miących po 800 i wiecej odcinków. Ja jednak wolał bym mimo wszystko żeby w miejsce tych seriali puszczano jakieś cieawe dkoumęty, programy popularno naukowe lub jakieś naprawde dobre filmy, ale jeśli już nie ma co oglądać to można i takie coś, pozdrawiam fanów tych seriali
ps.żadnen program w telewizji nie zastąpi dziewczyny, dobrej ksiazki i wyjścia z kolegami na miasto pamiętajcie o tym |
Oczywiscie Lost i PB wymiata. 4400 mimo ze zapowiadał sie fajnie, okazał się strasznym kiczem.
Polecam tez Jericho, naprawde swietny jest. Niedlugo zaczne ogladac Heroes i zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozniej planuje sobie załatwić Dextera. |
Prison Break rządzi!
Początkowo myślałem, że nie może być nic lepszego od Zagubionych, ale jednak PB LOSTów bije na głowę... :p |
Cytuj:
HAHAHAHA, już zabieram się za oglądanie [zief rzyg] Z tej trójki najlepszy jest Prison Break, potem Lost (niestety strasznie się s*****ł ostatnio) i 4400, porażka imo. |
Cytuj:
Swoja droga, finaly 1 i 2 sezonu VM sa uznawane za jedne z najlepszych episodow wszechczasow w amerykanskich serialach. |
Ekhm... Czy to jest temat o jakieś Veronice!!!??? X( Tu się mówi o poważnych produkcjach filmowych, a nie jakichś pożeraczy czasu dla nastolatek. X( X( X(
Osobiście zagłosowałem na Losta. ;) |
Prison break 2x16 :D czekam na kolejne odcinki!! baardzo lubie ten serial i tyle:D to jest besciackeB) B) B) B)
|
Prison break!
Prezydentowa ich uniewinni tylko, że zebrane przez nich dowody będą za słabe, i będą musieli ją zaszantażować. =) I love spoil.
Good luck P,S nienawidze PB ;] |
tylko ,że temat nie jest o pb tylko i wyłącznie a twoj pseudo spoiler wsadź sobie tam gdzie słońce nie dochodzi.
ciekawe forum o pb http://www.prisonbreak.xon.pl/forum/index.php |
Pff
Nie lubie 4400 to jest Shit :D też za Lost'em nie przepadam wole "Skazany na Śmierć" :D
|
Cytuj:
Bez jaj. Do 2x13 przy kazdym odcinku plakalem ze smiechu. Juz nawet Hiro Nakamura jest mniej smieszny od pomyslow scenarzystow PB. |
slowkiem wtracenia:
Cytuj:
glos oddany na PB, Losta nie widzialem zadnego odcinka, a o calej reszcie (Heroes, VM, Jericho, 4400 itd.) nawet nie slyszalem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Przyznaje bez bicia ze z Losta obejrzalem z 5 odcinkow i mnie nie wciagnal, 4400 jakos nie zlozylo sie ale za to PB mnie wciagnelo i to ostro. najgorszym moim bledem bylo obejrzenie tego wszystkiego i teraz bede musial czekac po 1-2tyg. na odcinek =( ale nie votuje na nic poniewaz nie mam wyrobionej opinii o pozostalych serialach |
Cytuj:
|
Ja jestem wielkim fanem LOSTa!!!! Zacząłem go lubić od kiedy TVP1 zaczeło je emitować. Obejrzałem wszystkie odcinki 1, 2 sezonu. W jesieni będzie 3 sezon lost. Już nie mogę się doczekać!!!! Lost zyskało 20 mln widownię w samym USA!:cup:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
4400 nigdy nie oglądałem ale może zobacze o co w tym chodzi.
Lost oglądam mam już 7 odcinków z 3-ciej serii i są fajne. Skazany na śmierc również oglądam.Mam 16 odcinków z 2-giej serii |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:29. |