![]() |
Cytuj:
|
WALENTYNKI w Tibi. Czy te pierniczki bądź też poematy miłośne aż tak wam zrypią Klimat tibi ?? Wedle mnie bardziej zrypać już nie można. Jedna osóbka kilka postów UP napisała coś mniej więcej takiego, że chcą/mogą chcieć powoli z tibi zrobić Simsy. Pamiętajcie że dla nich liczą się w pierwszej kolejności zyski-opłacalność a dopiero później np. gracz. W tibi średnia wieku wacha w granicach 13-14 roku życia. A takie dzieci się cieszą np. Gry mogą kupić poemat czy też piernik walentynkowy. Chodź o ile się nie mylę to Poematy Miłosne można już od ho ho ho kupować czasu - potrzebny nawet jeden do questu ;).
Jak jest okres świąt Bożego Narodzenia to co się dzieje z domkami ?? Zamieniają się w XXXX. Ktoś też napisał ze tibia to Fantazy kiedyś była ... Chyba człowiek nie wie jednak do końca co to fantazy a klimat tibi :) - jej rodzaj. Atrakcje i urozmaicenia tak ale bez przesady. |
Żeby kupić ciasto trzeba pujść do takiej babki pod depo w venore tam gdzie się kupuje mięso piwo itp. i powiedzieć hi->valentine->yes ciasto kosztuje 100gp a jak kupić kartke to ja nie wiem :)
|
Jestem Z Beryli
Mam na sell : minotaur leather - 60gp i bear paw-40gp Berylia,Thais :)
Jestem Hine Bona |
BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHA
Tak zwana miłośc w tibii rodzi się wówczas gdy jakiś facet da babce za free jakiś item. I to ma być miłość buahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahaha hahah TIBIA to tylko gra i choćby niewiadomo ile osobw nią grało NIGDY nie stanie sie rzeczywistoscią wiec nie pie*****ie o tibijskich walentynkach...:D |
Cytuj:
|
to swieto jest najgorszym swiętem w calym roku -.- nienawidze go. A co do pomysłu, wspaniały, jednak robią coś co poprawia klimat - ubogaca tibie.
|
co mówić...troche jak to amarykanie. zrobią sobie każde święto byle by się bawić:) to po prostu taki ich styl...ale dużo krajów od nich ciągnie zwyczaje i tak na całym swiecie sie robia walentynki. świeta troche nudne a najbardziej mnie wkurza jak to w szkole 10kartek do mnie leci z listem i napisaem "kocham cię'. a tak naprawde to taka zabawa bardziej. ale ja sie czuje niezrecznie...no ale to komus zawsze umili gre;)
|
@up,
Im nie chodzi o zabawę, ale o kasę, którą można zarobić na zabawie innych. |
Cytuj:
|
Omfg.... -.- to jest żałosne ! Walentynki to głupie święto .... X( Tylko żeby kase wywalać na jakieś bzdety. >.< Ten temat mnie rozwalił OwneD.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak dla mnie nie mają ostatnio co wymyślać :D i co się dziwić, że tibia uzależnia, jeżeli "przypomina" prawdziwe życie :P |
Walentynki to święto dla ZAFAJDANYCH
|
No pięknie... nawet tu dochodzi ten czerwono serduszkowy syf zwany walentynkami.
Może 14 lutego, dragi będą różowe, a guardy nie będą atakować? (IRONIA) |
Cytuj:
ACzemu sie walentynek czepiacie to ze dziewczyny niemacie to nie wina cipow ale jednak wprowadzanie swiat z rl to przegiecie ... sry za brak polskich znakow ale jestem w Niemczech i niemoge wstawiac . |
Cytuj:
|
wg. mnie święto z realu typu "wale tynki" to zdecydowanie nie na miejscu. Tibia to gra RPG i tam był własny ciekawy świat.... ale teraz Tibia nie ma tego klimatu. no co? Demony, smoki , nooby, dedy i walentyki... To wszystko pasuje do siebie nie?
Ja nie jest tem przeciwko walentynkom ale w realu nie w Tibii. |
Taa, chyba wyślę serduszko mojej ukochanej banshee. Jak widać, Tibia schodzi na psy :/ .
|
omg niech zrobią dzień świra ; <
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:17. |