![]() |
3 grosze do tematu.
EO na tym red ma okolo 2,5k hp, nie 1k czym sie sugeruje pare osob:)
pozdrawiam. @edit: No tak, na red ma ok. 1,4k hp. Przepraszam za zamieszanie. pozdrawiam "Lukas XD". |
Takie małe ale... on nie był tam trapnięty... po jednej stronie byli przeciwnicy a po 2 jego koledzy z guildi. pewnie go wyuhali.
|
Cytuj:
Człowieku upadłes na głowe 2.5k hp ma jesce? jak na full eo ma 4,4k~ hp (patrz : kalkulator tibia.pl) a on ma reda moze 1/5 2.5k jakby mial to byłby zielony , najpierw pomyśl zanim masz wprowadzać w bład \\ Nierozumiem wogule 1 ss a 121342423 komentarzy :P |
Cytuj:
|
@Silver Kay
Twoja twarz to fake , najlepiej jak nie wiesz nie zabieraj głosu . |
jak wyczytalem na innej stronie o tibii:P(keine reklamen blx) to filmik nie wyjdzie za abrdzo bo byl tam otwarty gc na ktorym ktos podawal taktyke na jakas akcje a chyba kiepsko by bylo ja zrealizowac gdyby przeciwnicy ja znali nie?:P
|
Wojna jest już skończona, a ten screen to fake. Tak, widziałem filmik.
tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=105591 |
@up
Ciekawe skąd miałeś film jak tylko SA go ma, to nie jest fake :evul: . @Ryba Tak znam lepiej ;) @all Nie podzielę się z wami tym filmem. Sorki ale ss muszą wam wystarczyć B) |
hehe..spoko :D
|
..
Nawet Posmiać sie z ludzi mozna ^^
|
Omagad, po co odświeżacie temat sprzed pół roku? Żal... i jeszcze kłamiecie, bo ss już sie nie ładuje nawet. Dzieci neo.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:34. |