Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Koniec z Owntibia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=115357)

Garo 11-04-2007 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gucias (Post 1354078)
Nie wiem co to ale miałem na kompie
Trojan-PSW.Win32.Tibia.ag
byłbym wdzięczny jakby ktoś mi mógł powiedzieć co to.
Ściągałem tylko filmy .rec nic innego, więc da sie wsadzić coś tam(no chyba że to jakiś żart) Kaspersky mi to wykrył jak skanowałem kompa. Więc radze też przeskanować

A jak wykruje wirusa to czasem nie pisze gdzie on się znajduje albo jaki plik jest zainfekowany?

Krabu 11-04-2007 23:34

Od dawna wiadome jest to, że można zbidnować keyloggera z .rec, ale to tak przy okazji.

P0nury 11-04-2007 23:47

Zbindować pewno można. Sprawić, żeby przy tym działał - niekoniecznie.

Cwenu 11-04-2007 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krabu (Post 1365180)
Od dawna wiadome jest to, że można zbidnować keyloggera z .rec, ale to tak przy okazji.

blablaabla
otworze ci każdy rec jaki mi wyślesz

proponuje zamknąć temat

Rebell 12-04-2007 08:24

Ja osobiście nie robie takich świństw ale mam niestety paru kumpli, jeden po dwóch dniach miał łącznie ~2kk w itemach i kasie na różnych światach...
Więc to 40zł się zwraca, i to bardzo :|

Krabu 12-04-2007 16:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cwenu (Post 1365214)
blablaabla
otworze ci każdy rec jaki mi wyślesz

proponuje zamknąć temat

Ehh już była dawno afera o tym, że ktoś w rec dał radę wsadzić kg (nie pamiętam jakiego), więc stfu.

Derid 12-04-2007 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krabu (Post 1365834)
Ehh już była dawno afera o tym, że ktoś w rec dał radę wsadzić kg (nie pamiętam jakiego), więc stfu.

Tylko, że po uruchomieniu tego pliku w TibiCam nic się nie działo, więc stfu.

Ri'Pablo 12-04-2007 21:38

Uważam, że hackerzy nie są największym problemem w tibii. Dajcie im spokój, gdyby nie było tak wielu naabów to nie opłacałoby się hackować, a gdyby nie opłacało się hackować to nie było by hackerów.

pawlon 15-04-2007 01:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nakaye (Post 1327987)
Sebleg to najbardziej zaufana osoba w tibii, który sprzedaje premmium accounty. Płacisz za niego 200-240k. Dlatego tak drogo bo inaczej by mu się nie opłacało. PACCa dostajesz max do 1 godziny czasu. Kupowałem od niego 5 razy PACC i jestem bardzo zadowolony z transakcji z nim. Koleś sobie dorabia i to w 'legalny' sposób.

Co do OwnTibia. Jest to najlepszy keylogger do hackowania w tibii. Nie trzeba przeglądać logów. Jak ludzie odpalają *****? Wystarczy zmienić ikonę, rozmiar pliku i wcisnąć niezły bajer. Uwierzcie mi, że większość się nawet nie spodziewa, że osoba z którą rozmawia może mieć coś wspólnego z tibią, więc jej bardziej ufa ;)

/Pozdrawiam

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gitix (Post 1328091)
Pozdro dla Ciebie ale teraz niekupisz pacca za 150k na 3 miechy, no chyba ze takiego ktorego niedostaniesz, popatrz najpierw na ceny gp na allegro i sobie policz ze ci co niby sprzedaja po te 150k -.- byli by w plecy kilkadziesiat zlotych.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez !Xori! (Post 1328092)
@ Okrzesik

Dziecko obudz sie pacc ponizej 200k nigdy nie jest pewny, komu oplaca sie sprzedac 150k za max 75zl? Pozdro dla dzieci Tibii

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lynx (Post 1328117)
na nowych servach pacc chodiz po 80k~;p

do wszsytkich panow wyzej^^ niegdy nei dalem wiecej za pacca niz 120k, rekordem bylo ok 6 transkacji dla mnie i pryzjaciol po 60k, wszsytko sie da kupic. kto powiedzial ze od polakow? dla amerykanina, kanadyjczyka czy tez holendra taki pacc to ok 3h pracy(dla niepelnoletniego pracownika!!)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krabu (Post 1365180)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krabu (Post 1365834)

zbindowac to mozna pod wszsytko ;) tyle ze to nie bedzie dzialac, ci co maja hacki to noooby do kwadratu i sami sa sobie winni, a ci co "hakuja" w tibii to akurat z hackerami to maja tyle wspolnego co ja z pracownikiem CIPsoftu ;)

gram prawuie 3 lata, zdarzalo mi sie cheatowac, hacka nigdy nie mialem, ale probujcie jak chcecie, 121 rp czeka ;)

Toca 22-04-2007 13:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1370074)
do wszsytkich panow wyzej^^ niegdy nei dalem wiecej za pacca niz 120k, rekordem bylo ok 6 transkacji dla mnie i pryzjaciol po 60k, wszsytko sie da kupic. kto powiedzial ze od polakow? dla amerykanina, kanadyjczyka czy tez holendra taki pacc to ok 3h pracy(dla niepelnoletniego pracownika!!)

