![]() |
Cytuj:
Ty jestes pojebany , czy nie umiesz czytac ? ;| On wpadł do PRODUCENTA keyloga , a nie do mnie prawda ? ;| :baby: Dobra po co wjezdzacie na mnie ? nie chcecie to nie oglądajcie już tego filmu -.- |
W sumie czym takie ograbianie konta różni się od kradzieży w rl? Praktycznie niczym, bo pitero pewnie to co kradnie w tibii sprzedaje na allegro. Dla mnie pitero to zwykły złodziej, dziś okradnie komuś konto, a jutro pójdzie do tesco coś ukraść:-)
|
Użytkowników czytających ten temat: 36 (zarejestrowanych: 21, gości: 15)
|
Cytuj:
|
o ja nie placzcie tak to nie czlowiek, ktory go haknol jest noob'em tylko on sam, ze dal sie zhakowac ;]
P.s Hello Haornd'oz ;] |
Jak dla ciebie to nie jest kradzież to powodzenia życzę w życiu:-)
|
Cytuj:
<co jesT> haha i znow 2 raz haornd bedize mial przeze mnie paymenty hahaha :D o nie to jest pech :PP oddam mu za to na innym serwie :P ;( |
dobra wiec wywnioskowalismy ze Soul Shady jest noobem a piterro go zniszczyl czyli jednego nooba mniej w tibi 8o
|
Cytuj:
sadzac po twoich screnach w dawnych postach (byles w oz byc moze caly czas jestes) dobrze sie znacie :P tak doszlismy do wniosku 1 nooba mniej xD |
Pozdro dla :
-Morelas Poncki -Bedurek -Vynaleck -Soul Shady :] :cup: |
extra filmik...co zazdrościcie ze koleś hackuje konta h lvlowców ?:baby:
|
No pewnie chyba nawet odbede z nim stosunek bo jest taki dobry
|
lmao .
|
@XIII
Niezla robota sam bym mu dopier*olil ale za daleko jechac d: @Piterro91 jak bys znal prawo RP to wiesz ze jezeli on wyceni straty na ponad 300 zl to moze pojsc na policje wtedy Ty zaplacisz grzywne? albo ktos pojdzie za kraty? jak na 16 latka malo myslisz |
@up
To itemki w Tibii maja jakakolwiek wartosc? To nie sa prawdziwe rzeczy istniejace w realnym swiecie - policja nie zajmuje sie takimi bzdurami... |
Dokładnie. Sprzedaż itemów/postaci za prawdzie pieniądze łamie regulamin tibii i jest niezgodna z prawem:D Ebay już się wziął za tych pseudo sprzedawców, teraz tylko trza poczekać na allegro:-)
|
@up
Kolega ma racije... Policija ma więszke problemy na głowie niż wirtualne rzeczy w wirtualnej grze... . A tak odnośnie tematu... to co ty stary reprezentujesz !?. Ciekawe jak byś miał taki level i by ciebie ktoś "zkackował" pewnie groził byś mafia albo Bin ladenem... :) Filmiku nawet nie śćągam bo nie lubie patrzeć jak ktoś okrada gracza który na to ciężko pracował... . To jest tak samo jak np: Twoi rodzice kupili telewizor i np: Dvd a ja bym przeszedł i wam to zabrał... |
wie ktoś jak wsadzają tego owntibia i jak on działa?
|
Ten pitter'oz to horand'oz czy jkos tak ten 56 rp. Widzałem jak sie przelogowuje w pod depo.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:46. |