![]() |
Świetna część. 9/10 za fabułe ale troche nudnawe. Ida i się wtracają i idą gdzie indziej i... Rozkręcasz przynajmniej. (jak dla mnie)
@Drakon Oj przestań robić z wideł igłe. :p |
co prawda przegadane ale jakoś miło mi sie czyta =]
Coraz lepiej. 7.5/10 |
fajne choć jak powiedział Drakon męcisz 8/10
|
ja tez tam jestem... i mam duuza role :) hehe
|
:O 10/10 Ale mam nadzieje ze w next part bedzie walka ;)
|
Coraz lepiej. Oby tak dalej. 8/10
|
No! Zdecydowanie najlepsza część ze wszystkich serii! Zaczęło mi się podobać! Szczególnie pod względem graficznym!
http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png |
Kużwa!!
Ten fake jest jak poprzedni Znowu mnie zaciekawiło ^_^ Róbta dalej!! PS. Zaszpanowałem swoim outem nie 8) 9/10 xD |
Zatrzymales na tym, jak mialem ich skopac... nie wybacze! xd A tak na serio.. to fajnie ;]
|
@up:
Lol @topic: Fajny fake. Plusów i minusów nie chcę mi się wymieniać. 8.2/10, bo zawsze może być lepiej. |
Dziex za komenty ^^ A mówiłem, że się postaram :P Nawet Veruisowi się spodobało :)
Teraz trochu poczekacie, bo chce fajną walkę zrobić :P |
Jak ma być to jakaś naprawde supcio walka to możemy długo czekać. Musisz sie zrehabilitować za ten początek. :)
|
wybacz ale...
cos ci nie wychodzi ten fake o wężu :( nic sie niedzieje ciekawego :mag: Ida zatrzymuja ich glaves ucieka -.- cos tak malo akcji... |
Spoko fake jak juz mowilem :D pzdro nieche mi sie wytykac bledow
|
Fajne, Tajemnicze itd. Już mi sie podoba... Aha... Moge być w tym fake?:D
Outfit obojętny mi jest :D Czekam na więcej! 9/10 |
Nie podoba mi sie atak galves'a :D a reszta spoko 8/10
|
nie no i chyba znowu sie wciągne w komentowanie bo mi sie zaczyna podobać jak poprzedni fake jednak będę komentować tylko jeżeli reszta bedzie taka jak ten :P : .......::::congratulation:::::....... xD powodzenia w dalszej pracy
|
Coraz lepiej. Ten odcinek przypomina mi Turniej Wymiarów. Przez tą walkę. Nawet nawet ta walka, ale wg mnie za dużo tu walki "tytanów" a za mało starć ogromnych wojsk, tumanów kurzu, setek leżących zwłok itp.
I pare literówek. |
@Glaves
Alęs ty Drastyczny :D @Turok Co ci się w tym ataku nie podoba? :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51. |