zbindowac to mozna pod wszsytko ;) tyle ze to nie bedzie dzialac, ci co maja hacki to noooby do kwadratu i sami sa sobie winni, a ci co "hakuja" w tibii to akurat z hackerami to maja tyle wspolnego co ja z pracownikiem CIPsoftu ;)

gram prawuie 3 lata, zdarzalo mi sie cheatowac, hacka nigdy nie mialem, ale probujcie jak chcecie, 121 rp czeka ;)

Tharrin <3 wroc na nasz temat ;(

Nirvy 22-04-2007 14:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ri'Pablo (Post 1366445)
Uważam, że hackerzy nie są największym problemem w tibii. Dajcie im spokój, gdyby nie było tak wielu naabów to nie opłacałoby się hackować, a gdyby nie opłacało się hackować to nie było by hackerów.

Ta, możliwe tylko rozpatrz taką możliwość ,że ofiara może być znajomym/przyjecielem hakera i może mu bezgranicznie ufać no i o to w taki sposób dać się zrobić w balona, więc nie we wszystkich przypadkach kiedy ludzie padają ofiarą hakera ą noobami.

DrakoOsek 22-04-2007 18:42

Haha ! To nie koniec!
Teraz powstał Tibia Stealer ma w sobie skutecznosc tibia mail i owntibia :).
werjsa free jest nie wykrywalna ale nie wysyla calych passow, a VIP wysyla cale i tez jest nie wykrywalna. :)
a te info mam z glownej strony ;p

@down
http://www.tibia.stealer.cal.pl ^^

Mroku 22-04-2007 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DrakoOsek (Post 1382691)
Haha ! To nie koniec!
Teraz powstał Tibia Stealer ma w sobie skutecznosc tibia mail i owntibia :).
werjsa free jest nie wykrywalna ale nie wysyla calych passow, a VIP wysyla cale i tez jest nie wykrywalna. :)
a te info mam z glownej strony ;p

podaj adres glownej strony :) chetnie poczytam ;)

KubaGuzikkk 23-04-2007 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon;
do wszsytkich panow wyzej^^ niegdy nei dalem wiecej za pacca niz 120k

Omg, jaki Ty "mONdry" jesteś. To zależy może od serwera na jakim grasz i od kursu 10k na allegro/ebayu czy czym tam jeszcze chcesz ?-.-
Wiem, że mój post to offtop, ale także jak i Twój, więc jeśli coś wiesz o OWNtibii (Jak Twoi przedrozmówcy), to pisz, a nie wpierda*asz nam jakieś na chuj potrzebne farmazony, że kupiłeś premm za 120k. Kogo to wogóle obchodzi ? Omg żal.

Robert Lublin 23-04-2007 18:03

Hehe pamitam jak wystawiłem na allegro 110EK i 1kk, podałem tam tez swoj nr gg to codzinnie po kilka razy przez jakis miesiąc ktos próbował mi dać jakiegoś syfa...co prawda nie udało sie ale raz miałem haka i nadal nie wiem co to było chodz to było dawno ale do konta zhakowanego miało kilka osób passy wiec moze to nie ja zawiniłem... ;S

To tak nie bardzo na temat ale dla noobkow zeby nie podawali nr gg na allegro alni na forach jesli nie chcą zostać zaspamowani plikami exe... ;D

Pozdro dla all hackierow którzy zamieszczaja na forum filmy typu "Pk Harmonia*****". ;D

Cwenu 24-04-2007 11:30

albo nabki które piszą do każdego po kolei na trade czy chcą jego chara (zreguły jakiś facc 40+) mowią podaj gg lub mail na maila wyślą pass*****

A jak się nie uda to potem udają, że są dziewczyną na gg i że wyślą nam fotke.
Mój kumpel poszedł nato i otworzył plik fotka*****, ale skapnął się że coś jest nie tak bo nic się nie stało a ikonka taka ładna :D
i dał mi itemki, zrobił formata i skożystał z rec keya ukradli mu bp masków, plate set i moonlight rod :D

Santaks 24-04-2007 15:28

wogole ta owntibia dziala ?

Black Bloody Bear 24-04-2007 17:24

Ta tibiaownd to gowno dzisiaj se wlaze na kompa i mi wyskakuje anty viruz z tym ze wykryl w owndtibia trojana !!! X( X( X( X( Gowno je**ne

H.L 24-04-2007 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Santaks (Post 1385882)
wogole ta owntibia dziala ?

Tak i ma sie dobrze

Toca 25-04-2007 11:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KubaGuzikkk (Post 1384019)
Omg, jaki Ty "mONdry" jesteś. To zależy może od serwera na jakim grasz i od kursu 10k na allegro/ebayu czy czym tam jeszcze chcesz ?-.-
Wiem, że mój post to offtop, ale także jak i Twój, więc jeśli coś wiesz o OWNtibii (Jak Twoi przedrozmówcy), to pisz, a nie wpierda*asz nam jakieś na chuj potrzebne farmazony, że kupiłeś premm za 120k. Kogo to wogóle obchodzi ? Omg żal.

@tharrin, nie tylko na wydarzeniach z Galany Cie jada ;(;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:42.